Şimdi Ara

4,5 YİLLİK İLİSKİM BİTTİ DOSTLAR... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
5
Favori
6.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ictopbasli

    Böyle olayları görünce ciddiyim korkuyorum bir ilişkiye başlamaktan. Nasıl bir şeydir anlamadım ki. 4 buçuk yıldır birlikte olan kişiler bile ayrılabiliyor. Bu zamanda doğru kişiyi bulmak gerçekten çok zor. Birine böyle acılar çektirmeye kimsenin hakkı yok!

    Sakınan göze çöp batar misali biraz bu hocam. Hani hoyrat olacaksın, umursamaz olacaksın, hiçbir şeyden korkmayacaksın işte o zaman belki herşey çok daha kolay olabilir. Ama benim gibi duygusal bir yapın varsa ve ilişkide gerçekten sadık bir insan isen öyle veya böyle acı çekiyorsun. Ayrılsan da ayrılmasan da belli dönemlerde herkesin inişli çıkışlı ilişkileri olmuştur ama kimi çabuk ve hasarsız atlatırken benim gibiler de bata çıka atlatmaya çalışıyor.

    Ama sana tavsiyem öyle gözüm korktu ilişki yaşamaktan korkuyorum olaylarına girme. Gerçekten acısıyla tatlısıyla çok özel bir duygu. Kiminin mutlu ve uzun geçiyor, kiminin tam tersi.




  • Saçma bir örnek olacak ama 4 5 sene okuyupta diplomayı alamamak gibi birşeydir herhalde. Zor olacaktır tabiki ama umarım unutur önüne bakarsın. Saçma sapan sebeplerden ayrılanlar var seninki yine ailevi uyuşmazlıklar felan. İnşallah gideni aratmayan hayırlı birini bulursunda bu günler aklına geldiğinde gülümsersin. Kal sağlıcakla.
  • 3 yillik sevgilim + nisanlim olan kizdan ailevi sorunlar nedeniyle bende bundan 1.5 sene once ayrildim, ayrilan bendim ne kadar sevgi askda olsa yetmez dedim, deli gibi asiktim onunla cikmak icin 1 sene ugrasmistim, ayrildik ve uzerinden 1.5 yil gecti civi civiyi soker dedim, yemin ediyorum 20-30 arasi kizla ciktim sevgilim oldu, bundan 6 ay once yolda karsilastik sarilip agladi, hungur hungur, ama biz imkansiz bir askiz, aileler buna musade etmiyor, unutamadim alistim onsuzluga hala bile ruyalarima giriyor ve uyandigimda o gunum cok kotu geciyor, artik ne bi baskasini sevebiliyorum ne deger verebiliyorum, hayatima giren her kizin acisi sinek isirigi kadar acitmiyor canimi, ot gibi yasiyorum ve cinsel ihtiyac olarak goruyorum artik bayanlari, insan hayatindaki sevgi tek kisiye aitmis onu anladim, keske hic sevmemis hic asik olmamis biri olabilseydim, ilk 6 ay isin zor kardesim Allah sabir versin, unutamayacaksin ama alisicaksin, 6 ay sonra aklina geldiginde su andaki kadar canin yanmayacak..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • benden sana biraz tavsiye;
    arkadaşım sakın çareyi alkolde arama, çünkü sen her içtiğinde o güzelleşecek. Sen her içtiğinde gelecekteki güzel günlere elveda dediğinin acısını çekecek kendini suçlayacak , aklınca o'nu haklı çıkartacak sebepler bulup yine kendini üzeceksin. Biliyorum içmeden durmak zor olacak senin için fakat mümkün olduğunca içmemeye çalış, eğer içersen de yanında telefon ve ya internete bağlı olan herhangi bir cihaz olmasın. Çünkü bir ilişki kesin olarak bittikten sonra, durup durup o ilişkiyi kurtarmaya çalışmak, o yarayı çomakla deşmek kişinin kendi saygısını yerle bir etmesine iyi anıları da yok etmeye yarıyor sadece. O yüzden aman diyim kendine mukayyet ol. Sonra şimdi sana gelip diyecekler ki zamanla geçer sabırlı ol. Yok öyle bir şey zamanla hiç bir şey geçmez içindeki o derin siyah boşluk zamanla giderek artar , kafanın yarısı hep beynin deliniyor muşçasına ağrır, arada uzun uzun dalıp gidersin anlık gerçek zamandan kopmalar yaşar gözlerin dolar "ah" dersin ama zamanla bir yanın o acıyla yaşamayı öğrenir kesinlikle acısı bitmez bıraktığı yara geçmez fakat sen o yaralarını seversin, o acıya tutunursun, yani sen; sende kalan izlerle yaşamayı öğrenirsin. E bitmişim ben ne yapayım diyorsan; öylede deme artık daha güçlü olacaksın belki biraz daha güvensiz , belki biraz daha şüpheci ve ya biraz daha ön yargılı olacaksın fakat bir şey var ki kesin olan sen artık daha güçlü olacaksın. Bu acı bir kere yaşanır insanda belki bir çok kez aşık olur ama insan bir kere acıya alışır o acıya alıştığı zaman da artık yanmaz canı eskisi kadar. Şimdi çık dışarının güzelliklerini yaşa biraz , git martılara simit at, bin iett'ye ve ya şehir otobüsüne insanların yüzlerini izle hayatla mücadelelerine bak, her birinin yüzündeki derin çizgileri gördükçe kendini daha iyi hissedersin. Haa dersen "yok ya ben çıkamam dışarı falan" arkadaşlarını çağır eve ps falan oynayın, git kendine kıyak yap en çok istediğin oyunu al oyna, kitap oku en iyi sevgili en iyi dost kitaptır hiç bir zaman sen kitabı bırakmadıkça o da seni bırakmaz :) velhasıl kelam çok takmamaya çalış kafana acını sonuna kadar yaşa fakat saygınlığını yitirecek seyler yapma. Düşünki bir rüyaydı gelip geçti sende o rüyanın baş rolüydün uyandın, uykudan uyan kendine gel ve yer yer tebessüm et yer yer kız fakat hep aklının bir ucunda tut o rüyayı...

    kusura bakmayın sabah sabah biraz fazla konuştum başınızı şişirdim.




  • 4.5 nedir abi seviyorsan evlenmek için neyi beklediniz bukadar? Bu arada neden ayrıldınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pargalı1905

    3 yillik sevgilim + nisanlim olan kizdan ailevi sorunlar nedeniyle bende bundan 1.5 sene once ayrildim, ayrilan bendim ne kadar sevgi askda olsa yetmez dedim, deli gibi asiktim onunla cikmak icin 1 sene ugrasmistim, ayrildik ve uzerinden 1.5 yil gecti civi civiyi soker dedim, yemin ediyorum 20-30 arasi kizla ciktim sevgilim oldu, bundan 6 ay once yolda karsilastik sarilip agladi, hungur hungur, ama biz imkansiz bir askiz, aileler buna musade etmiyor, unutamadim alistim onsuzluga hala bile ruyalarima giriyor ve uyandigimda o gunum cok kotu geciyor, artik ne bi baskasini sevebiliyorum ne deger verebiliyorum, hayatima giren her kizin acisi sinek isirigi kadar acitmiyor canimi, ot gibi yasiyorum ve cinsel ihtiyac olarak goruyorum artik bayanlari, insan hayatindaki sevgi tek kisiye aitmis onu anladim, keske hic sevmemis hic asik olmamis biri olabilseydim, ilk 6 ay isin zor kardesim Allah sabir versin, unutamayacaksin ama alisicaksin, 6 ay sonra aklina geldiginde su andaki kadar canin yanmayacak..

    Duyarlılığın ve cevabın için çok tesekkur ederim hocam. Gerçekten unutmak diye birşey yok bence de olmuyor yani ne kadar istesen de o aklının bir köşesinde hep kalacak. Anılar zaten bu yüzden değerli ve anlamlı olmuyor mu... Evet gercekten çok ama çok zor bir durummus. Buna alışıp bununla yasamaya çalışmak zorundayim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: chevanton

    quote:

    Orijinalden alıntı: WoodGuy

    Bir ilişki 4.5 yıl sürüpte neden biter ki? Neden daha önce bitmedi.

    Bir ilişkiyi belli bir aşamaya getirmek zor. İş ciddiye binmeye başlayınca herşeyi daha çok düşünüyor insan, daha çok irdelemeye başlıyor, daha çok sorguluyor. Karşındaki insanı daha fazla önemsemeye başlıyorsun. Daha çok değer vermeye başlıyorsun ve onu incitmekten çok korkuyorsun. İşte tam bu noktada iki taraf da daha çok dikkat edeyim özen göstereyim derken bir bakıyorsun olay kaymış gitmiş. Seviyorsun ama birşeylerin eksik olduğunu hissediyorsun, farkına varıyorsun, yapmacık olmak istemiyorsun pat diye herşeyi söylüyorsun. İşte bu durum çok kötü hocam, hani ilk zamanlar canım cicim aylarıdır, üzerine titrersin, herşey dört dörtlük olur falan. E artık dört buçuk sene olmuş dile kolay. İlişkiyi belli bir seviyeye taşımaya gayret ederken aileler, iş mevuları, birtakım kıskançlıklar ve hayatın getirmiş olduğu bazı bunalımlar bir araya gelince işin içinden çıkamıyorsun ve tıkanıyorsun. İşte o duruma geldik ve toparlayamadık.

    Anladim hocam ama işin ciddiye binmesi bu kadar geç olmamali bence. Benim de suan 2 aydır ilişkim var. Ciddiye bu kadar sürede bağladık. Ilerde bu kötü örneklerden birisi olacağım diye korkuyorum. Bu konuda tavsiyeleriniz ogutleriniz varsa almak isterim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • KekiR kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim onemseyip bu kadar uzun ve değerli şeyler yazdigin için hocam. Evet unutmak bu kadar zamandan ve yasanilan onca seyden sonra bana da çok anlamsız ve saçma geliyor çünkü ne yaparsan yap küçük bir şarkı, gezerken küçük bir ev, bir kitap bile bana onu hatırlatacak bunu az cok herkes yaşamıştır. Ama dediginiz gibi en doğru kelime sanırım alışmak. İyisiyle kotusuyle açısıyla tatlisiyla herşeye alışmak. Su anda yapabileceğimiz tek şey sanırım bu olacak.
    Güzel bir tavsiye vermissin hocam arkadaşlar gerçekten iyi gelebiliyordu ama en çok canımı yakan da o oldu.Ben normalde Fethiye de yaşıyorum hem is gorusmesi için hem de İstanbuldaki yakin arkadaslarimi görürüm diye buraya gelmiştir dun buluştuk ve derdimi anlattım inanır misiniz sinek viziltisi duyar gibi anlamsiz bir şekilde dinlediler iki uç gereksiz kelime kurdular ve sonra ayrıldık. Bu anlattığım dostum dediğim insanlar üniversite boyunca yediğimiz ictigimiz ayrı gitmeyen uğruna kız arkadasimla defalarca kavga ettiğimiz arkadaşlarım. O an anladım ki birseyleri kendim asmaya çalışacağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Neden hemen pes ediyorsun kardeşim çabala

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WoodGuy kullanıcısına yanıt
    Size verebileceğim ilk tavsiye kesinlikle imkaniniz varsa bu kadar uzatmayin. Araya yakin arkadaşlar da dahil kimsenin size mudahele etmesine izin vermeyin. O yanlışa ben düştüm mesela elestirilere o kız sana gore değil muhabbetlerine hic kulak asma. Senin içinden ne geçiyor, sen ona karşı neler hissediyorsun önemli olan tek şey bu. Ben arkadaşlarım için kız arkadasimla ayrılmayı göze almıştım ve bana dediği tek kelime zamanı gelince beni anlayacaksın olmuştu dediği de oldu.
    Verebileceğim bir başka tavsiye olur da başka sehirlere duserseniz kesinlikle arada bir yoklayin, yanina gidin, boşluğa düşmesine izin vermeyin. Çalkantılı dönemler illa ki olacaktır ama alttan alabilmek her zaman çok güzel birşey. Çok simartmayin ama onun için önemli onun sizin için çok değerli olduğunu hissettirin. İstersen ozelden de yazabilirsin konusabiliriz istedigin zaman hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar abartma , insanlar anne-babalarini kaybediyor, bundan daha büyük acı yoktur. Hayatını boş yere zindan etme. Bi kız olmazsa diğeri olur bu kadar basit aslinda. Bu kiz olayini bu kadar büyüten bizleriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wjéasz

    Neden hemen pes ediyorsun kardeşim çabala

    Biraz kendimizi dinlemeye ve dinlenmeye ihtiyacımız var sanırım. Su anda birseylerin üstüne gidersen çok daha kötü olmasindan korkuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeusReus


    Bu kadar abartma , insanlar anne-babalarini kaybediyor, bundan daha büyük acı yoktur. Hayatını boş yere zindan etme. Bi kız olmazsa diğeri olur bu kadar basit aslinda. Bu kiz olayini bu kadar büyüten bizleriz.

    Haklisiniz ama abartmak değil sadece içinde bulunduğum durum büyük bir boşluk ve bunu atlatmak için cabaliyorum. Haklisiniz anne baba acisinia kesinlikle benzemez ki zaten öyle birseyle kiyaslamadim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 2.5 senelik iliskimi bitirmistim. 7-8 ay oldu iyiyim su an ama hala aklima geliyor hala icimde. Zor valla hocam allah sabir versin. Ama tavsiyem gez toz ve mutlaka yeni kisilerle tanis kiz erkek farketmez. Yeni insanlar tanidikca onlarla daha cok konusuyosun geziyosun ediyosun. Elbet o aci gecer diner ama kalbinin aklinin bi kosesinde kalicak malesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chevanton kullanıcısına yanıt
    Yok , kiyasladin diye demedim. Fakat bazi insanlar bu aşk acısını hayatta yasadigi en büyük acı felan zannediyor , yok onsuz yapamam yok nefes alamiyorum felan. 4.5 sene yakin oldugun bir insan ölse gene etkilenirsin sonuçta bir alisilmislik var gayet normal. Bu durumu arkadaslarinla dolasarak , evde bos bos oturmayarak ilk zamanlari atlatabilirsin. İnan et dusunup,dusunmemek senin elinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de 1.5 yillik bitti, zamanla geciyor acisi kabulleniyor ve alisiyorsun merak etme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Carvajal

    Benim de 1.5 yillik bitti, zamanla geciyor acisi kabulleniyor ve alisiyorsun merak etme

    Daha önce de atlattım yine atlatacağım ama daha zor olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4,5 yıllık ilişki mi olur kardeşim.hata bir ilişkinin 4,5 yıl sürmesi.geçmiş olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chevanton


    quote:

    Orijinalden alıntı: Wjéasz

    Neden hemen pes ediyorsun kardeşim çabala

    Biraz kendimizi dinlemeye ve dinlenmeye ihtiyacımız var sanırım. Su anda birseylerin üstüne gidersen çok daha kötü olmasindan korkuyorum.

    Olayı zamana bırakırsan olay soğur daha kötü olur 1-2 gün sonra çabala fazla bekleme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4S kuralini uygulayacaktin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.