Şimdi Ara

3D LED TV HANGİSİ ALINIR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
2
Favori
40.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Panasonic tv ler hakkında özelliklede plazma tvlerini kullanmadan, test etmeden yorum yapanlar bence biraz gereksiz yorum yapmış oluyor. panasonic vierra plazma kullanıcısı olarak şunu diyebilirim,
    4 sene önce 3000 tlye almış olduğum panasonic plazmamın verdiği görüntüdeki doğallığına ve netliğine, yakın zamanda 8,000 tl karşılığında samsung alan bir arkadaşım şunu demiştir,

    'Aradaki uçurum fiyat farkına, ps4, ps4 oyunları, sinema sistemi, ipad ve cep telefonu alabilirdim, ama bana bunlardan daha çok koyan ise bu net ve doğal görüntü yerine yapay ve sahte bir görüntü satın almış olmam...'

    kısacası hiç bir markayı küçümsemeden, olumlu ve olumsuz tüm eleştirirleri bire bir kullanıcalardan dinleyerek, okuyarak alırsanız daha fazydalı olur.

    saygılarımla,,
  • Selam arkadaşlar. Maksimum 3000 TL lik bütçem var ve iki ürün arasında kaldım.
    LG 55LA740S ve Samsung 55h6470
    Görüşlerinizi nedir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metalhead1

    quote:

    Orijinalden alıntı: volkntosn

    Ben henuz almadim arayistayim. Ailemin evinde 52" Philips LCD var, zamaninda iyiydi hatta HD yayin yoktu sadece Digiturkte bazi filmler HD yayinlaniyordu. Simdi ise eskidi goruntu yenilemesi cok zayif kaliyor. Benim gibi PS3 ve bilgisayarinizi bagliyosaniz yetersiz kaliyor ama cok eski bir modelden bahsediyorum, Philips'e burada 5 yildir beni bir arayisa sokmadigi icin arti puan bile vermek gerekebilir.

    Ama simdi kendi evime gecicem ve eve bir televizyon ariyorum. Samsung kalite ve tasarim olarak one ciksa da cok pahali. Ozellikle LG'nin avantaji 3D teknolojisinin pasif olusu. Bu da gozluklerinin pilsiz sinemalardaki teknoloji olmasi demek yani bir gozluge 200-300TL vermiyoruz Samsungdaki gibi. Ayrica arastirmalarima gore arada da 3D kalitesi olarak buyuk bir fark yok hatta modeline gore LG daha bile iyi. Hatta benim gibi PS3'te ekrani ikiye bolerek evde 2 kisilik oyunlarda oynuyorsaniz DualPlay adini verdikleri gozluklerle ayni TV'ye bakan iki kisi sadece kendi goruntusunu goruyor. Bunu ilk Sony PS3 icin cikardigi kendi ekraninda vardi.

    Uzun lafin kisasi ben kararimi tamamen LG yonunde kullanicam ama hangi model onun arastirmasini yapiyorum, o da ekonomik etkenleri goz onune alarak 42LM660S modelini almayi dusunuyorum simdilik ama ust modelleriyle 760 ve 860 gibi arasindaki farklari inceleyip yapicam. Bu da yaklasik 1 ay demek ve bu sure zarfinda 660'in fiyatinin da dusmesini beklicem.

    Karar yine sizindir.Ama 3D'nin pasif olması bence hiç iyi değil.Evet gözlüğe çok para veriyoruz belki ama en azından gerçek bir 3D deneyimi yaşıyoruz.Ben şahsen LG'nin mağazasında yayınladığı 3D demodan bile zevk alamadım.Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz ama eğer kaliteden bahsediyorsak orada LG'nin işi yok.Eğer süsüne püsüne bakıyorsak LG birinci.Tabi firmayı kötüleme amaçlı demiyorum kuşkusuz ki LG'de çok iyi bir firmadır.Ama ben TV konusunda en son alacağım markadır.

    Aktif gözlükler baş ağrısı yapıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • SAMSUNG ALMAYIN ALIPTA SON PISMANLIGINIZI YAŞAMAYIN VE ALDIRMAYIN! !!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beko nun lg den sammy den geriye kalır yanı yok
    paranızı renk üstüne renk katılmış, yakın çekim özellikle stüdyo ısıkları altında insan tenini hortlak misali gösteren koreli markalara harcamayın derim.
  • matodor kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum bizim evde de var gayet iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.