Şimdi Ara

4.3 de hunterlara ne oldu böyle. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cy_x

    yeterli diil ama hiç yoktan iyidir :)

    Aspect of the Hawk now grants roughly 35% more attack power.

    Aspect e verdiklerinden dolayı 900 ap filan bi buff oluyo oda yaklasık 2k filan dps yi arttırır ben yüzde 10 genel ap arttırımı beklerdim ama saglık olsun hiç yoktan iyidir napalım..


    Çok iyi olmuş bu bufflar ya, şimdiden heyecanlandım.
  • Son duruma göre Hunter hangi talentte olup hangi rotasyona geçmeli tecrübeli bir hunter anlatabilirmi acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LostAssassin

    Son duruma göre Hunter hangi talentte olup hangi rotasyona geçmeli tecrübeli bir hunter anlatabilirmi acaba?

    Talent ve rotasyonda değişikliğe gidilceğini sanmıyorum.Buna daha zaman var. Bu hangi talentin bufflanıcağınada bağlı o yüzden biraz daha beklemelisin
  • Şu an sv iyi durumda rotasyon filanda değişmedi, 2p bonus varsa arcane daha fazla atarsın o kadar.
  • SV şu an en iyisi. Yeni bufflarla 10 tick atçak black arrow bu da daha çok Lock and Load proc şansı demek, SV her türlü alır.
  • Diğer yorumları okumadım ama her patchte illa 1.liğe oynayacaksınız diye birşey yok. Kusura bakmayın ama gidin de ne yapabilirim diye uğraşın. Yıllardır lock oynuyorum millet 4-5 tuşla oynar benim sadece keybindlerim 18 tane hepsini de aktif olarak kullanıyorum. Hiç bir zaman da bundan şikayet etmedim. Lockların en kötü diye tabir edildiği zamanlarda bile 10m raidde ilk 3 te oynuyordum. Raid yaparken skype kullanıyorduk en sonunda bizimkilerden şikayet gelmişti "Sadece senin tuş seslerin geliyor yavaş" diye. Guild arkadaşlarım lock açtılar ne yazık ki zor diye 60lvle gelemeden bıraktılar. Ya şimdi ne desem bilmiyorum ama üstteki arkadaşın yazdığı gibi ağlayacağınıza ne yapabilirim diye bakın. Her patchte char değiştirseydim ohooo.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skillet

    Diğer yorumları okumadım ama her patchte illa 1.liğe oynayacaksınız diye birşey yok. Kusura bakmayın ama gidin de ne yapabilirim diye uğraşın. Yıllardır lock oynuyorum millet 4-5 tuşla oynar benim sadece keybindlerim 18 tane hepsini de aktif olarak kullanıyorum. Hiç bir zaman da bundan şikayet etmedim. Lockların en kötü diye tabir edildiği zamanlarda bile 10m raidde ilk 3 te oynuyordum. Raid yaparken skype kullanıyorduk en sonunda bizimkilerden şikayet gelmişti "Sadece senin tuş seslerin geliyor yavaş" diye. Guild arkadaşlarım lock açtılar ne yazık ki zor diye 60lvle gelemeden bıraktılar. Ya şimdi ne desem bilmiyorum ama üstteki arkadaşın yazdığı gibi ağlayacağınıza ne yapabilirim diye bakın. Her patchte char değiştirseydim ohooo.

    Tebrik etmek lâzım.




  • Ya arkadaslar ,
    bakın ben 3 sene wow oynadım simde 2 sene aradan sonra tekrar dondum , soyle dıyeyım , her kalstan char kasmıs sayarım kendımı , zaten oyunun leveling olayını bıtırmısler en buyuk sıkayetım o , basitlesmıs oyun , wow demeye bin sahit istiyor artık , neyse warlockla basladım , 85 oldum (her zaman bir lock acsam dıyorumdum icimden :) ) neyse , zamanında 2.4 k arena reytingleri gordugumden (ovunmuyorum sadece sıkayetımı dıle getırmek ıcın) , lockla arena denedım , 2 v 2 ' si yok , 3 v 3 de rogue shaman lock uclusu olmadıkca hıcbır sekılde bır sey yapamazsınız , ve lock oynamak hunter gibi basitte degıldır ayrıca , key binding yapıcak tusunuz kalmaz , lock oynayan arakdasa saygılar bu arada , ve sımdı hunterım var gearını duzmeye basladım kı , rogue lock gibi charlara gore dps yapması gercekten kolay , bana gore yıllardır bakın , lock oynayan adamlar skilled adamlardır , buna ınanırım ... o yuzden arakdasa saygılar. halen locku cok sevıyorum bu arada , bır patch beklıyorum bufflansın , hunterıda o yuzden actım , bıldıgınız gıbı nerf yıyen charların hemen fixleri gelir yenı patchde o yuzden sımdıkı nerflerı acıyım yenı patchde akıcam tekrar :d saygılar:D




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.