Şimdi Ara

399YTL GG MARDİN-İZMİR(FOTOLAR 6.SYF TEŞEKKÜRLER DH) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
0
Favori
5.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Khazad

    ahaha...adama aleti almadan ne heyecan yaşattık. donanımhaber farkıyla doğal adrenalin artışı:))) ama harbiden bütün forum seferber olmuş, bi yamuk olursa toplanıp gider döveriz bile adamı, herkes öyle gaza gelmiş durumda gördüğüm kadarıyla:)))



    walla öle en gıcık oldugum şeydir bu tarz sitelerde milleti kandırmaya çalısmak bi ara bi tane adam wardı 3 ay sonra çıkacak oyunu gg üzerinden satıyordu artık oyun yerine ne gönderiyordu bilemicem
  • gittim kontrol ettim şimdi, yanlış yazmışım 40'' olacak
    arka tarafında KDL-40U2000 yazıyor, bir an onu 42U2000 olarak okumuşum:D
    quote:

    Orjinalden alıntı: blackgod

    Khazad,

    Sony'nin 42" HDTV'si var mı yav?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Khazad

    gittim kontrol ettim şimdi, yanlış yazmışım 40'' olacak
    arka tarafında KDL-40U2000 yazıyor, bir an onu 42U2000 olarak okumuşum:D
    quote:

    Orjinalden alıntı: blackgod

    Khazad,

    Sony'nin 42" HDTV'si var mı yav?




    Bende şaşırdım, o yüzden. İyi geceler
  • Konsolu satan adam HDMI'ın ne demek olduğunu bilmiyordu yanlış hatırlamıyorsam. HDMI ile HDTV bağlantısı yapılan komponent kabloyu birbirine karıştırıyor. Siz de HDMI çıkışı olmadığını söylediğinizde, "Kutudan renkli uçlu kablolar çıkmadı mı?" diyecektir. Ben kişiyle konuşurken, önce süper bilgili şekilde cevaplar vermişti. Daha sonra ben herşeyin farkında olduğumu açıklayınca, "Belki de toptancım bana yanlış bilgi vermiştir, ben tam anlamıyorum, bana ne dendiyse onu yazıyorum." diye cevap vermişti.

    Şahsım adına, böyle bir durumda kandırılmış olacağım için, konsolun 3 kırmızı vermeyeceğinden emin olsam da geri yollardım. Zaten bu konuda 4-5 mesajlık kavga da etmiştik adamla. Onun gibiler yüzünden herkesin yanlış bilgilendiğini söylemiştim. Keşke mesajları silmeseydim. Aynen buraya eklerdim. Ama siliyorum GG yetkilileri mesaj kutusuna bakıyor diye

    Sonucu merakla bekliyorum. Keşke yanılsak da alet gerçekten 2007 üretimli çıksa.




  • Adamın ilanında HDmi filan yazmıyor gördüğüm kadarıyla...

    Özel mesajda tek kelime ile hdmi çıkışı var demiş ama var olsa neden ilanına koymasın.
  • Arkadaşlar elderzeus'un dediği gibi bu adamlar kime ne tutturursa onu iteliyorlar;
    eğer işten anlıyorsanız inanın size mal bile satmak istemiyorlar çünkü problem yaşayacaklarının farkındalar.
    ama eğer işi bilmiyen biriyseniz vay halinize premıum mılıtary paketleri bile beyaz elit diye satarlar.
    mersin-mardin-adana hattına aman dikkat diyorum.
  • elderzeus haklı gibi. hdmi lı premium olsa bu fiyat olmaz zaten ve ilandada belirtmemiş adam hdmi diye. kesin hdmi ve HD kelimelirini karıştırıyo, ya da seni de bilmeyen biri olarak görüp aleti itelemek istiyo oyabilir. çoğu kullanıcı bu tür durumlarda cihazı iade etmiyor, uğraşmamak için. belki senin için de böyle düşünecektir. bence de arkadaşların belirttiği gibi kutuyu aç. cihazın arkasına bak. hdmi görmezsen kargocuya tutanak tutturarak iade et ve site müşteri hizmetlerine haber ver.
  • kesinlikle eski nesil ve millitary pack konsoldur..

    aynen geri yollamanızı tavsiye ediyorum..

    o fiyata yeni nesil konsol alamassınız usa satış fiyatı bile 349 dolar...

    veya ben kaderime razıyım 3k şansımı denicem diyerek kullanabilirsiniz..

    gg de satılan çoğu konsol 3 kırmızı tamiri görmüş konsoldur..çok başımıza geldi.

    3 kuruş fazla verin bildiğimiz dürüst yerlerden alın..atik elektronik veya özkan elektronik gözünüz kapalı alabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cathedral -- 3 Ocak 2008; 10:26:40 >
  • Arkadaslar sayenizde adamı bilgim ile dovecek duruma geldim ama dogruya dogru hala efendiligini koruyor ve saygıyla cevap veriyor. Son gorusmede artık Allah Kitap araya koyup hdmi olduğunu belirtiyor. Artık hala yalan bildirim yapıp, profilini riske sokuyorsa diyecek bir seyim yok.
  • forza
    ne zaman gelecek ürün bende merak ettim vallahi ben de halo edition aldım 570 ytl ye memnunum ama çok gürültü yapıyor yalnız cooler felan kullanmıyorum ayrıca.
    Yalnız 110 volt olayında faka bastım ve adaptörü yaktım 300 watt lık adaptör gerekiyormuş ps3 teki gibi değilmiş olay meğerse satıcı da uyarmadı ne yazık ki beni.Ürün ntsc u idi ben de gidip pal adaptör aldım adaptör de 5 kilo var yalnız boş zamanlarımda kol çalışıyorum ürün gelince haber ver merak ettim
  • Telefonla gorustum simdi, genc bir arkadas. Herkese aynı acıklamaları yapıyorum diyor urun hdmi girise sahip mi diyorum aynen abi diyor. Peki hdmi ne diyorum, tarif istiyorum, neye yarar diyorum aynen anlatıyor ve ustune basa basa merak etme urun bu girise sahip diyor kısaca ikna oldum bakalım ne olacak . @kngdz : ustad tabi bildireceğim.
  • Merakla bekliyoruz. Bir de GG'de yeni bir moda çıktı, millet kafasına göre ürünleri iade almayabiliyor. GG'nin özelliği bu aslında, ürünü 3 iş günü içerisinde iade edebiliyorsunuz. Ama herkes kafasına göre kural değiştiriyor. Hatta dün birisinin bildiğimiz sözleşme metnini scan edip sayfasına eklediğini gördüm, gülmekten öldüm. GG üzerinden yaptığı satışlarla ev geçindirenlerin ve sadece o işi yapanların olduğunu biliyorum ama bu kadarı da fazla yani. İşin tuhafı, yetkililer bu konuda kılını kıpırdatmıyorlar.

    Konsol geldiğinde, imza atmadan kontrol etmeye bakın. Kutusunda HDMI yazmasına aldanmayın. Başka bir kutuya da konmuş olabilir. O yüzden mutlaka konsolu çıkarıp bakın. Herhangi bir sorunda da tutanak tutturun. Gerçi tutanak olayı, kargoda zarar görmüş ürünler içindir normalde ama siz durumu kargo yetkililerine anlatırsanız ve mantıklı birisine denk gelirseniz, yardımcı olacaklardır.

    Ayrıca size tavsiyem, bunu dün söylemeyi nasıl unuttum bilmiyorum, durumdan GG yetkililerini uyarmanız. İşlem numarasını da mesajınızda belirterek, durumdan detaylı bir şekilde site yetkililerini haberdar ederseniz, ileride çıkması muhtemel sorunlar için bir adım önde olma şansınız da var. Gerçi size, "Sayın xxx, Bizi bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz. Gelişmeleri bekliyoruz." diye otomatik bir cevap gelecek ama olsun. Yazınız kayıtlarda dursun.




  • ya ben fiyatı çok düşünmüyorum.Sonuçta 600 ytl'ye ben Elite aldım insanlar 530-550 ye bile aldı.İnsanlar 500-550 ye fln Halo Alıyorlar imkansız gibi fiyatları ama satılıyor kutulu ve 0.Mesela ingilterede 299 pound elite.yada amerikada 450 usd elite yani 540 ytl yapıyor.yani bu işte zaten bişey var o belli ama ne bilinmiyor.
  • arkadaslar bu "gerbergear" sahtekar falan değil..gercekten bu konuda bilgili tecrubeli ve işini gercekten bilerek yapan bir kullanıcı..mardin den olması şüphe uyandırmasın...tabi dogal olarak yasal olmayan yollardan cok uygun fiyata geliyor .......az once bende aradım konustum...bu kişi ile daha oncede cok alışverişim oldugunu belirtmiştim onceki sayfalarda..urunler sitede ne yazıyosa aynısı gelecektir....bundan şüpheniz olmasın.....

    keşke herkes bu kullanıcı gibi olsa...bizlerde artık herseyden şüphe eder duruma geldik...tabi doğaldır..piyasada cok sahtekar var..kime inanacagımızı şaşırdık....o yuzden içiniz rahat olsun...ürün buyuk htimal hdm-i seklinde 2007 gelecektir... MNG ile yolluyor genelde.......
  • valla hayırlısı olsun, iyi fiyatmış. son fiyatları görünce benim de alasım geliyor valla
  • valla bende military pack var.. tamam herkes 3Kdan korkuyor falan, bende tırsmıyo deilim ama, ek fanım var ve çokta kafaya takmıyorum.. 4 ay oldu ben alalı tık yok alette ki haftasonları falan 7*8 saat oynuyorum.. o kadar da korkutmayın arkadaşı, her elit olmayan kesin kırmızı veriyo diye bişii yok, en kötü olsa bile parçalayıp satar, yerine elit alır.. inan PC upgrade parasından daha ucuza geliyor..

    bi de hanım ne diyecek demişsin, bende de aynı problem var, eğer ingilizceniz iyiyse "scene it" diye bi oyun var, sinema filmleri ile alakalı, ben şimdi ona sardırdım, beraber oynuyoruz, öyle yapınca ses etmiyor :) evlilere taktiktir...

    Bu arada bizde GÖZTEPELİYİZ.. ne olacak ki




  • Hocam Göztepe mi kaldı yav
  • gönderecegi konsol ayrıştırılmış militarypack yazıyorum bence paranı geri iste sahtekara beziyor ilanınıda okudum
    2007 üretimli olması yetmiyor extra sogutucu ve hdimi olması için msn den konuşup kameradan canlı birşekilde konsolu incelemen gerekirdi sonradan sipariş vermen lazımdı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-17 -- 3 Ocak 2008; 15:21:19 >
  • Geri iade hakkı var
  • bekle bi sene daha.. seneye ya aynı kümedeyiz, ya da üstünüzde

    Biliyorumda konuşuyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.