Şimdi Ara

389. DÖNEM ( KASIM 2022 CELBİ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
15
Favori
45.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dumrlok D kullanıcısına yanıt

    Benim arkadaşlarımdan bi taneside o şekilde bekletiyor ama sınav bahane o gitmek istemiyor. 389. DÖNEM ( KASIM 2022 CELBİ) 389. DÖNEM ( KASIM 2022 CELBİ) 

  • Ağustos celbi ile kasım celbi arasındaki okunma sayısında da büyük uçurum var bu sene kasım celbi yedek subaylık için mükemmel bir zamanlama diye düşünüyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dumrlok D kullanıcısına yanıt

    Hocam milletin anlamadığı yada bilmediği mi desem çok şey var. Bencede bu yıl için kasım mükemmel bi zamanlama. Ama her yıl şu dönemde daha az bu dönemde daha fazla diyemezler, garip bi şekilde bizim milletimizin klasik huylarından biriside bu çok bilmişlik. Herkes kesinmiş gibi konuşuyor. Askeriyedeki çalışan bana bu kadar net konuşmuyor.

    Benim çevremden kim hangi dönem başvurduysa o dönem yedek gitti. Geçen yıl abim sağlıkçı yedek subay, arkadaşım kasımda makine müh. Çanakkale, öbürü yine kasım celbi diyetisyen Antalya, makine müh bu ağustosta Balıkesir...

    Benimde kendi görüşüme göre bu sene özellikle kasım daha fazla alım olcak. (Detaylarını yazmak istemiyorum zaten başvuru tarihi geçti. 1 Eylülden itibaren şubat celbine dahiller.)

    Yedek subaylık çıkan arkadaşlarımdan abimden vs ortalamam hepsinden yüksek. Sicil temiz, yaş 25 altı. He çıkar çıkmaz orası ayrı konu başvurduk nasipte varsa olur. Olmazsa da 6 ay yapar geliriz hiç sıkıntı değil.





  • Kasım celbi için whatsapp ya da telegram grubu var mı ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Beyler ben de sizin gibi kasım görünüyorum yeni mezun oldum. Bir telegram grubu oluşturalım bence özellikle konuyu açan devreme teşekkür ederim. @2pac bir telegram grubu oluştur istersen devrem katılalım dışardan forumdan olmayan arkadaslarımızda gelir sen uygun görürsen eğer ...

    Bölüm Yönetim Bilişim Sistemleri

    Ortalamam 3.06

    Yedek Subay Evet

    Komando Hayır

  • 2pac. kullanıcısına yanıt
    Hocam bilmediğimden soruyorum,makine mühendisliği bölümünden mezunsunuz. Bir vasfınız var. Sivilde çalışmak sizin için daha kolay ve getirisi yüksek olmaz mı 1 yıl askeriyide kalmayı neden istiyor herkes?.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • turkaskeri06 kullanıcısına yanıt

    Hocam yüzde 95in başlangıç maaşı o kadar olamaz. Hem firmalar askerliği dert ediyor. Bedelli gitmeyi tercih etmedim. 6 ay boşa gidecegime 5 ay daha giderim para alırım. Hemde aradan çıkarmış olurum. Benim amacım o sermayeyi biriktirip aklımdaki bı iki şeyde kullanmak.

    Bide yazılım calisicam uzun dönem cikarsa bos zamanlarımda 2 aydır yazılım çalışıyorum. Askerden dönünce yazılım sektöründe çalışmak istiyorum. Yani kendime göre şuan uzun dönem gitmem benim için çok daha iyi benim faydama hocam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MoHiFuRKaN M kullanıcısına yanıt

    Hocam gruplar var özel mesajdan atarım linklerini. Şuan müsait değilim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2pac. kullanıcısına yanıt

    Hocam bana da atarsanız sevinirim.

  • 2pac. kullanıcısına yanıt

    Bana atarsan sevinirim hocam

  • 2pac. kullanıcısına yanıt

    bana da gönderir misiniz?

  • 2pac. kullanıcısına yanıt

    Hocam şu kişi maaşın 5000-5500 olduğunu söylüyor geçen sene ama çevremdeki herkes en az 15 bin alındığını söylüyor hangisi doğru?


    bahsi geçen video


    389. DÖNEM ( KASIM 2022 CELBİ)Mehmetçiğin Sesiyoutube
    Mehmetçiğin Sesi kanala katılarak birçok avantajdan yararlanabilirsiniz. KATIL: https://www.youtube.com/channel/UCtL3JSN-5wkeduAAVNOORyg/join Arkadaşlar merhaba,bu videoda yedek subay ve yedek astsubayların maaşları ne kadar ? Yedek subay ve yedek astsubaylar maaşları dışında hangi ücretleri alabiliyor ? Yedek subay ve yedek astsubay seçimlerindeki sağlık kriterleri neler ? Yedek subay ve yedek astsubaylar görevdeyken kalmak isterlerse süreç nasıl işliyor ? sorularının ve daha fazlasının cevabını bulabilirsiniz. Yedek subay ve yedek astsubay olarak seçildikten sonra eğitimden maaş alınmıyor. Rütbeyi taktığınız gün maaşınız da başlar. Yedek subay ve yedek astsubay olarak seçimlerindeki sağlık kontrolleri normal askerlikle aynıdır. Ekstra bir yedek subay yedek astsubay kontrolü yapılmıyor. Yedek Subay-Yedek Astsubay Askerde Kalma Detaylı Anlatım : https://youtu.be/QSP_HxnSBxc Yedek Subaylığa Dair Her şey: https://www.youtube.com/playlist?list=PL6pjPiTvOhr2b8shHwhGTgCFad8NPOcMz Yedek Astsubaylığa Dair Her şey: https://www.youtube.com/playlist?list=PL6pjPiTvOhr0Nt9bszNJdAvW2dm4l8YFc 00:00 Merhaba, Mehmetçiğin Sesi 01:23 Yedek Subay,Yedek Astsubay Maaşları 05:58 Yedek Subay-Astsubay Boy Kilo Oranı 07:05 Yedek Subay-Yedek Astsubay Askerde Kalma #mehmetçiğinsesi #mehmetçiğinsesiaskerlik #mehmetçiğinsesiyedeksubay #mehmetçiğinsesiyedekastsubay
    https://www.youtube.com/watch?v=EpOWpMUrK2I&t=279s
  • Yoklama Başvurusu Süreç Takibine baktığımda -Yükümlü olarak kaydınız bulunmadığı için askerlik yoklaması işlemlerini gerçekleştiremezsiniz. yazıyor.Hizmet tercih işlemlerimi yapmama rağmen.Genel bir sorun mu ?

  • turkaskeri06 kullanıcısına yanıt

    Hocam şuan ki maaş 14e yakın jandarmalar 15 alıyor. En doğru hesap şöyledir. Bedelli ücreti olan 80bini 6 ya böl. 13300 ortalama yedek subay maaşı. Bulunduğun şehire göre birime göre artış olur.

    Isim özeti 80bin bölü 6


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • windshear1 W kullanıcısına yanıt

    Hocam kontrol ettim orayi bende böyle yazıyor.

    389. DÖNEM ( KASIM 2022 CELBİ)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2pac. -- 6 Eylül 2022; 23:13:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yedek Subay: Evet

    Yedek Astsubay: Evet

    Komando: Evet

    Yaş: 05.12.2000

    İletişim fakültesi gazetecilik yeni mezun 2.68 ortalama

    Wp ya da telegram grubu varsa link bekliyorum herkesin hakkında hayırlısı olsun şimdiden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • grup linklerini atabilirmisiniz arkadaşlar

  • 2pac. kullanıcısına yanıt

    Bin dolar bile değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enver efendi E kullanıcısına yanıt

    Hocam.bende gazetecilik mezunuyum yedek subaylık istiyorum ortalama 3.31 iletişim Grubu varsa bende girmek isterim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WhatsApp veya telegram var ise girmek isterim arkadaşlar.bende yedek subaylık istiyorum Gazetecilik lisans mezunu 3.31 ortalama


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.