Şimdi Ara

3D Yazıcıda Klavye Tuşu Basmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, geçtiğimiz hafta Ender 3 V2 Neo yazıcı aldım. Cura programını ve yazıcıyı yeni yeni öğreniyorum. Bir klavye tuşu basmayı denedim ancak baskı çok kalitesiz oldu. Cura ayarlarını 0.12mm (super quality) olarak seçtim ve print speed'i çok düşük tuttum. Buna rağmen klavyenin alt kısmındaki oturma bölgesi kullanılamaz halde çıktı. Üstündeki detay da basit olmasına rağmen istediğim kalitede değildi. Acaba ender 3v2 neo bu tarz baskıları yapacak kalitede bir yazıcı değil mi yoksa sorun bende ve benim cura ayarlarımda mı bunu öğrenmek istedim. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.




  • hocam merhaba aynı sorun bende yaşıyorum altındaki artı şeklinde soket yeri çok berbat bir şekilde çıkıyor. durumu düzeltebildinmi benim 3d yazıcı da cr6-se

  • 3D filament yazıcı ile yaptığını tahmin ediyorum, bilgi vermemişsin.

    Plastik eridikçe aşağı düşer, yığın şeklinde bozuk bir yüzey baskısı oluşur. Genelde bu problemi nozul çevresindeki hava üfleyen fanı hızlandırarak plastiğin nozuldan çıktığı anda donması için hava soğutmasıyla çözeriz. Çevresi kapalı alan olan bir yerde olduğu için soğutma pek işe yaramaz. İki parça tasarlayıp iç parçaları tablaya yapışık bastır, sonra içeride yerine yapıştır.


    Klavye tuşu basmak istiyorsan reçine yazıcısı DLP yazıcı kullan. Destek attır, tek parçada güzel baskı alırsın.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.