Şimdi Ara

4.11.08 unlock Video

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar şuan link falan vermemişler kimin bulduğuda belideğil ama cydia dan yüklenmiyor tamamen pc den yukleniyor hadi gözümüz aydın


    http://www.youtube.com/watch?v=q0ZaAdL2CGk



  • Dandik t20 oynatmiyor videoyu biri ozet gecse...
  • Özel Bir cd yazmışlar onun içerisindeki programlar ve .ipsw ziple açip içine bir şeyler kopyalıyorlar sonrada cd nin içindeki unlock proğramını çalıştırıp sim kulanmaya başlıyorlar .. acayıp bir şey yeni bir metot :)
  • gevey kullanmiyo dimi? ilk basta cikardi geveyi. yada ben yanlis gordum..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yakupkan

    gevey kullanmiyo dimi? ilk basta cikardi geveyi. yada ben yanlis gordum..

    Evet ilk başta çıkardı ve sonra geveysiz olarak kullandı hattı. Bilemiyorum doğruluğundan şüphem var. Sitelerinde hiç bir bilgi yok, video da öyle keza.Ne bir bilgi,ne bir link ya da insanların ne yapması gerektiği belirtilmemiş. Umarım doğrudur.
  • 4.10.08 unlock olabiliyoda 4.10.01 neden unlock olamiyor bunu anlatabilirmisin?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yakupkan

    4.10.08 unlock olabiliyoda 4.10.01 neden unlock olamiyor bunu anlatabilirmisin?

    4.10.01 zaten gevey sim ile kullanılabiliyor. 4.11.08 ise; herhangi bir method hala bulunamadığı için unlock edilemiyor, çözüm bekliyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: `LeaDeR

    quote:

    Orijinalden alıntı: yakupkan

    4.10.08 unlock olabiliyoda 4.10.01 neden unlock olamiyor bunu anlatabilirmisin?

    4.10.01 zaten gevey sim ile kullanılabiliyor. 4.11.08 ise; herhangi bir method hala bulunamadığı için unlock edilemiyor, çözüm bekliyoruz.

    tesekkur ederim benimki 4.10.01 geveyli. hani su geveyden kurtulmak istiyorum diye sordum. yani benim istegim firmware unlock.
  • yine fake gibi ama hepsinden ilginc bi video
  • bir tane daha çakal !

    dikkat ederseniz gevey ve sim kartı videoda çıkarmıyor yani onlar zaten takılı değil. Hiçbirşey net değil simfree yada factory unlock cihazla bizi keklemeye çalışıyor.
  • sonradan parasi ile unlock edilmis att 4.10.8 ile boyle bir video yapmak ihtimali olabilir mi:)
  • başta sim kart yuvasının dışında madem cihaz simlocklu neden komple simi yuvasına yerleştirip sim kilitli olduğunu göstermedi olay fake
  • Müjde

    Özellikle iOS 5.0 güncellemesi ile beraber sim kilitli iPhone 4 sahipleri'nin başına bela olan ve güncelleme öncesi Gevey Turbosim ile cihazlarını bu güncelleme ile beraber kullanamamaları hayli can sıkıcı sonuçlar doğurdu. Gevey'in iOS 5 yüklenmiş dolayısı ile baseband (modem firmware) sürümlerinin de 4.11.08 sürümüne yükselmesi ile beraber iş görmemesi sonucu cihazlarını ancak iPod olarak kullanmaları söz konusu oldu. Gevey'in üreticisinden de iOS 5 uyumlu özellikle de 4.11.08 baseband'e sahip cihazlar için yeni bir ürün satışa sunacağı haberini beklemeleri de şu ana kadar sonuçsuz kaldı. Ancak iOS 5.0 ile uyumlu ve baseband 4.11.08 cihazlarda kullanılabilecek Miracle SIM aparatı haberi gözleri bu ürüne çevirdi.

    Miracle Sim adı verilen bu ürün iOS 4.0, 4.1, 4.2.1, 4.3, 4.3.1, 4.3.2, 4.3.3, 4.3.4, 4.3.5 sürümlerinde çalıştığı gibi iOS 5.0 sürümünde de çalışabildiği, desteklediği baseband sürümlerinin de 1.59, 2.10, 3.10.1, 4.10, 4.10.1 olduğu gibi 04.11.08 desteğinin de olacağı açıklanıyor. Henüz ürün satışa sunulmamış olsa da firma kısa süre sonra Miracle SIM aparatını yaklaşık olarak 100TL'den satışa sunacak (399 Yuan).



    Ancak Miracle SIM aparatının henüz denildiği gibi belirtilen iPhone 4 iOS sürümü ile beraber baseband sürümlerinde başarılı olup olmadığına dair herhangi bir video veya benzeri bir sunumun olmaması nedeniyle Miracle SIM aparatı adı ile satılması muhtemel ürünlerden ve satıcılarından şimdilik uzak durmaları için uyarıyoruz. Tıpkı önceki turbosim Gevey'de olduğu gibi sizi en son gelişmelerden anında haberdar edecek ve yine ürünü alabileceğiniz sağlam ürün tedarikçilerini sizi yönlendireceğiz. Bizi takip edenler bu konuda olsun diğer konularda olsun istismarınıza izin vermemek adına sürekli uyarılar yapıp en doğru bilgiye ulaştırmaya çalıştığımızı bilmektedirler.

    Olası sorunları yaşamamak adına bu konuyu gelişmeler oldukça güncelleyeceğimizi belirtir, konuyu sık kullanılanlarınıza eklemenizi tavsiye ederim. Twitter veya Facebook fan sayfamızı takip etmeniz de anında haber olmanız noktasında isizn faydanıza olacaktır. Umarız iOS 5 yükseltmesi yapmış iPhone 4 kullanıcıların Gevey ile unlock imkanını kaybetmiş olanlara kısa zaman sonra müjdeli haber vereceğiz umudu ile adınıza mutluluk duyuyoruz.

    Gelişmeler bu konudan "Güncelleme" şeklinde verilecektir. Muhtemelen haberini aldığımız buradaki site (çincedir) üzerinden satışa sunulması beklenen Miracle SIM satış sayfasına erişebilirsiniz. (Satın alma vb. işlem şimdilik yapmayın)


    http://www.mmcn.org/iphone/miracle-sim-iphone-4-unlock-aparati.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cofcof -- 16 Ocak 2012; 23:09:33 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.