Şimdi Ara

32 gb bellekli laptop tavsiyesi lazım!! Editlendi!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar siyasi tartışmalar yüzünden banlanan hesabımdan sonra bir süre ara verdiğim DH Forum a geçiçi bir süreyle saçma sapan bir takma ada sahip hesabımla geri dönmüş bulunmaktayım sizlerden ricam i7 işlemcisi olan full hd 32 gb rame sahip olan bir laptop önermenizi istiyorum ne gereği var o kadar ramin dediğinizi duyar gibiyim ama inanın yetmiyor bana aynı anda çok fazla yüksek ram tüketen uygulamayı birden çalıştırıyorum ve hiçbir sorun yaşamak istemiyorum vatan computerde 2 tane buldum ama birini beğenmedim mübarek 50 kilo sank ve tasarım benim için önemli uzun vadede depil ömrünün 3 saatin altına düşmemesi çok iyi olur. Sizlerden istediğim sata 3 desteği ve değiştirilebilir hdd si, güçlü bir i7 işlemciye sahip olan laptor önermenizi bekliyorum fiyat olarak 3500 tl yi geçmesin bu fiyat aralığına var biliyorum. Tavsiyelerini bekliyorum Donanım haber Forum ailesi esen kalın.


    Arkadaşlar bu konuyu açtım ama büyük ihtimalle arkadaşların bilgisi olmadığı için cevap verememiş ya da benim isteğimi çok uçuk olarak görmüşler bu yüzden link ekleme ihtiyacı hissettim zaten alacağım cihaz belli de daha fazla çeşit olması yönünden size başvurdum. 3500 tl ye olmaz diyenlere gelsin İşte linkler:

    http://www.vatanbilgisayar.com/v3-772g-notebook-core-i7-4702mq-22ghz-32gb-1tb-2gb-173-w8-notebook-bilgisayar.html

    http://www.vatanbilgisayar.com/acer-v3-772g-core-i7-4702mq-22ghz-32gb-ram-15tb-hdd-173-2gb-w81-notebook.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aradabiruğrarım -- 24 Mayıs 2015; 17:40:26 >







  • Aradabiruğrarım A kullanıcısına yanıt
    3500tl, 32gb ram, i7 işlemci... yok öyle bi cihaz. 32gb ram zaten 800-900tl ediyor
  • Bütçe artmalı. 32 GB Ram tek başına 250 dolara yakın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gidip de 1.5 senelik bilgisayarın linkini atıp da arkadaşlar bilgisiz demek
  • monstere bak bir vardır belki sana uygun birşey
  • tns1 kullanıcısına yanıt
    Dostum ergen kafasıyla mı yazıyorsun anlamadım ama 3500 tl ye hala satışta olan ürünü ve ürünlerin olduğunu bilmeyecek kadar bilgisizsin sana donanımdan anlamıyorsun demedim benim zaten bu forumdakilerin %70 ine sormayı gerektirmeyecek durumda olduğum için ve böyle bir laptoba daha önce ihtiyaç olup araştırmadığım için hakkında bilgi sahibi olanlardan bilgi toplamak istiyorum yoksa alacağım model marka belli eften püften önereceğiniz performans canavarlarına yönelmem ki onlarda belli zaten asus lenovo moonster farklı marka öneren bir avuç insan çıkacak karşımıza ama iyi ama kötü bu bir gerçek.
  • moonster sevmiyorum ama yine de teşekkürler
  • Sadece ram miktarı kriterin olmasın 2 slotlu 8-16 gb rami olan bir bilgisayarı 32 gb yapabilirsin yaptığın işlemleri bilmiyorum ama attığın modelde 850m var ekran kartına ihtiyacın yoksa ekran kartı düşük modellere bakmanı öneririm eğer yaptığın işler ağırsa 3500 tl ye ya da bütçeni biraz arttırarak masaüstü+ ortalama Notebook almanı tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tns1 kullanıcısına yanıt
    Sana ergensin demedim bu bir ikincisi bu hesap daha dün açıldı doğru iki ben bu dorumda 3 senedir bulunuyorum inan bu konulaardaki bilgim senden daha fazla buda üç ağzını topla yoksa karşılığını bulacaksın bu da beş. Madem biliyordun ve bu kadar olgun aklı aşında bir insansın. Bütçe artırılmalı demek yerine olabilecek en uygun önerilerde bulunmayı deneyebilirsin. !.5 senelik bilgisayarmışta bilmem neymişte para olsa bende biliyorum ne alacağımı konumu okumadan yorum yazacak kadar aklı başında bir insansın işte zaten bu forumun gözden düşmesi ve çekilmez olması senin gibiler yüzünden eski hesabımı da bu forumun üyeleri tanıyor merak etme. Seninle sidik yarışına girmeyeceğim 1200 mesaj kasmış burnu kalkmış yazık vallahi biz arkadaşlarla senin o yıllardır yaptığını 1 haftada yapıyorduk sen neyin kafasındasın
  • speedyrazors kullanıcısına yanıt
    Ekran kartına ihtiyacım var tabi ki de öyle ağım şahım bir şey olmasına gerek yok düşük çözünürlükte yüksek ayarlarda yani yüksek çözünürlükte normal ayarlarda oynatsın yeter. Ama söylediğin mantıklı geldi. madem böyle bir düşünceye giriştik 1500-2000 tl arasına güzel bir laptop alırım zamanlada rami yükseltirim oldu bitti. Eyvallah bak bu şekilde hiç düşünmemiştim. En güzel cevap senden geldi teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.