Şimdi Ara

3G destekli tablet arıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
7.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle hepinize merhaba. Artık bende bu sürekli büyüyen tablet dünyasına katılmak istiyorum. Ama size sorucaklarım var.

    Birkaç gündür araştırma yapıyorum tabletler hakkında forum sayesinde çok şey öğrendim bunun için ayrıca teşekkürler. Konuya gelicek olursak benim bulunduğum yerde fazla wireless bağlantı noktası bununmuyor bu nedenle tablette en önemli işim internet olacağı için bana 3g kesin lazım gibi geliyor. Ancak model hakkında karar veremiyorum. Exper ve çin mallarını düşünmüyorum. Aklıma yatan asus un 3g destekli modeli. Benim için öncelik 3g. 3g performansı en randımanlı makine hangisidir size sormak istedim bütçem 1400 civarında. Sizin önerileriniz ışığında bir karar vermek istiyorum. Düşüncelerinizi esirgemesseniz sevinirim.

    Herkeze şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar







  • Hocam asus transformer prime modeline bakmanizi tavsiye ederim.
  • 3g olan modeline baktım ama ne zaman çıkacağı hakkında bir bilgiye ulaşamadım. Birde arkasındaki metal kaplama yüzüne wifi ve gps sinyallerinde problem olduğunu okudum.
  • Transformer prime'ın sinyal sorunları yüzünden büyük ihtimal ces'de tanıtılan yeni versiyonun 3g'li versiyonu çıkar yani.
    Transformer'ın 3g'li modelleri mevcut Türkiye'de. Ancak performansı konusunda bir bilgim. yok.
  • Sanırım prime şimdilik biraz uzak durulması gereken bir cihaz. Peki asus transformer için ne düşünüyorsunuz kronik bir problemi varmıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni sekilde bende almayi dusunuyorum.

    Sony Asus Samsung Ve Apple bunlarinin hangisinin 3G modelini almaliyim?

    Tesekkurler.
  • Prime ın hazirandan önce gelmesi beklenmiyor bekleyebilirseniz güzel bi tablet ve sorunlarıda çözülmüş olur .Ben şuan transformer ın 3 g sini kullanıyorum gayet güzel cihaz fakat diğer 3g li cihazlarda oldugu gibi sürekli 3g kullanacaksanız wifidan 2 kat hızlı bataryayı bitiriyor.

    Ben sürekli dockla gezdiğimden çok problem olmuyor onun harici harika bir cihaz plastik samsungla karşılaştırmıyorum bile onun yanında tasarım sanat eseri kalıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kanami

    Prime ın hazirandan önce gelmesi beklenmiyor bekleyebilirseniz güzel bi tablet ve sorunlarıda çözülmüş olur .Ben şuan transformer ın 3 g sini kullanıyorum gayet güzel cihaz fakat diğer 3g li cihazlarda oldugu gibi sürekli 3g kullanacaksanız wifidan 2 kat hızlı bataryayı bitiriyor.

    Ben sürekli dockla gezdiğimden çok problem olmuyor onun harici harika bir cihaz plastik samsungla karşılaştırmıyorum bile onun yanında tasarım sanat eseri kalıyor.

    Sizce donanım olarak daha ne kadar götürür?

    Bende samsung galaxy tab 10.1 e bakıyordum
  • Şu ara tabletler geçiş aşamasında desek yenidir gelecek aylarda ipad 3 gelecek ben şahsen tegra 3 den daha iyi bir işlemci bekliyorum sonra tegra 4 gelecek vs vs bunlar 1 yıl içinde olacaklar ve benim görüşüm en fazla 2 yıl daha götürür tegra 2 li işlemciler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kanami

    Şu ara tabletler geçiş aşamasında desek yenidir gelecek aylarda ipad 3 gelecek ben şahsen tegra 3 den daha iyi bir işlemci bekliyorum sonra tegra 4 gelecek vs vs bunlar 1 yıl içinde olacaklar ve benim görüşüm en fazla 2 yıl daha götürür tegra 2 li işlemciler.

    2 yıl yeterli gibi sanki zaten teknolojik cihazların ömrüde o kadar gibi geliyor. Önümüzdeki CES de umarım tablet anlamında yeni ürünler çıkar bu cihazların fiyatları düşer transformer a karar verdim gibi ilerleyen zamanlarda transformer ı elimden çıkarıp tegra 3 veya üstüne yönelirim heralde. Ve ayrıca size bir soru sorsam video performansı nasıldır transformer ın 1080p yada 720p de ?
  • Yetişebilirsen vatandan tablet s alabilirsin. Bu günkü indirimle 3g li modeli 1000 küsür tl ye aldım.
  • 720 p de bi sorun yok 1080i bilmiyorum çoğunluk güzel olmadıgını düşünüyor belki ice cream le beraber düzelir belkide tegra 2 lerin kapasitesi böyledir en kesin yorum ice cream gelince olacaktır.
  • Hepinize teşekkür ederim kararımı asus transformer olarak verdim.

    İyi forumlar
  • İnsanlar neden bukadar 3gli tablet arıyor anlayamıyoru. Bu konuda fazla bilgim yok ama bildiğim kadarıyla 3gsiz cihazlarda vınn, wodem gibi şeyler kullanılabiliyor, nedir 3g hastalığı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hrn~

    İnsanlar neden bukadar 3gli tablet arıyor anlayamıyoru. Bu konuda fazla bilgim yok ama bildiğim kadarıyla 3gsiz cihazlarda vınn, wodem gibi şeyler kullanılabiliyor, nedir 3g hastalığı.

    Ben tabletlerde 3g modemin randımanlı çalışanını görmedim ondan arıyorum. Eğer varsa bilgilendirirseniz sevinirim
  • Ben Turkcell multi vinn'la kullanıyorumşu anda. Bir sorun yok.
  • Bir kaç yerde gördüğüm kadarıyla problem oluyormuş diye biliyordum sizde problem olmuyorsa 3gsiz modellere de bakayım
  • Asus transfor prime'de sorun oluyorsa bende tf101'in 3gli modelini alacağım, bilen arkadaşlar bilgilendirirsen sevinirim.
  • 15 gündür asus tf101g modelini kullanıyorum, çift çekirdekli işlemcisi var, 14 saate kadar batarya ömrü var, flash desteği sayesinde tüm internet sitelerini kolayca açabilirsin, ses sistemi çok güçlü değil ama gayet net güzel bir ses veriyor, benim için çok önemli olan USB girişi, klavye üzerinden yararlanabilirsin, kart okuyucu yine klavye üzerindedir.

    Tabletin üzerinde mini sd kart girişi ve hdmi bulunmaktadır.

    asus tf101 modeli 3g yoktur, tf101g modelinde 3g bulunmaktadır.

    enerji tasarrufu için 2g bağlantı seçeneğini de kullanabilirsin.



    iyi ki almışın diyorum, alırsan pişman etmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi divanidestan -- 27 Ocak 2012; 18:58:31 >
  • Benim tek kafamda tegra 2 var ilerde sıkıntı yapmasından korkuyorum tegra 3 ler piyasaya çıkmaya başladı bu nedenle kafamda hep acaba sorusu kalıyor ileride sorun yaparmı sizce?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.