Şimdi Ara

35lik abinizden tyt ayt kaynak ricası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
4
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba herkese,sadece yardımınızı almak için foruma üye oldum.kısaca kendimi ifade edeyim ben 35 yaşında çok uzun zaman önce bu sınavlara girmiş,elektronik mühendisi bir abinizim.hayatımda yaşadığım bazı problemlerden dolayı yeni bir başlangıç yapmam ve tekrar üniversite sınavına girip derece yapmam gerekiyor,fakat sistemden ve yayınlardan oldukça uzak kaldım tahmin edebileceğiniz gibi.

    sizden ricam tyt ayt tüm ders gruplarının,herkesin üstünde uzlaştığı,derece yapmak için çalışan bir öğrenciye önerilen kaynaklar hangileridir?hem konu anlatım hem test kitapları olarak?

    birden fazla kaynak paylaşın lütfen ve kesinlikle olmazssa olmaz denecek kitap var ise onu muhakkak belirtin.
    şimdiden çok teşekkür ederim,çalışan tüm kardeşlerimin istediği seviyeye gelmesi nasip olur inşallah



  • herkese tesekkur ederim burdan ve ozel mesaj ile cevap atan onlarca guzel kardesime,tek tek donemedim kusuruma bakmayin.
    size bir abi tavsiyesi olsun,hayatta hersey insan icin,basari basarisizlik hepsi ici bos kavramlar.dipteyken en yukari cikmak,zirvedeyken dibe dusmek bile var hayatta,ve bu kici kirik bir sinava bagli degil,size bagli.hicbir zaman vazgecmeyin.kavgada yenilen yumruk sayilmaz,hayat bir kavga,yeter ki dustugunuz yerden kalkmayi bilin.
    alla emanet,herkesin gonlune gore olsun hersey
    Öncelikle o yaştan sonra bile koyduğunuz hedefinizden dolayı tebrikler. Umarım isteğiniz gibi gider her şey.

    TYT Türkçe Herkesin Üzerinde Uzlaştığı En İyi Kaynaklar:
    Limit Yayınları Soru Bankası, Bilgi Sarmal Dil Bilgisi Soru Bankası ya da Bilgi Sarmal Soru Bankası, Paraf Türkçe Soru Bankası, Yayın Denizi Dil Bilgisi Denemeleri, Yanıt Yayınları ya da Paraf Yayınları Türkçe Denemeleri, Bilgi Sarmal Türkçe Denemeleri, 345 Türkçe Denemeleri.

    TYT-AYT Matematik:
    Mikail Hoca Plus (Ücretli) ya da Behzat Rasuli (Ücretli) videoları gibi ayrıntılı ve uzun ders videolarını hiçbir yerde bulamazsınız. Temeliniz zayıfsa Mikail Hoca sizin için biçilmiş kaftan. Adam fonksiyon dersini 30 saate anlatıyor. Hiçbir yerde böyle bir eğitim göremezsiniz. Devir değişti artık, online materyaller inanılmaz gelişti. Bu arada dershane mershane boş iş. Bundan uzun uzun bahsetmek gerekir aslında. Şimdilik burada keselim.

    TYT Coğrafya için:
    Yavuz Tuna Youtube kanalı çok iyidir. Herkes üzerinde uzlaşır, en iyisi odur diye.
    Kaynak için: Limit Yayınları TYT Coğrafya Soru Bankası çok iyidir. Ayrıntılı video çözümleri de var, youtubede. Bilgi Sarmal TYT Coğrafya Soru Bankası da iyidir, Limit'ten daha basittir.

    TYT - AYT Kimya için:
    Kesinlikle Kimya Özel videolarını tavsiye ederim. Youtube videoları biraz eskimiş ve daha az. Bundan mütevellit Kimya Özel'in ücretli videolarını tavsiye ederim. Ondan daha iyisini bulamazsınız.
    Kaynak olarak: Aydın Yayınları kimyada iyidir, üst seviyedir. Deneme olarak da Aydın yayınları denemeleri ve Bilgi Sarmal Kimya denemeleri iyidir.

    TYT - AYT Fizik için:
    Umut Öncül (Ücretli) Ertan Sinan Şahin (Ücretli) herkesin üzerinde uzlaştığı 2 iyi hocadır.

    TYT - AYT Biyoloji için:
    Kesinlikle Selin Hoca Biyoloji kanalını öneriyorum.
    Soru bankası için: Selin Hoca'nın da kanalında çözdüğü Limit Yayınları olabilir. Paraf Yayınları, Fen Bilimleri Yayınları da iyidir. Üst seviyedirler bunlar.
    Başarılar dilerim size, zor bir karar. Umarım güzel de sonuçlar alırsınız, gönlünüze göre olur her şey.Geçen yıl sınav sürecini noktaladım ben de 2 sene sonra tekrar girerek. Sizin ki kadar büyük bir ara değil ama az çok anlıyorum durumunuzu.

    Sanırım sayısalda derece hedefi var, herkes ona uygun kaynak paylaşmış. Ben EA'cıydım, fakat tyt'de sözel derslerimin netleri oldukça yüksekti ve matematiğim iyiydi, çorbada tuzum olsun bir iki bir şey yazayım belki yardımcı olur.

    TYT Türkçe: Konu anlatım kısmında Hocalara Geldik tavsiye ederim. Kaynak olarak bir adet soru bankası yeterli olacaktır, onun ardından bol bol deneme çözmelisiniz. Soru bankası olarak Limit çoğu sözel derste olduğu gibi tercih edilebilir. Bir adet de paragraf soru bankası almanızı öneririm. Kpss-ales-dgs karma kitapları falan güzel olur hatta, çünkü paragraflar git gide uzamaya ve ales benzeri olmaya başladı. Yukarıda arkadaşlar pek çok kaynak da önermiş zaten, onları da değerlendirirsiniz. Denemelere gelirsek Yanıt denemeleri oldukça zorlayıcı ve güzeldir. Yayındenizi de aynı şekilde, geçen yıl cevap anahtarı hataları vardı ama oldukça kaliteli sorular. Limitin denemesi de yine çözülebilir. Denemelerde en zoru hangisidir derseniz, bence Yanıt onun ardından limit gelir.

    TYT Sosyal: Önce ders ders gideceğim ardından genel deneme önereceğim sosyal için. Coğrafya için Yavuz Tuna harika bir youtube kanalıdır. Konu anlatım için tek başına yeterli olur. Soru bankası olarak Yayındenizi ve Karekök ikisi de güzel kaynaklar. Karekök daha çok soru barındırır içinde, yayındenizi incedir. Limitse genelde son kaynak olarak çözülür.
    Tarih için konu anlatım çok elzem değil açıkçası. Biraz olsun tarih altyapınız varsa sorular genelde yorum temelli gidiyor. Yine de ihtiyaç duyarsanız Benim Hocam kanalı iyidir. Soru bankası olarak Limit öneririm.
    Felsefe için ben bir konu anlatım kanalı kullanmadım açıkçası ama Benim Hocam dışında da eli yüzü düzgün bir alternatif göremedim. Orası takip edilebilir. Hedefiniz dereceyse boş bırakmayın derim bu dersi, genelde pek umursamaz sayısalcılar. Oysa birinden dinleyip güzel bir not çıkarır, misal karekök gibi köklü herhangi bir yayınevinden de sorularını çözerseniz cebinizde 3-4 netle girersiniz sınava.
    Din keza yine göz atılması gereken bir alan. Konu anlatımı dinlemek de bir seçenek, denemelerde karşınıza çıkan sorularla notlar tutup, orada geçen terimleri internetten araştırıp biraz da şans umarak sınava girmek de bir seçenek. Ben şahsen ikinciyi yaptım, 1 sene boyunca çözdüğünüz genel tyt ve sosyal denemelerinden sonra hiç de fena bir birikim elde etmiyorsunuz aslında. Çalışmayacaksanız da muhakkak denemelerde karşınıza çıkan sorulara önem verin.
    Genel deneme olarak Paraf öneririm. EA'da derece için çözülür ki bir EA'cı 10 netin üstünde fen yapmadığından genelde, sosyalde hedefi 18-20'dir en az. Zor ve güzeldir, buradaki yanlışlarınıza eğilin ve öğrenmeye çalışın.

    TYT Matematik: Geldik sizin döneminize göre en fazla değişen alana. Ben 2017'de sınava girmeme rağmen ben dahi 2019'da evrim geçirmiş bir sınav gördüm. Mühendissiniz, matematiksel düşünme ve matematiğin temel prensiplerini bilmekte zaten sorununuz yoktur. Fakat sınav değişti, yapmanız gereken bol miktarda yeni tarzda soru çözmek. Çözüm 3d soru bankası muhakkak edinin derim, 345 soru bankasını da alın. 345'de testler seviye seviye ve kolaylarla zaman kaybetmeyin ben zaten iyiyim diyorsanız. Direk yeni nesil kısmına geçin. Tyt mat denemelerine gelirsek Çözüm 3d, 345, acil üçlüsü bu işin olmazsa olmazı bence. Bunların yanında Bilgi Sarmal, yayındenizi falan da yeni nesil ve güzeldir. Onların denemelerini de çözebilirsiniz.

    AYT Matematik: Burada yukarıdakiler kadar iddialı değilim ama fena de sayılmam. Yine konu anlatım falan önermeyeceğim, zaten bir mühendisin aldığı kalkülüs için komik sayılabilecek bir türev-integral kaldı sınavda. Denemeler ve soru bankası önereceğim. Bu alanda fasiküllerle gitmek en mantıklısı. Apoteminin Limit Türev İntegral fasiküllerini edinin derim. Pratiğinizi tekrar kazanırsınız, sınavın kapsamı neymiş görürsünüz. Deneme olarak da Esen, 345, acil iyidir.

    Son olarak geometri diyeyim, yukarıda değinmeyi unutmuşum. Geometri karşınıza hem tyt hem ayt'de çıkacak. Yine bu alanda da matematik gibi soru tarzları değişti. Geometri'yi ne kadar hatırlıyorsunuz bilmiyorum, yine burada bir adet soru bankası edinip pratiğinizi geri kazanın. Soru bankası olarak Nitelik yeni nesil alınabilir, zor ve yeni nesil bir kaynaktır. Karekökse klasik ama temel geometri açısından en iyi kitaptır kuralları öğretmesi açısından. Yok ben iyiyim, hatırlıyorum, bir denemeyle pratik kazanayım diyorsanız Acil'in geometri denemeleri vardı tyt-ayt olarak. Onu edinip bir deneyin kendinizi yeni nesil sorularda.
  • bu arada her ders ile ilgili en kaliteli ders anlatan youtube kanallarını da söylerseniz çok sevinirim
  • TYT Türkçe: Kadir Gümüş (Benim Hocam) | Öznür Saat (BenimHocam) | Önder Hoca |
    TYT Matematik: Şenol H. | Vural Hoca (HG) | Selim Yüksel (BH)
    TYT Geometri: Kenan Kara | Nurtaç Hoca | Metin Hoca
    TYT Fizik: Kampüs | Fizik Makinesi | Fizikle Baris (BH'de de anlatıyor)
    TYT Kimya: Bizim Hocalar | Kampüs |
    TYT Biyoloji: Selin Hoca | Fundamentals | Senin Biyolojin | Bekir Avşar
    TYT Coğ: Yavuz Tuna
    TYT Tarih:
    TYT Felsefe:
    TYT Din K:
    -------
    AYT Matematik: Emrah H. (ŞH) | Atölye Mat | Vural H. | Rehber Matematik
    AYT Fizik: Fizikle Barış | Umut Ö.
    AYT Kimya: Benim Hocam | Bizim Hocalar | Kampüs | Kimya Adası
    AYT Biyoloji: Selin Hoca | Fundamentals | Senin Biyolojin

    Benim Kendi listemi sizlerden gelenler ile inceleyip editliyorum. Her dersten 2-3 kaliteli kanalları paylaşıp güzel bir liste olusturacagim. Lütfen siz de araştirin bulduklarınızı paylaşın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kaynaklar:
    Türkçe: Bilgi Sarmal Dil Bilgisi, Limit
    Fizik: 345 (tyt)
    Kimya: palme
    Biyoloji: palme
    Tyt matematik: 345

    Reis bunları seviyeni bilmeden yazdım iyi kötü hatırlıyorsan ya da matematiğin iyiyse az çok bunları kullanabilirsin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Reyis matematik'te kaf
    Fizikte Ertan Sinan Şahin al, 17 senedir ders çalışmamışsın bunlar sana kesinlikle yeter. Matematik ve fizik adına tabiki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle o yaştan sonra bile koyduğunuz hedefinizden dolayı tebrikler. Umarım isteğiniz gibi gider her şey.

    TYT Türkçe Herkesin Üzerinde Uzlaştığı En İyi Kaynaklar:
    Limit Yayınları Soru Bankası, Bilgi Sarmal Dil Bilgisi Soru Bankası ya da Bilgi Sarmal Soru Bankası, Paraf Türkçe Soru Bankası, Yayın Denizi Dil Bilgisi Denemeleri, Yanıt Yayınları ya da Paraf Yayınları Türkçe Denemeleri, Bilgi Sarmal Türkçe Denemeleri, 345 Türkçe Denemeleri.

    TYT-AYT Matematik:
    Mikail Hoca Plus (Ücretli) ya da Behzat Rasuli (Ücretli) videoları gibi ayrıntılı ve uzun ders videolarını hiçbir yerde bulamazsınız. Temeliniz zayıfsa Mikail Hoca sizin için biçilmiş kaftan. Adam fonksiyon dersini 30 saate anlatıyor. Hiçbir yerde böyle bir eğitim göremezsiniz. Devir değişti artık, online materyaller inanılmaz gelişti. Bu arada dershane mershane boş iş. Bundan uzun uzun bahsetmek gerekir aslında. Şimdilik burada keselim.

    TYT Coğrafya için:
    Yavuz Tuna Youtube kanalı çok iyidir. Herkes üzerinde uzlaşır, en iyisi odur diye.
    Kaynak için: Limit Yayınları TYT Coğrafya Soru Bankası çok iyidir. Ayrıntılı video çözümleri de var, youtubede. Bilgi Sarmal TYT Coğrafya Soru Bankası da iyidir, Limit'ten daha basittir.

    TYT - AYT Kimya için:
    Kesinlikle Kimya Özel videolarını tavsiye ederim. Youtube videoları biraz eskimiş ve daha az. Bundan mütevellit Kimya Özel'in ücretli videolarını tavsiye ederim. Ondan daha iyisini bulamazsınız.
    Kaynak olarak: Aydın Yayınları kimyada iyidir, üst seviyedir. Deneme olarak da Aydın yayınları denemeleri ve Bilgi Sarmal Kimya denemeleri iyidir.

    TYT - AYT Fizik için:
    Umut Öncül (Ücretli) Ertan Sinan Şahin (Ücretli) herkesin üzerinde uzlaştığı 2 iyi hocadır.

    TYT - AYT Biyoloji için:
    Kesinlikle Selin Hoca Biyoloji kanalını öneriyorum.
    Soru bankası için: Selin Hoca'nın da kanalında çözdüğü Limit Yayınları olabilir. Paraf Yayınları, Fen Bilimleri Yayınları da iyidir. Üst seviyedirler bunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zlatan.İbrahimovic -- 30 Ekim 2019; 8:29:16 >




  • Zlatan.İbrahimovic Z kullanıcısına yanıt
    Arkadaşa katılmakla birlikte senin biyolojin(youtubede ders videoları var hocamizin pdfsi vs Çok cüzi miktara alınabiliyor paketle beraber ) bir de geometri için de kenan karanin ders notlarını çıkartıp kullanmanızı öneririm.Kaynak olarak da ertan sinan şahin ve senin biyolojinde kaynak incelemeleri var onlara bakabilirsiniz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zlatan.İbrahimovic

    Öncelikle o yaştan sonra bile koyduğunuz hedefinizden dolayı tebrikler. Umarım isteğiniz gibi gider her şey.

    TYT Türkçe Herkesin Üzerinde Uzlaştığı En İyi Kaynaklar:
    Limit Yayınları Soru Bankası, Bilgi Sarmal Dil Bilgisi Soru Bankası ya da Bilgi Sarmal Soru Bankası, Paraf Türkçe Soru Bankası, Yayın Denizi Dil Bilgisi Denemeleri, Yanıt Yayınları ya da Paraf Yayınları Türkçe Denemeleri, Bilgi Sarmal Türkçe Denemeleri, 345 Türkçe Denemeleri.

    TYT-AYT Matematik:
    Mikail Hoca Plus (Ücretli) ya da Behzat Rasuli (Ücretli) videoları gibi ayrıntılı ve uzun ders videolarını hiçbir yerde bulamazsınız. Temeliniz zayıfsa Mikail Hoca sizin için biçilmiş kaftan. Adam fonksiyon dersini 30 saate anlatıyor. Hiçbir yerde böyle bir eğitim göremezsiniz. Devir değişti artık, online materyaller inanılmaz gelişti. Bu arada dershane mershane boş iş. Bundan uzun uzun bahsetmek gerekir aslında. Şimdilik burada keselim.

    TYT Coğrafya için:
    Yavuz Tuna Youtube kanalı çok iyidir. Herkes üzerinde uzlaşır, en iyisi odur diye.
    Kaynak için: Limit Yayınları TYT Coğrafya Soru Bankası çok iyidir. Ayrıntılı video çözümleri de var, youtubede. Bilgi Sarmal TYT Coğrafya Soru Bankası da iyidir, Limit'ten daha basittir.

    TYT - AYT Kimya için:
    Kesinlikle Kimya Özel videolarını tavsiye ederim. Youtube videoları biraz eskimiş ve daha az. Bundan mütevellit Kimya Özel'in ücretli videolarını tavsiye ederim. Ondan daha iyisini bulamazsınız.
    Kaynak olarak: Aydın Yayınları kimyada iyidir, üst seviyedir. Deneme olarak da Aydın yayınları denemeleri ve Bilgi Sarmal Kimya denemeleri iyidir.

    TYT - AYT Fizik için:
    Umut Öncül (Ücretli) Ertan Sinan Şahin (Ücretli) herkesin üzerinde uzlaştığı 2 iyi hocadır.

    TYT - AYT Biyoloji için:
    Kesinlikle Selin Hoca Biyoloji kanalını öneriyorum.
    Soru bankası için: Selin Hoca'nın da kanalında çözdüğü Limit Yayınları olabilir. Paraf Yayınları, Fen Bilimleri Yayınları da iyidir. Üst seviyedirler bunlar.
    Bak İbrahimoviç'i dinle, Mikail hocayı tanımam ama doğrudur aşağı yukarı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Olmazsa olmaz Apotemi lti

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Matematik için Behzat Rasuliyi araştırın.Salın kendinizi ne diyorsa yapın ekstra kaynağa gerek bile olmadan.İyi bir rehber ama biraz pahalı.
  • herkese tesekkur ederim burdan ve ozel mesaj ile cevap atan onlarca guzel kardesime,tek tek donemedim kusuruma bakmayin.
    size bir abi tavsiyesi olsun,hayatta hersey insan icin,basari basarisizlik hepsi ici bos kavramlar.dipteyken en yukari cikmak,zirvedeyken dibe dusmek bile var hayatta,ve bu kici kirik bir sinava bagli degil,size bagli.hicbir zaman vazgecmeyin.kavgada yenilen yumruk sayilmaz,hayat bir kavga,yeter ki dustugunuz yerden kalkmayi bilin.
    alla emanet,herkesin gonlune gore olsun hersey

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tyt matta 25+ net yapmaya başladığınızda acil atın hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam ben muhendisim,suan zaten 35 36 civari yaparim,calismam gereken her sene yenilenen 4 5 adet yeni tip soru cesidi zaten sanirim.sen oneride bulun yine lutfen.
    bu arada bugun basladim calismaya bu calisma kitaplari ne kadar pahalanmis 40 50 tlden basliyor her kitap cok ayip.youtube videolari bile parali olmus uzucu gercekten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2002dekirüştü kullanıcısına yanıt
    rüştü sen 10. sınıfta değil misin daha, insanlara tavsiye verecek tecrübeyi nereden buluyorsun?
  • Başarılar dilerim size, zor bir karar. Umarım güzel de sonuçlar alırsınız, gönlünüze göre olur her şey.Geçen yıl sınav sürecini noktaladım ben de 2 sene sonra tekrar girerek. Sizin ki kadar büyük bir ara değil ama az çok anlıyorum durumunuzu.

    Sanırım sayısalda derece hedefi var, herkes ona uygun kaynak paylaşmış. Ben EA'cıydım, fakat tyt'de sözel derslerimin netleri oldukça yüksekti ve matematiğim iyiydi, çorbada tuzum olsun bir iki bir şey yazayım belki yardımcı olur.

    TYT Türkçe: Konu anlatım kısmında Hocalara Geldik tavsiye ederim. Kaynak olarak bir adet soru bankası yeterli olacaktır, onun ardından bol bol deneme çözmelisiniz. Soru bankası olarak Limit çoğu sözel derste olduğu gibi tercih edilebilir. Bir adet de paragraf soru bankası almanızı öneririm. Kpss-ales-dgs karma kitapları falan güzel olur hatta, çünkü paragraflar git gide uzamaya ve ales benzeri olmaya başladı. Yukarıda arkadaşlar pek çok kaynak da önermiş zaten, onları da değerlendirirsiniz. Denemelere gelirsek Yanıt denemeleri oldukça zorlayıcı ve güzeldir. Yayındenizi de aynı şekilde, geçen yıl cevap anahtarı hataları vardı ama oldukça kaliteli sorular. Limitin denemesi de yine çözülebilir. Denemelerde en zoru hangisidir derseniz, bence Yanıt onun ardından limit gelir.

    TYT Sosyal: Önce ders ders gideceğim ardından genel deneme önereceğim sosyal için. Coğrafya için Yavuz Tuna harika bir youtube kanalıdır. Konu anlatım için tek başına yeterli olur. Soru bankası olarak Yayındenizi ve Karekök ikisi de güzel kaynaklar. Karekök daha çok soru barındırır içinde, yayındenizi incedir. Limitse genelde son kaynak olarak çözülür.
    Tarih için konu anlatım çok elzem değil açıkçası. Biraz olsun tarih altyapınız varsa sorular genelde yorum temelli gidiyor. Yine de ihtiyaç duyarsanız Benim Hocam kanalı iyidir. Soru bankası olarak Limit öneririm.
    Felsefe için ben bir konu anlatım kanalı kullanmadım açıkçası ama Benim Hocam dışında da eli yüzü düzgün bir alternatif göremedim. Orası takip edilebilir. Hedefiniz dereceyse boş bırakmayın derim bu dersi, genelde pek umursamaz sayısalcılar. Oysa birinden dinleyip güzel bir not çıkarır, misal karekök gibi köklü herhangi bir yayınevinden de sorularını çözerseniz cebinizde 3-4 netle girersiniz sınava.
    Din keza yine göz atılması gereken bir alan. Konu anlatımı dinlemek de bir seçenek, denemelerde karşınıza çıkan sorularla notlar tutup, orada geçen terimleri internetten araştırıp biraz da şans umarak sınava girmek de bir seçenek. Ben şahsen ikinciyi yaptım, 1 sene boyunca çözdüğünüz genel tyt ve sosyal denemelerinden sonra hiç de fena bir birikim elde etmiyorsunuz aslında. Çalışmayacaksanız da muhakkak denemelerde karşınıza çıkan sorulara önem verin.
    Genel deneme olarak Paraf öneririm. EA'da derece için çözülür ki bir EA'cı 10 netin üstünde fen yapmadığından genelde, sosyalde hedefi 18-20'dir en az. Zor ve güzeldir, buradaki yanlışlarınıza eğilin ve öğrenmeye çalışın.

    TYT Matematik: Geldik sizin döneminize göre en fazla değişen alana. Ben 2017'de sınava girmeme rağmen ben dahi 2019'da evrim geçirmiş bir sınav gördüm. Mühendissiniz, matematiksel düşünme ve matematiğin temel prensiplerini bilmekte zaten sorununuz yoktur. Fakat sınav değişti, yapmanız gereken bol miktarda yeni tarzda soru çözmek. Çözüm 3d soru bankası muhakkak edinin derim, 345 soru bankasını da alın. 345'de testler seviye seviye ve kolaylarla zaman kaybetmeyin ben zaten iyiyim diyorsanız. Direk yeni nesil kısmına geçin. Tyt mat denemelerine gelirsek Çözüm 3d, 345, acil üçlüsü bu işin olmazsa olmazı bence. Bunların yanında Bilgi Sarmal, yayındenizi falan da yeni nesil ve güzeldir. Onların denemelerini de çözebilirsiniz.

    AYT Matematik: Burada yukarıdakiler kadar iddialı değilim ama fena de sayılmam. Yine konu anlatım falan önermeyeceğim, zaten bir mühendisin aldığı kalkülüs için komik sayılabilecek bir türev-integral kaldı sınavda. Denemeler ve soru bankası önereceğim. Bu alanda fasiküllerle gitmek en mantıklısı. Apoteminin Limit Türev İntegral fasiküllerini edinin derim. Pratiğinizi tekrar kazanırsınız, sınavın kapsamı neymiş görürsünüz. Deneme olarak da Esen, 345, acil iyidir.

    Son olarak geometri diyeyim, yukarıda değinmeyi unutmuşum. Geometri karşınıza hem tyt hem ayt'de çıkacak. Yine bu alanda da matematik gibi soru tarzları değişti. Geometri'yi ne kadar hatırlıyorsunuz bilmiyorum, yine burada bir adet soru bankası edinip pratiğinizi geri kazanın. Soru bankası olarak Nitelik yeni nesil alınabilir, zor ve yeni nesil bir kaynaktır. Karekökse klasik ama temel geometri açısından en iyi kitaptır kuralları öğretmesi açısından. Yok ben iyiyim, hatırlıyorum, bir denemeyle pratik kazanayım diyorsanız Acil'in geometri denemeleri vardı tyt-ayt olarak. Onu edinip bir deneyin kendinizi yeni nesil sorularda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1AB9A40D5 -- 30 Ekim 2019; 19:7:8 >




  • tesekkur ederim kardesim,aslinda niyetim bu sefer sozelden hazirlanip boun tarihi kazanmak.
    cok faydali bilgiler paylastin sagolasin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senrahatol44 S kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. O halde size asıl verilmesi gereken tavsiyeler AYT edebiyat ve sosyal üzerine. Bir boş vaktimde onu da size özelden atarım eğer isterseniz.
  • cok memnun olurum kardesim,sagolasin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaennn kullanıcısına yanıt
    Acil çözdüm faydalı kitap önerdim ben de. Sizin ne vasfınız var hocam ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.