Şimdi Ara

320d aldım umarım pişman olmam (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
0
Favori
17.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hocam yanlış anlaşılmak istemem paramız olsa keşke ülke daha iyi yerlere gelse bizlerde hepimiz binebilsek böyle arabalara da ya bu 3.20 serisi nerede çar çakal varsa altında var keşke mercedes e serilerini de düşünseydin ya da 5 serisi neyse hayırlı olsun Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin
  • On numara araç çok iyi yapmışsın bence. Ama 313 bin tl vermek üzücü kur ve vergilerden dolayı. Yok herkeste var o paraya başka araba alınırdı diyenlere falan bakmamak lazım. Bir insanın kriterlerini karşılayan araba en iyi arabadır bütçesini de sarmıyorsa.

    Ben de 2-3 sene sonra geçersem linea'dan egeaya geçeceğim inşallah. 1.6 olacak mutlaka en az orta paket.
  • Değişik bir konu olmuş.

    Türkiye şartlarında 3.20d'den neden şikayet edilir onu da anlamış değilim zaten. Eyvallah araba pahalı da ne ucuz ki zaten...
  • Hayırlı uğurlu olsun kardeşim güle güle kullan
  • bmw 3 serisi ilk üretildiği yıldan beri sınıfının en kral aracı olarak kabul edilmiştir. bu başarışında arkadan itişli olması, sert süspansiyonların başarılı etkisiyle üstün yol tutuşu, performanslı motoru, spor görünümü, özellikle dizel olanların şaşılacak derecede az yakıt tüketmesi ve problemsiz ve üstün özellikleriyle ZF şanzımanı çok etkili olmuştur.
  • hayırlı olsun. güzel günlerde kullanın.
  • Hayirli olsun, bence cok guzel araba
    Ama yakit cok dert edilmiyorsa 2. el dusuk kmli 40. yil 3.20ied cok daha dusuk fiyata alinabilirdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4007 kullanıcısına yanıt
    A6 quatroyu deneyin derim özellikle virajlarda ve karda buzda😊

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bağa mı didin? kullanıcısına yanıt
    Benzinli en sevdiğim araba 40. Yıl ama bana içi dar geldiği için vazgeçmiştim. Tabi bütçeyide zorlamak istemeştim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet 3.20 d ye 300k çok diyorda bence piyasa şartlarına göre çok normal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sirchade kullanıcısına yanıt
    Harbi gülüyorum size :D orda araba farklarından bahsetmeye 300bine neler alınabileceğinden anlatmaya çalıştım. birisi porsche diğeri bww giriş-orta segment arabası.
    gelmişsiniz bana benzin diyorsunuz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BluePassenger

    A6 quatroyu deneyin derim özellikle virajlarda ve karda buzda😊
    Merhabalar Emre Hocam.
    2015 quattro vardı. Özelikle Uludağ'da X.drive daha iyi geldi bana. Hem çekiş hemde sürüş keyfi açısından quattrodan 1 gömlek üstün bence. 4Matic aralarından en sonuncusudur. Açık net söylüyorum. Quattro ile X.drive arasında kalırsanız X.drive daha üstün gelir. Süspansiyon olarak çok konforlu orası bir gerçek. Şu anda A4 quattro var. 320d xd de daha üstün.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Moueson

    Bu mesaj silindi.
    Beyinde herkeste var fakat malum işte..
  • Öncelikle hayırlı olsun iyi bir seçim yapmışsınız. O paraya şunu alırdın bunu alırdın diyenlere takılmayın bu tip fikirlerle gelenleri çoğunun ne alınan aracın nede tavsiye edilen aracın hakkında en ufak fikri olmuyor hatta herhangi bir araca da sahip olmuyorlar. Kazasız belasız iyi sürüşler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motor-sanziman uyumu, performansli ve cok iyi surus dinamikleri olan guzel bir arac fakat yeni cikan premium araclarin ic mekanlarina bakinca siradan-eski- birde m paket olmayan f30 tercih etmezdim ben sanirim. Benzinli yeni 3 beklerdim. Herkes birsey soyler iciniz rahat olsun. Guzel gunlerde kullanin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenool -- 14 Haziran 2019; 5:30:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4007 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben xd kullanmadım ama kullanan arkadaşlar quatro daha başarılı diyorlar hem internette bazı videolarda öyle gösteriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracınız hayırlı olsun, ben de istinye borusana gidip X1 için anlaşmış idim, ancak hanım çocuğu okula götüreceğim, araç lazım herüf, herüf diyince 2 tane sıfır vasat araç alarak hayatıma devam ediyorum..

    Kısmet..
  • Güzel tercih yapmışsınız. Bende 2012 3.16i var ve ışıklarda koltuğa yapıştırması için bile arkadan itiş BMW alınır. Çok keyifli bir araç özellikle şehiriçi rakipsiz. Ancak uzun yolda rüzgar sesi ve yok sesi yalıtımı beklentimin oldukça altında. Bu sınıfa yakışmamış. Belki 2018 de düzelmiştir. Onun dışında kusursuz bir aracki 190 lik dizel makina tam bir canavardır yüksek tork dan dolayı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel araç almışsınız, hayırlı olsun. Fiyat teklifine baktım da motoru olsun, donanımları olsun gayet güzel. 0 faiz fırsatıyla bundan daha iyisi olamazdı herhalde.
  • yorumları okuduğumda bazı arkadaşlar panamera veya yüksek km'de audi ve bmw önermiş.

    yüksek km'de geçmişi belirsiz lüks segment araç almak büyük tehlikedir. sadece yıllık bakımı 5000TL olan panamera için bile en ufak arızada çıkacak masrafı tahmin edemiyorum. hele ki bmw veya porsche alacaksanız 70bin km üzeri araçlardan kesinlikle uzak durun.

    benim önerim ise eğer 300 bin tl gibi bir bütçeniz varsa 30.000km'ye kadar 2016 model üstü araçlara yönlenmek olurdu. 2 sene önce düşük kurdan alınan araçlar piyasada halen sıfırında göre çok avantajlı fiyatlara satılıyor. örnek verirsem;

    2019 c200d amg sıfırı 330 bin tl

    2016 c200d amg max hatasız ve max 30binde 230 bin tl

    arada neredeyse 1 araç parası daha çıkar (100 bin tl)


    dizel almak gibi bir takıntınız yok ise 2016 model 320i ed temiz ve düşük km bir aracı 190 bin tl gibi bir fiyata bulabiliyorsunuz. dizelin benzin fiyatına bu kadar yaklaştığı bir dönemde eğer çok km yapmayacaksanız benzer performansı alacağınız bu araç ile 110 bin tl de cepte kalmış oluyor.

    yine de ben yanlış bir tercih yaptığınıza inanmıyorum, aldığınız 2.0 aracın fiyatı emsallerine göre gayet uygun, hayırlı olsun güle güle kullanın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irrasyonel -- 14 Haziran 2019; 10:33:41 >




  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.