Şimdi Ara

3D MONITOR MU GEREKIR LED,LCD YETERLI OLUR MU (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MMX 166

    led ve tuplu monıtorler ayda ortalama gunluk 4 saat kullanımda ne kadar elektrık harcar?


    Bu konu daha önce de tartışılmıştı başka bir başlıkta ama hangisinde olduğunu anımsayamıyorum şu an. Monitörler çok fazla enerji harcamıyor. Günde 4 saat ortalamayla kullandığınız zaman sanırım 4 ila 6 lira arasında bir fiyat çıkıyor ortaya. Özellikle LED monitörler energy star sertifikalı oldukları zaman çok daha az enerji harcıyorlar.
  • @dusty_ Dostum benim yazılarımı dikkatli okumadın sanırım. Birincisi 3d visiyon ready . Yani 3d ye en iyi destek verilen oyunlar demek . Yani en iyi destek veren oyunları denedim demek. . Soruna cevap vereyim. Evet crysis 2 yi de denedim ve iğrenç. Hiiiç beğenmedim. Zaten nvidiada beğenmemiş olacakki 3d oyun listesinde crysis 2 orta seviyesinde ki bunun üstüne daha iyi , mükemmel ve 3d vision ready var ;) Tekrar ediyorum 3D de en başarılı bulduğum oyun just cause 2 nvidianın de en beğendiği buymuş . Ama ben gözlüksüz 3d leri bekleyeceğim. Gözlükle uğraşmak işime gelmiyor . Baş ağrısı, kulak acıs,ı baş dönmesi, pil bitmesi, gibi şeylerden kurtulmak için.
  • @TeufeL-07 hakikaten sanki iki ayrı oyundan bahsediyor gibiyiz şu yazışmalara bakınca ama ben aldığım tadı sana aktaramıyorum haliyle. Yalnız ben bu 3D algısında SG gözlük teknolojisinden değil LG ve Philips'in kullandığı FPR gözlük teknolojisinden bahsediyorum. Arada fark algılamamız çok normal. SG gözlüklerin işleyiş fonksiyonuyla FPR çok farklı, bu da açıklıyor aslında durumu.

    Gözlüksüz teknolojisine daha var bence. En azından 2 sene. Şimdi LG ve Philips FPR'ın kaymağını yesin biraz, sonrasında Samsung ve Toshiba'dan gelecek gözlüksüz 3D teknolojisi bence ama FPR'ın rahatlığı da gözlüksüz 3D teknolojisine yakın bir değerde bence.
  • Umarım en kısa zamanda yaygınlaşır diyorum bu gözlüksüz 3d ler. Gözlüksüz 3d ler toshiba tarafından artık notebook larda kullanılmaya başladı bile . Bi videoda izlemiştim. Hatta 23.5 inch lik gözlüksüz 3d monitörünüde duyurmuştu. Ama geriye kalan tek şey en kısa zamanda türkiyeye gelmesi. Umarım bundan hepimiz memnun kalırız.
  • LG ve Toshiba gözlüksüz 3D laptop teknolojisini kullanmaya başladılar. Göz algılama teknolojisi gibi bir şey diyor buna okuduğum yabancı kaynaklar. Kore'de ve sanırım Avrupa'da satışa çıkmış bu ürünler ama bize gelmesi epey uzun sürer. Bir de işin içine olası fiyatı eklenince kullanımının yaygınlaşması için dediğim gibi gerçekten en az 2 sene gerekir.

    Kaldı ki şimdilik sadece laptoplarda kullanıyorlar bu teknolojiyi. Açıkcası ben PC seven bir insanım ve donanımım benim için çok önemli o sebeple yaklaşık 2 ay öncesine kadar SG, şimdi de FPR gözlükle kullanıyorum PC'mi ama maalesef henüz monitör piyasaya çıkmadığı için Türkiye pazarında TV bağlantımla idare ediyorum PC'imde.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.