Şimdi Ara

360 S10 Robot Süpürge Sorunları !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnternette "Robot Kafalar" ın çektiği videoları izleyince 360 S10 robot süpürgeyi aldım. 05.11.2021 tarihinde elime ulaştı. ilk kullanımda harita düzgün çıkmadı ama 2. kullanımda haritayı çıkardım. evim dublex ancak iki katta da duvar içlerini bile halı olarak kaydetti (ekte fotoğrafı var). Bunu müşteri hizmetlerine ilettim, robotu reset leyip yeniden haritayı oluşturunca sorunun düzeleceği söylendi, şimdi müşteri hizmetlerine gönderdiğim haritaya baktığımda girilmemesi gereken yer olarak işaretlediğim yerde makinenin çalıştığını farkediyorum. Bu birinci sorun.


    360 S10 Robot Süpürge Sorunları !!!




    İkinci soruna gelirsek robotun öndeki döner fırçası biraz zorlandığında duruyor veya çok yavaş çalışıyor (bununda videolarını ekledim). Son olarak robot bazen çok ama çok yavaş çalışıyor, 2 metrekare bir alanı 2-3 dakikaya temizleyebiliyor (bununda videosunu yükledim).


    [DHVIDEO=63492]


    [DHVIDEO=63491]


    [DHVIDEO=63490]


    Bu ön fırça sorunu ve robotun yavaş çalışmasını müşteri hizmetleriyle görüştüm, müşteri hizmetlerinin verdiği cevap fotoğraf olarak ektedir. Fotoğraflarda da göreceğiniz üzere bu sorunlara karşı bana verdikleri cevap; "halımın robota uygun olmadığı kalın olduğu için zorlandığı ve zorlanmadan kaynaklı olarak ses çıktığını" belirttiler.


    360 S10 Robot Süpürge Sorunları !!!


    360 S10 Robot Süpürge Sorunları !!!




    Tabi bu cevaplar bana yeterli gelmedi çünkü sorunlarımı açıklayıcı bir cevap olarak görmedim ve müşteri hizmetlerini telefonla aradım (11.10.2021) yaklaşık 6 dakikalık beklemenin ardından telefonda görüştüğüm yetkili mesajlarındaki bilgiye benzer şeyler söyledi. ben yeni robot kullanmadığımı, bundan önce kullandığım robotta bu tarz sorunlar yaşamadığımı, aksine bundan önce kullandığım robotun ön fırçalarının hangi zemin veya halı olursa olsun çok seri çalıştığını belirttim. 360 S10 modeli seçme sebebimin çoklu harita kaydedebilme özelliği olduğunu da belirttim. Kaldı ki halılarım çok kalın da değil, kalın olsa zaten halıya çıkamaz.

    Bana verdikleri bu cevapla; ya robotuma uygun halılar almam gerektiği ! veya robotu iade etmem gerektiğimi anladığımı söyledim. ürünü iade alamayacaklarını belirttiler. ben daha yeni aldığım bir ürün iadesini yapacağım dedim ve görüşmeyi sonlandırdım.

    Bu kadar şeyi uzatarak yazmamın sebebi; benim gibi sorunlar yaşayan olup olmadığını öğrenmek isterim. Bu sorunlar bana göre olmaması gereken sorunlar. ben mi yanlış düşünüyorum? sonuç da aldığımız robotlar ucuz robotlar değil. Özellikle bu robotu kullanıpta benim gibi sorun yaşayan var mı? Konunun uzmanı ve kullanıcıların yapacağı yorumlar için teşekkür ederim. Nihayetinde muhtemelen ürünü iadesi için göndereceğim gibi görünüyor.

    0

    ||








  • [DHVideo=63492]




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenimo -- 16 Kasım 2021; 15:53:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.