Şimdi Ara

3400 - 3700 TL Arası Laptop Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler arkadaşlar. Genel olarak oyun oynamak, müzik dinlemek, film izlemek gibi basit eğlence amaçlı kullanım için bir laptop almayı planlıyorum. Bütçem en ama en fazla 3700 tl olabilir. Daha fazlasını vermek istemiyorum. Oyun olarak öncelikle belirteyim Football Manager hastasıyım. :) Bunun yanında Fifa vs. gibi futbol oyunları, Europa Universalis vs. gibi strateji ve ülke kurma, yönetme oyunları falan seviyorum. Bu tarz oyunların bilgisayarı çok zorlayacağını ya da çok aşırı sistemler istemeyeceğini düşünüyorum. İntel işlemcili (tercihen en az i5) olsa fena olmaz. AMD istemiyorum. Bunun dışında ekran kartı gibi teknik özelliklerden falan pek anlamam ancak en ölüsü olmasın tabi. :) Kısaca en az orta seviye özellikleri olan, i5 veya daha üzeri işlemcili, maksimum 3700 TLye eğlence amaçlı bir laptop arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. ;) Bu arada markalar hakkında da düşüncelerinizi (hangisi iyidir, hangisinden uzak durmak gerekir vs. gibi) merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.







  • O fiyata ancak 2 el alabilirsiniz hocam ve o fiyatada oyun bilgisayari istiyorsaniz eger 2.eli bile zor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bulursunuz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Altin Elbiseli Adam A kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsunuz bu fiyata tam donanımlı bir oyun bilgisayarı almak çok zor ancak Football Manager gibi oyunlar için çok aşırı donanımlı bir bilgisayara gerek yoktur diye düşünüyorum. Yani 3700 tllik bir bilgisayar Football Manager de çalıştırmayacaksa yanmışız. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acer Swift 3 işini görür ama indirimleri takip etmen lazım. Ben de aynı amaçlarla aldım hemen hemen düşük grafikte oyunlarda sıkıntı olacağını sanmıyorum henüz deneme fırsatı bulamadım ama.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.