Şimdi Ara

389. DÖNEM ( KASIM 2022 CELBİ) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
15
Favori
45.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 12 kasım manisa 1. eğitim tugayı yedek subay adayı. Var mı başka manisa

  • asal yoklama başvurusunu nasıl güncelleyebilirim

  • Yedek Subay: Evet


    Yedek Astsubay: Evet


    Komando: Evet


    Bölüm: Harita Mühendisliği / 2.91


    Yaş: 24




    Sonuç: Polatlı Topçu ve Füze Okulu, Yedek Subay - TK. TK eğitimleri zor mu bilen var mı?

  • Arkadaşlar grup linki atabilirseniz çok sevinirim 389. döneme şimdiden hayırlı teskereler

  • Grup linki atabilir misiniz.

  • Arkadaşlar merhabalar, ben de 389. dönem yedek subay meslek kurası olarak Polatlı Topçu ve Füze Okulu'na sevk edildim, aynı yerde aynı dönem olanlarla toplanalım isterim, götürülecek eşya, teslim olunacak gün vs konularında konuşuruz.

  • Gorkemq kullanıcısına yanıt

    Bölümden dolayı sevgili kardeşim! Bölüm! Bak senin bu yorumunun hemen üstündeki yoruma bak, herrr şeye evet demiş o kardeşim de, sonuç: er. Buradan şuna da ulaşıyoruz, demek ki komando, ikinci altı ay vs seçeneklerini seçsen bile yedek subay ya da astsubay dahi çıkmıyormuş. İnan bana bölüm çok önemli bir kıstas, şu anda TSK'nın dil bilen, mühendis olan, doktor olan, avukat olan, psikolog olan insanlara çok ihtiyacı var. Terhis olup askerde kalmayı düşünmeyen sürüsüyle insan olduğu için bu ihtiyacını asli askerlik görevi olan vatandaşlardan karşılamaya çalışıyor. Ha şu da var tabii ki, bir arkadaşım 25 yaşında gazetecilik mezunu olarak yedek subay oldu Tekirdağ'da, böyle de olabiliyor. Yani son tahlilde şunu söyleyebilirim ki: 1) ihtiyaç (Bu sekmez, her zaman ilk sırada bu vardır) 2) Lisans/Önlisans bölümü. Gördüğüm ve kendim de deneyimlediğim kadarıyla bu iki faktör asteğmen ya da astsubay olarak seçilme durumunu çok etkiliyor.





  • safa199755 S kullanıcısına yanıt

    Sevgili kardeşim sen şu anda yedek subay ADAYIsın, ikinci haftanın başında kitaplarınız dağıtılacak, o haftanın sonunda da kitaptaki bilgilerden sınav olacaksınız, geçenler yedek subay olarak 2 hafta daha tören, yürüyüş gibi eğitimleri de tamamladıktan sonra (eğer meslek kurasıysan! takım komutanı isen eğitim 3 ay) 11 ay boyunca görev yapacakları usta birliğine gönderilecekler. Sınavı geçEmezsen veya sınavdan bile isteye kalırsan, er statüsüne düşer, 6 ay yaparsın.

  • Arkadaşlar benim kağıtta katılacağı tarih 12 Kasım diyor yol izniyle beraber. Yani cumartesi saat 5'e kadar teslim olabiliyorum değil mi? Bir de e devletten belge çıkarttım onun haricinde bir şey yapmama gerek yok sanırım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tecili bozdurdum hizmet tercihini yaptım ama askerlik durum belgesi sorguladığımda 31.12.2025 yazıyor neden böyle oldu üni kazanmıştım kaydını yaptırdım ondan olabilir mi ben askerlik dönüşü okumak istiyorum ne yapmam gerek askerliği tecil ettirmek istemiyorum bilgisi olan var mı daha önce böyle durumla karşılaşan oldu mu




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adaymemur -- 9 Kasım 2022; 15:45:37 >
  • Arkadiusz Milik kullanıcısına yanıt

    Bunu ben de merak ediyorum hocam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lisans mezunuyum ama kalmak istiyordum uzun dönem ve sonrasında. Hava kuvvetleri er çıktı, sonra yükselmeyle ilgili gerçek güncel bilgiler var mı acaba? Her yerde başka bir şey yazıyor kafam çok karıştı. Şuan yedek subay olanlar direkt subay olabilecek mesela, benim illa kpss girmem mi lazım, ne yapmalıyım, nasıl bi yol izlemeliyim, ne zaman ve nasıl subay olurum? Bilgisi olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 387. Dönem topcu okulu cikisli meslekci bir arkadasiniz olarak simdiden topcu okulu cikan arkadaslara sabir diliyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 389.dönem olarak topçu ve füze okulunda benden duymayın ama domalttılar bizi 390.dönem polatlı çıkarsa yarraaaa yedi kısaca


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manisa/Merkez 1. Komando Eğitim Tugayı çıkıp Ocak ayında sevk olacak var mı arkadaşlar?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • burak0308 kullanıcısına yanıt

    Ben varım, Avcı - P.Mng.K.Çvş gözüküyoruz bakalım.

  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.