Şimdi Ara

3700 liralık hasar kaydı ne olabilir PUNTO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iyi günler punto bir araba bakıyorum araç 2009 model grandepunto dizel. Km olarak 85000de.Fiyat olarak 22 ye anlaşırız gibi. Hasar olarak öntampon 3700 liralık 2010 yılında gözüküyor. 3700 lira hasar olması için ön tampona ne yapılması gerekiyor?



  • Ön tampon bilgisini yetkili servisten aldınız galiba, tramer kayıtlarında öğrenmek için sigortacı ile irtibata geçmek ve işlemin ayrıntılarını öğrenmek gerekiyor. Ön tamponda ne mi olabilir? Şunlar olabilir;

    - Panjur-Amblem(Kilit mekanizması)
    - Tamponun kendisi ve boyaması
    - Far ayakları kırıldıysa far değiştirmişlerdir o zaten orjinal parçalar ile 1.000TL'ye yakın tutar işçilikle beraber. GP'nin far ayakları çok zayıf, çoğu kırıktır zaten.
    - Tampon demirini de değişiyorlar, bilmiyorum donanımını ama galiba far yıkama hiç birinde yoktu, varsa far yıkama sistemi yeterince pahalı.
    - Sis farları varsa sis farları

    Bunlara bir de işçilik eklersen böyle ite kaka zoraki 3.700TL çıkabilir ama sadece tampondan yine bu kadar hasar çıkmaması gerekir. Ön panel, intercooler vs. işin içine girdiyse bu rakamlar kesinlikle çıkar yalnız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 10 Şubat 2014; 23:33:40 >
  • internettw baktim on tampon 600 lira yaziyor diğer 3100 lira hasar nereye gidiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Y.Sarıyıldız

    internettw baktim on tampon 600 lira yaziyor diğer 3100 lira hasar nereye gidiyor

    Kardesim senin servislerden haberin yok herhalde.Aractaki hasari oyle bir buyulturlerki.AYni aracin sadece tampon ve celik bariyeri arka tampon icin 3500 tuttu.Iki ay once yaptirmistik kaskodan.Oyle sitelerden bakip hesap yapmayin.600 liraya ancak siyah tampon alirsiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lineadan örnek veriyim parca fiyatlari benzer.2010 yilinda lineanin 3700 tl lik hasarinda bildigim kadari ile yapilan islemler,sol ön camurluk,ön tampon,ön cam degisimi,sol yan taraf boyama.islemler yetkili serviste yapilmis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önemli bir şey yoktur. far tampon vs.
  • bu tramerde çıkan hasar karşı tarafa verdiği hasarmı yoksa arabanın kendisinde olan hasarmıdır arkadaşlar
  • bu kazıkçı servisler yüzünden kasko fiyatları çok pahalandı.
  • bizde punto var 2007 de tampon değişimi yapıldığı için hasar kaydı görünüyor kaç yıl olmasına rağmen 1750 tl kayıdı var..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim stiloda 330ttlik hasar kaydı var aracın sağ önden köşeden bir kazası var kazalı fotolarına baktım far tampon değişmiş kaput sağ çamurluk ve sağ kapı bpyalı muhtemelen o puntoda böyle bişeydir. günümüzde hasar kayıtları çok abartılıyor bununda sorunlusu servisler.
  • 2011 de punto evo nun arka aks (ki çok pahalı bir parça), sol arka çamurluk, sol arka kapı (dış sac), jant ve tekerlek, bilimum bunlarla ilgili bağlantı parçaları ıvırı zıvırı rakam, boya işçilik= 6500 tl yetkili servisden yapıldı, ön tarafta 3000 lik bir hasar varsa bilki sadece tampon değişmemiş, hava yastıklarını bir kontrol ettirin bence.
  • Yazın ufak bir kaza atlattım. Aracim 2011 corolla adam geldi sol çamurluk teker ve aynanın birleşiminden vurdu. Çamurluk değişti, ayna degisti( sadece ayna bin liraya yakın) farin tırnağı kırıldığı için renk farkı olmasın diye ikisini de degistiler amortisör patlamış onu degistiler. 6300 lira hasar çıktı. Sanayide yaptirsam eminim 2000-2500 yaptirirdim ama işin içine kasko girince servis gecirdikce geçiriyor. Burda bütün iş eksperlere düşüyor ama onların coguda servislerle anlaşmış gibi(belki de öyledir) hiç ses çıkarmıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maslan7

    bu tramerde çıkan hasar karşı tarafa verdiği hasarmı yoksa arabanın kendisinde olan hasarmıdır arkadaşlar

    Aracin kendinde olan hasar baz alinir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer yetkili serviste yapıldıysa yüksek miktarlar çıkması çok normal. En basitinden kendi aracımı örnek göstereyim. Dışarıda 1000 TL'ye yaptıracağım far değişimi ve tampon boyanması işinii kaskodan servise yaptırdım. 1500 TL hasar kaydı oldu.
    Gerisini siz düşünün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.