Şimdi Ara

3D film için hangi media player?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
30.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • selam,
    bende 42lx6500 aldım. Mkv leri oynatamıyorum.Ayarı varsa yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler
  • Sancak bilgisayarla son konuştuğumda (3-4 ay önce) POPCORN HOUR C-200ün içine 3D desteğinin yazılımla yükleneceğini söylemişlerdi. Elimdeki 3D TV nin markası PANASONIC ve USB girişinden harici HDD bağlanamıyor. Daha önce bir mağaza da panasonic servisini çağırarak ufak bir ücret karşılığında tv nin USB sini kırdırabilirsiniz, o zaman gösterir demişlerdi ama panasonic ile konuştuğumda böyle bir şeyin olmasına imkan yok, size yanlış bilgi vermişler dediler ve 2011 den sonra üretilecek modellerinde USB den bağlantı yaparak MKV filmler izlenebilecekmiş.
  • ve şu an için ISO dosyasını blu-raye kaydedip arşivlemek çok pahalı bir yöntem. üstelik 3D ISO filmlere türkçe altyazı ekleyen bir program bile yokken 50gb lık boş blu-raye film kaydedip arşivlemek çok saçma.
  • Arkadaşlar Bende de philips 42pfl7696 3D Tv var yukarıda yazılanların aksine usb den 3D half Sbs mkv filmleri oynatamıyorum.. aynı pc deki gibi yanyana gösteriyor ve 3D sinyali algılamıyor 3D formatına getiremiyorum.

    philips 7000 serisi Tv si olanlardan yada bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum. 3D blueray okuyucu alana kadar bi şekilde bişiler seyretmek istiyorum..

    servisi arayıp sordugumda mkv leri destekler dediler ama bir iki film indirdim desteklemedi acaba versiyon mu yüklemem gerekiyor yada filmler arasında fark mı var???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gRy37

    Arkadaşlar Bende de philips 42pfl7696 3D Tv var yukarıda yazılanların aksine usb den 3D half Sbs mkv filmleri oynatamıyorum.. aynı pc deki gibi yanyana gösteriyor ve 3D sinyali algılamıyor 3D formatına getiremiyorum.

    philips 7000 serisi Tv si olanlardan yada bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum. 3D blueray okuyucu alana kadar bi şekilde bişiler seyretmek istiyorum..

    servisi arayıp sordugumda mkv leri destekler dediler ama bir iki film indirdim desteklemedi acaba versiyon mu yüklemem gerekiyor yada filmler arasında fark mı var???


    Merhaba bende 47pfl7696K/02 modeli var, bazen dediğin durum oluşuyor, sorunu hallettin mi bilmiyoum fakat uyguladığım yöntemi söyleyeyim belki düzelir. menüden 3d yi aktif ediyorum fakat yine yanyana gözüküyor 3d yi aktif ettiğin menünün yanında 3d seçenekleri var ona girip en üsttekini seçiyorum ve görüntüyü birleştiriyor 3d siz tek bir görüntü yapıyor tekrar o ayar kısmına gelip onun altındakini seçtiğimde görüntü 3 boyutlu oluyor. birde yazılımı güncellemeyi dene istersen güncelledikten sonra sorun hallolmuştu. internette tam model ismini yazarak philipsin support kısmını aratabilirsin..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raskolnikov11 -- 31 Ocak 2012; 13:22:38 >




  • Teşekkür Ederim Dostum.. Güncelleme yüklemeye çalışcam ve birde öyle deniycem.

    Ayrıca Bu Koskoca Forumda Bilgili o kadar insan tenezzül edipte iki kelime cvp yazmıyor.. o yüzden tam bilmesende yardım etmeye çalıştığın için ekstra teşekkür ederim..
  • 3D.ISO ve 3D-Bluray oynatan tek cihaz , Himedia HD900

    http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/distributorden-40-indirimli-himedia-hd900a-50814923



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 1 Şubat 2012; 2:03:55 >
  • evet sorun çıkarıyo ama raskolnikov11 arkdaşımızın anlattığı şekilde sorunsuz half sbs leri oynatabiliyor ve ayrıca mkv de oynatabiliyor
  • http://forum.donanimhaber.com/m_57331382/tm.htm
    LG nin yeni ürettiği bu model çin mallarına karşın en kaliteli alternatif..
  • Ben de 3D SBS filmlerde sorun yaşamayacağım bir medya oynatıcı arıyorum. WD My Book Live aldım. Tam performans için Gigabit Ethernet Router aldım. LG Cinema 3D TV'ye WiFi dongle aldım. PS3 var ama tüm bunlarla 3D MKV'lerde ve 1080p yüksek boyutlu filmlerde sıkıntı yaşıyorum. PS3 zaten MKV oynatmıyor. LG TV'de ise yüksek boyutlu filmlerde durup duruken bir sonraki videoya atlıyor. Sanırım işlemcisi yetmiyor. Bir de DTS sesleri çalamıyor zaten.

    Şimdi ben wifi'li ve yüksek boyutlu filmlerde sorun yaşamayacağım bir cihaz arıyorum.

    http://store.sony.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&partNumber=SMPN200

    Bu cihazın fiyatı uygun geldi. Sizce nasıl bir cihazdır?

    Bir de bu medya oynatıcılarda altyazıyı direk internetten bulup indirme imkanı oluyor mu, bilgisayara falan gerek duymadan?

    Teşekkürler.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.