Şimdi Ara

3600 Liraya kadar Laptop Önerisi(Monster mı Asus mu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadşlar merhaba,

    Monster Abra 5.2 alacaktım IPS ekran ile, 3450 liraya geliyor n11 de 9 taksitle, bir arkadaş 1000 lira fazla vermeye değmez, al bunu işini görür dedi asus x550 serisi bir laptop tavsiye etti:

    http://www.sadecenotebook.com/asus-x550jx-xx171d-pmu400805

    IPS ekran çok farkediyor mu? Kızkardeşime alacağım, radyo televizyon sinema öğrencisi, adobe photoshop aftereffects felan kullanacak. %15 cpu-gpu farkı için monster almaya değer mi 1000 fazla vererek yoksa asus mu alayım? Yada alternatif var mı? Victorlar aralık 15 te gelecekmiş stokta yokmuş.

    Yorumlarınızı bekliyorum üstadlar.







  • IPS ekran monitöre bakma açınızı değiştirdiğinizde renklerin değişmemesini sağlıyor basit bir ifadeyle. Ama iki bilgisayar arasındaki fark yalnızca IPS ekran değil. Monster işlemci,ram,ekran kartı,harddisk hızı olarak da önde. Ekranı full HD. Bu farkları göz ardı edecekse kardeşiniz Asus da yeterli olacaktır ve kalitelidir. İstediğiniz işlemleri yapmak için Asus'un işlem gücü yeterlidir. Asus alacaksanız aynı modelin en azından 8 gb'lık modelini almanızı öneririm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muchard -- 12 Kasım 2015; 15:03:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus 171D onun işini görecektir ama rami biraz düşük bu yüzden alırken rmaini 8 olarak al

    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=10741
  • ASUS n56Vz Serisinden al kardeşim paran varsa fiyat
    3000-5000 aralıgında benım n56vzS44h31 12gb ram 4gb ekran kartı paylasımlı 1tb harddısk 4 cekırdek intel core i7
    windows 8 kurulu satıyolar onu sen win 7 e cevırırsın pc yı kımse tutamıyo tam oyun pc si derecelendirme 6 Küsür.Tavsiye ederim Kardeşim .
  • Radyo-televizyon okuyan bir kız için gaming notebook'a gerek mi var ki ? IPS ekran oldukça farkediyor, renkleri doğru ve canlı verme bakımından. Photoshop için daha iyi olur muhtemelen. Ayrıca monster notebookları kabadır genelde kız için pek uygun olucağını sanmam, beğenmeyebilir.

    Fazla vermeye gerek yok bence. Bu model daha mantıklıhttp://www.ebrarbilgisayar.com/asus-k555lb-xo108d-8gb-notebook-pmu347389
    3bine çıksaydım da acer vn7 modelini seçerdim IPS ekran, ışıklı klavye gibi durumlardan dolayı
    http://www.bimeks.com.tr/urun/147998/acer-aspire-vn7-571g-52zy-nx-muxey-005-.aspx Ya dahttp://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-n550jk-cn167d-notebook-fiyati,117686.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asriell -- 13 Kasım 2015; 1:02:16 >




  • Yorumlarınız için teşekkürler.
    @asriell aftereffects ve photoshopta bu laptoplar i5 oldukları için veya 5400rpm hdd den dolayı yavaş kalmaz mı, veya render da?
    @mrtkllc asus un aynı seri kasasını kullanan arkadaş malzeme kalitesinden yakınıyor. Ama monster alan kuzenim hem servisten hem işçilikten çok memnun, sadece kaba tasarım dert.
    @Muchard asriell ile aynı sorularım sana da geçerli.
    @StarForce Ekran full hd değil ve ips değil hocam :(

    Victor aralık ortasında 6. nesil intel işlemcili modelleri sokacakmış piyasaya, onu mu beklesem diye düşünmeye başladım. Ama servis konusu şüpheli kafamda... Monster o konuda harika, usb bellekle yere düşen laptopun kırılan usb portunu, mouse ile kullanıldığı için aşınan kasayı garanti kapsamında değiştirdiklerini gördüm.
    Asus'un bu serilerdeki kasalarını kullanıyormuş kardeşimin arkadaşları(n ve x), hiç biri memnun değiller. Monster kaba ama daha dayanıklı çevremden aldığım bilgilere göre.




  • Kardeş oyun oyun oynayacaksan bende monster var bahstettiğin modelden 2 senedir ne ısınma ne bir sorun yok ama autocad kullanacaksan ikiside aynı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.