Şimdi Ara

3G Modemler Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar forumda ve internette baktım ya göremedim ya da daha önce tartışılmamış konu. Benim merak ettiğim 21.6 Mbps modemler ile eski model 7.2 Mbps modemlerin operatörün sunduğu mobil internet hızlarında farklılık yaratıp yaratmayacağı? Ben Avea'nın 3g hızının 7.2Mbps'ye çıkacağını zannetmiyorum dolayısıyla modem sadece wireless adaptör olarak kullanıldığında yavaş kalır gibi geliyor bana yanılıyor muyum? Bilenler cevaplarsa sevinirim, modemsiz uygun kampanya varken daha pahalı kampanyaya yeni modem almak için boşa para vermeyim şimdi:)



  • quote:

    Orijinalden alıntı: RocknRollar

    Arkadaşlar forumda ve internette baktım ya göremedim ya da daha önce tartışılmamış konu. Benim merak ettiğim 21.6 Mbps modemler ile eski model 7.2 Mbps modemlerin operatörün sunduğu mobil internet hızlarında farklılık yaratıp yaratmayacağı? Ben Avea'nın 3g hızının 7.2Mbps'ye çıkacağını zannetmiyorum dolayısıyla modem sadece wireless adaptör olarak kullanıldığında yavaş kalır gibi geliyor bana yanılıyor muyum? Bilenler cevaplarsa sevinirim, modemsiz uygun kampanya varken daha pahalı kampanyaya yeni modem almak için boşa para vermeyim şimdi:)

    Kesinlikle deneme. Ben hem Turkcell'de hem de Vodafone'da (3g'nin en güçlü çektiği yerde) denedim. 3g router ile, VINN ile, çoklu dağıtıcılı VODEM ile denedim. Hepsinde de hız aynı. En fazla 4mb'ye çıkıyor. Pişman mıyım? Cihaz değiştirdiğim için pişmanım. Keşke sadece 3g router kalsaydı.. Tuttum gerizekalı gibi VODEM aldım.

    Edit: Turkcell VINN'ın eski modeli vardı. Yeni modeli hızlı olur diye yeni modelinden aldım. Aynı hız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tükrük -- 21 Nisan 2014; 15:02:54 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.