Şimdi Ara

34'' Monitör Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Dostlar,


    Çoklu monitörden tek bir 34'' monitöre geçeceğim. Gündüz iş, normal zamanda oyun için kullanacağımdan genelde çoğu model 60Hz olduğu için seçenekler bayağı daralıyor.


    Bir de Type-C bağlantı ve güç seçeneği olması benim için çok iyi olur çünkü iş bilgisayarı için hem görüntü hem de güç olayını tek kabloyla halletmek masadaki kablo curcunasını epey kesiyor.


    2 model arasında kaldım. Biri Huawei'nin MateView 34 GT modeli. Bu monitör 165Hz ve 6K fiyatı var. 400 TL kupon verdi ve yanında AX router ve BLE mouse hediye ediyor. Tahminimce onları da hiç açmadan 500 e satarsam neredeyse 5K oluyor fiyat.


    HUAWEI MateView GT | Monitör | HUAWEI Store TÜRKİYE


    Diğer model de Samsung'un benzer özelliklere sahip 100Hz bir iş monitörü aslında. Huawei'ye göre Hz olarak ve parlaklık olarak 50nit daha düşük. Ancak burada Type-C portuyla görüntü aktarımı ve 65W güç girişi geliyor.


    34" CH89 Ultra WQHD VA 100Hz USB Type-C Display Port Kavisli Freesync Gaming Monitör


    İki cihaz arasında benim göremediğim kritik bir fark var mıdır? Ya da bu özelliklere benzer bir cihaz biliyorsanız önerebilir misiniz?


    Bu arada Huawei 5K civarına gelirken Samsung olan Amazon'da 6.3K ve hiç bir hediye/indirim yok tabi 

     Bir yandan da 1.3K fiyat farkı çok gibi geliyor gözüme ama sürekli de monitör değiştirmek istemiyorum.








  • LG 34WN700-B'nin üst modelini kullanıyorum, oyun pek oynamıyorum daha çok iş için.


    Özellik olarak biraz daha yüksek olan benim kullandığım modeli var, monitör standı ile birlikte geliyor 34WN780-B. Yukarıdaki modele veya seçeceğin modele monitör standı alarak daha kullanışlı hale getirebilirsin.

  • Cozen24 C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Samsung olan modeli bugün itibariyle teslim aldım. Kurulumu yaptım. Görüntü ve ergonomi olarak çok iyi. Hiç açılmamış kapalı kutuda geldi. Ölü piksel hiç yok.

    Ancak YouTube’dan 3440x1440 çözünürlüklü video açtığımda sanki görüntü biraz yavaş kalıyor gibime geldi. Tabi sorun benim pcde de olabilir. Laptop kullanıyorum onboard ekran kartı var.

    Bu arada fiyatı bugün 7999 olmuş. Keşke indirimdeyken alsaydınız.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam bir de bu model bir göz atarsın.



    https://www.hepsiburada.com/viewsonic-vx3418-2kpc-mhd-34-va-21-9-wqhd-144hz-1ms-hdmi-dp-curve-ultra-genis-oyuncu-monitoru-p-HBCV00000YOEA4

  • Ne aldın dostum?

  • Fiyat ve teknik özellikler bakımından Huawei öne çıkıyor.

    2 ay önce İtopya'da 4.000 TL ye LG WN-700 modelini aldım ama beğenmedim, 10 gün kullandıktan sonra sattım. Tercih meselesi tabiki ama ekran büyüdükçe kavis biraz gerekiyor.

    27" 2K monitör + 34" UW Monitör olarak kullanıyorum. İkisinde de kavis olmayınca LG yi elden çıkardım. Uzun zamandır Huaweri alsam mı diye düşünüyorum. Kontrast değeri ve renk desteği güzel ama panel kalitesi hakkında hiç bilgim yok.

  • iş için 34 inch monitör ne önerilir?

  • timucinpusat kullanıcısına yanıt

    İş için flat IPS panele sahip VG3448 alabilirsin.



  • Murat Trp kullanıcısına yanıt

    curved alacağım.

  • Merhaba arkadaşlar bende 34" monitör almak istiyorum, daha fazla tavsiyede bulunurmusunuz, yeni bir başlık açmak istemedim

  • Pişman olmazsın.


    https://www.hepsiburada.com/viewsonic-vx3418-2kpc-mhd-34-144hz-1ms-hdmi-dp-freesync-curved-led-monitor-woodpad-10-grafik-tablet-p-HBCV00001D5Z6P?magaza=bsteknoloji&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.40.8





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.