Şimdi Ara

35 İNGİLİZ TURİST BOĞAZI YÜZEREK GEÇECEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 35 İNGİLİZ TURİST BOĞAZI YÜZEREK GEÇECEK



    35 İngiliz profesyonel yüzücü, 30 Ağustos tarihinde yapılacak olan "21. Şahap Tarzi Çanakkale Boğazını Yüzerek Geçme Yarışı"na katılacak.Etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Wilusa Seyahat Acentesi Şirket Müdürü Sevil Demir, 30 Ağustos tarihinde yapılacak Çanakkale Boğazı'nı yüzerek geçme yarışına 35 İngiliz turistin katılacağını belirterek, "Şirket olarak İngiltere'de yer alan yüzme kulüplerine Çanakkale'ye böyle bir faaliyetin olduğunu bildirerek onlara 3-4 günlük bir paket program hazırladığımızı söylemiştik. Onlarda bizlere olumlu cevap verdiler ve yaklaşık 35 profesyonel yüzücü bu yarışa katılacağını beyan etti. Şu an bütün hazırlıklarımız tamamlandı ve bu konuklarımız 28 Ağustos tarihinde ilimize gelecekler. Yapacakları antrenmanların ardından da 30 Ağustos tarihinde Çanakkale Boğazı'nı yüzerek geçme yarışına katılacaklar. Bunun dışında konuklarımız Troia antik kenti, Gelibolu Yarımadası ve şehir merkezini de gezecekler. Bu yarışa ilk kez bu kadar geniş kapsamlı bir yabancı ekip katılıyor. İleriki yıllarda diğer ülkelerle de temasa geçip katılan sayısını arttırmayı düşünüyoruz" dedi.
    KAYNAK:http://www.canakkaletravel.com







  • ishal olurlar
  • Gitsinler kendi boklu derelerinde yüzsünler. Geçecek bir bizim Çanakkalemiz mi kaldı.
  • Tatmin ediyolardır kendilerini.
  • gemilerle geçemediler, yüzerek deniyorlar. birkaçyüztane pirana yada 8-10 tane köpekbalığı atacaksın, sonra alıp eline mısırı şenliği izliceksin!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ß.m.Ø -- 21 Ağustos 2007; 20:39:49 >
  • boğulurlar inş.
  • Ya bu ingilizlere ruslara almanlara gıcık oluyorum(faşist deilimdir assında)Geliyolar bizim ülkemizde kendilerini bizden üstün görmeye kalkıyolar.Turistik bölgelerde bişe yapamıyolar turist kaçırmayalım diye ama İstanbulda Leeds Galatasaray maçında bunları gebertmişlerdi ya o olaydan sonra üzüldüğümü söyliyemem.Adamlar bizi mağra adamı fln sanıyolar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.