Şimdi Ara

3D Yazım İşlemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • CarnageTR C kullanıcısına yanıt
    Kargo ücreti ile 104$ A gelmekte sistem değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slayer_ank kullanıcısına yanıt
    Evet o.
  • CarnageTR C kullanıcısına yanıt
    Bende almayı düşünoyorum. Şuanda inceledim kasımda teslimat yapılabilirmiş. kargo dahil 109 $ tutuyor. fakat ödeme türüolarak sadece paypal mı bulunmakta ? Normal kredi kartı ile ödeme yapamıyormuyuz ?
  • Ben kredi kartı ile ödedim zaten ama kickstarter kampanyası bittiği için kendi ödeme sistemine geçmiş olabilirler belki.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum bu adresten stl'lerini göndererek fiyat alabilirsin istersen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CarnageTR

    quote:

    Orijinalden alıntı: sadece hanım eller

    quote:

    Orijinalden alıntı: CarnageTR

    Hatta ben sipariş ettim bir tane. Ekimde gelecek.

    3d printer benimde çok hoşuma gitti bizim ile paylaştığınız içinde çok teşekkür ederim aşağıdaki bağlantılardan almaya kalktığımda 49$ lık fiyatın en ucuz 74$ olduğu görülüyor onunda teslimi kasım ayına geliyor acaba fiyatı neden artırdılar 3d printera yeni özelliklermi kazandırdılar sizin aldığınızdan farklı olarak bunda 2 tane flament eklemişler gözüküyor , birde satınalma kısmını anlatabilirmisiniz şuan paypal türkiyeden çekilmiş satın alma işlemini güvenli bir şekilde nasıl gerçekleştirebiliriz birde gümrük sınırını geçmiş oluyoruz galiba (75 avro)
    https://www.kickstarter.com/projects/101hero/101hero-the-world-first-us49-3d-printer/pledge/new?clicked_reward=false&ref=category_popular

    Ben de 74$ olanı aldım zaten. Olay Kickstarter.com un felsefesinden kaynaklanıyor. Site yeni girişimlere halk desteği sağlamak için aracılık yapan bir site. Ürün geliştiricileri de Ar-Ge çalışmalarına finansman sağlamak için ürünlerinin alfa ya da ilk sürümlerini yayınlıyor. Belirli miktarlara belirli ürünleri koyuyor. Kampanya ilk başladığında 1000 tane ilk ürünü koymuşlar ama herkes almış dolayısıyla daha yüksek bağış gerektiren ürünler kalmış. Yani yazıcı + 2 flaman şeklinde.

    merhaba yazıcınız geldimi acaba




  • Sitedeki son bildirime göre sırayla gönderimler başlamış. Benim destekçi numaram 3500 lerde. Kargoya verilmesi biraz gecikecek gibi. Yılbaşından önce elime geçmesini umuyorum. Deneme yapınca yazıcam zaten gruba.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.