Şimdi Ara

3D-Vision Kullananlar, Yardımınız Lazım...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    3D-Vision teknolojisini kullanmak için Acer X1230PK 3D Ready uyumlu DLP Projector aldım.
    Fakat henüz gözlüğü almadım. Cihaz 120hz'de 1024x768 çözünürlükte çalışıyor. Fakat şöyle bir nokta var ki bu nokta da 3D-Vision sahipleri bana yardım edebilir umarım. 3D-Vision Wizard 'ı çalıştırdığım zaman NVidia Control Panel'den, 3D-Vision Ready Display Not Found yazısını alıyorum. Bu yazıyı almadan önce IR Transmitter'ı soruyor ama o elimde olmadığı için alttaki kutucuğu işaretleyerek Anaglyph mod'u devreye sokuyorum sonra next ile bir sonraki aşamaya geçiyorum. Acaba bunun sebebi gözlüğün makinaya henüz takılı olmayışı mı? Yoksa Sertifikalı bir logo olması mı gerekiyor Projection'da?
    Sizden ricam, 3d vision gözlüğü komple makinadan ayırıp, Wizard'ı çalıştırdığınızda aynı şekilde bu uyarıyı alacak mısınız deneyebilir misiniz? Eğer aynı durum sizlerde de olur ise, o zaman gözlük siparişi vereceğim. Yardımlarınızı bekliyorum... Teşekkürler







  • up
  • selam gözlüğü almadan zaten wizard'da kullanamazsın diye biliyorum ama gene de çalışırsa şunu takip et:

    http://nvidia.custhelp.com/cgi-bin/nvidia.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=2653

    bende de 6531 var ama 120 hz de aydınlatma düşük geldiği için gözlük almaktan vazgeçtim.

    ayrıca son sürücüleri yüklemeyi unutma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sir thomas -- 9 Ağustos 2010; 22:34:11 >
  • Dostum ilgilendiğin için çok teşekkür ederim herşeyden önce.
    Gözlüğü bugün sipariş verdim. Acer'ı aradım çalışmazsa projecsion'u 1 hafta içinde iade edebilirsiniz dediler. İçim rahatldı. Gözlük aparatı olmadan zaten bir sonraki sayfaya geçmiyor sistem. Aslında bana yardımcı olabilirsin. Senin de elinde benim gibi gözlük yoksa eğer, direk wizard'ı çalıştırıp sonra alttaki anaglrphy kutucuğunu seçtiktan sonra display not found yazacak mı diye bakar mısın benim için?
    Bu sayede emin olmuş olurum ben de huzur bulurum şimdiden ;)
    Teşekkür ederim...
  • SELAM ürün stereo 3d çalışmıyor gözlük olmadan tahmin ettiğim gibi, sen gözlükten memnun kaldın mı bana brightness çok düşük geldi 120 HZ de. gözlük takınca iyice karanlık olur diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sir thomas -- 15 Ağustos 2010; 22:54:41 >
  • Acer 1230PK ile 3D-Vision'u çalıştıramadım ama Acer'ın 120hz tazeleme hızındaki ışığı oldukça güçlü geldi bana. Ama projecsion'u iade ettim.
    Çünkü 3D Ready Display Not Found yazısını aldım yine. Şimdi viewsonic'in PJD6221 veya 6112 numaralı ürünlerinden birini alıcam. Sanırım biraz da acemiliğime geldi. Eğer acer'a viewsonic driver'ı falan yükleseydim başarılı olurdum herhalde ama bu sonradan aklıma geldi. Çünkü eski sistem kablolu 3d gözlüğüm ile çalışmıştı acer x12130pk. Şimdi ürün arıyorum, yüksek çözünürlük almak istemiyorum. Çünkü 3d zaten yeterince kırıyor performansı bir de üstüne physx falan eklenir, bi de çözünürlük yüksek olursa oyun akmaz. Akmayan oyunda 3d gözlük olsa ne olur olmasa ne olur düşüncesindeyim. 40-45 FPS ile oynamadıkça ortalama olarak, ben zevk alamıyorum oyundan. Short Throw özellikli Viewsonic'lere baktım ama stoklarda PJD 6381 yok. PJD 5351 Nvidia'nın resmi sitesinde 3D Vision ready support diyor ama viewsonic'in resmi sitesinde ürünün tazeleme hızı maximum 85hz olarak görünüyor. Bu yüzden tereddütte de kalıyorum. Gelişmelerden birbirimizi haberdar edersek sevinirim dostum, görüşmek üzere...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.