Şimdi Ara

32-50-55 inç TV indirimleri [Ana Konu] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
28
Favori
17.936
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • drangela61 D kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, ilk yorum Arçelik üretiyor falan ama yıldız eksik vermiş yandan görünmüyor görüntü falan diye öyle birşey olabilir mi sizce? İlginç geldi mide bulandırır bu durum🤔
  • ergoben E kullanıcısına yanıt
    Ben deneyimleme şansı buldum, söylenildiği gibi bir durum yok..
    Elbette açı genişledikçe görüntü bir nebze bozulur ama diyorum ya ne beklenildiği önemli..
    55 inç 15 bine televizyon sonuçta..
    Her şey dört dörtlük olsun istenirse 50,60,70 bin vermek lazım..
  • drangela61 D kullanıcısına yanıt
    Peki hocam bu ürün mü Grundig mi derseniz hangisi sizce ? Biri Vestel birisini arcelik yapiyor sanırım
    https://www.hepsiburada.com/daewoo-55de55ua11-55-139-ekran-uydu-alicili-4k-android-led-tv-p-HBCV00003WORTI?url_src=and-product-detail
  • ergoben E kullanıcısına yanıt
    Vestel'den uzak dururdum..
  • 5x5 25 M2 bir oda için 65" çok mu büyük olur arkadaşlar tecrübesi olanlar?
  • ergoben E kullanıcısına yanıt
    Küçük bile hocam..
    5 metre az değil, 75 bile gider o odaya..
  • Vestel 55QA9700 55" 4K Ultra HD Android Smart QLED TV


    1 ayın en düşük fiyatı: 19.250 TL


    19.374,11 TL'den başlıyor diğer sitelerde


    32-50-55 inç TV indirimleri [Ana Konu]


    https://www.n11.com/urun/vestel-55qa9700-55-4k-ultra-hd-android-smart-qled-tv-33091716?magaza=gizemdtm-vestelyob





  • @ONURTO yazamadım hocam size ayarlarınız sıkıymış şuan samsung 50q60tl kullanıyorum daewoo için ne dersin alınır mı? Qled den sonra görüntü anlamında üzer mi?
  • labidu kullanıcısına yanıt

    Kullanım amacına göre değişir, ben 35 40k civarında fiyatlarla satılan malum markalı tvlerle 15 20 arasına satılan giriş seviyesi tvler arasında o kadar paraya değecek bir fark olduğuna asla inanmıyorum. Forumlarda ve başlıklarda genelde firma çalışanı arkadaşlar öneride bulunuyor doğal olarak hep aynı markaları be hep daha yüksek fiyatlı ürünlerini öneriyorlar.


    Daewoo Vestel garantisinde ve üretiminde bir tv ben dediğim gibi Vestel'in garanti yaklaşımını beğeniyorum. Yalnız bu tv de android değil kendi işletim sistemini kullanan bir ürün ama Samsung da Tizen kullandığı için çok yadırgamaz bence. Karma panel kullanıyor ne geleceği tam belli değil ama çok kötü panelerl kullanmıyor genelde. Kullanım amacı genel kullanımda yani akşamları dizi izlerim survivor bakarım dersen gayet yeter. Teknoloji çabuk değişiyor çok yüksek paralsr vermeye gerek yok 8 fiyat farkını daha erken güncel bir ürün kullanmaktan yana tercih ederim.


    Ben de geçen hafta bir android tv aldım vatan gece indirimlerden yakalıyıp 55 inç ürünü 18750'e aldım öyle fırsatlar da takip edilebilir ama normal gelirli kişiler için özellikle genel kullanımda 30 40k falan hiç gerek görmüyorum.





  • Gündüz yansıma yapmayan siyah performansı güzel olan bir model önerebilir misiniz genelde maç ve İnternet'e sinema izlemek için kullanılacak max 30bin
  • Cenko17 kullanıcısına yanıt

    Düşük fiyatlı çinden gelen onvo skytech gibi markalar hariç diğerleri aşağı yukarı aynı parlamayı yapar, anti glare oranı 1 ile 3 arasıdır genelde hepsi parlar. Yüzde 25 civarı olanlar var frame serisi onlarda da renkleri soluk seyir zevki vermeyen tablo gibi tvler oluyor. Siyah performansı için VA tabanlı tvlerle bakmalısınız. Bu panel tipi siyah oranı ips tvler den iyidir ayrıca maç için top gölgelenmesi olmaması açısından tavsiye edilir ama bazı dezavantajları da vardır yan açılardan renk solması gibi, yani izleme açısı da önemli.


    Fiyat olarak değil de ihtiyaca göre kategorize edersek VA tabanlı bir ürün alacak olsaydım Vestel QA9700 tercih edebilirdim ama ben siyah eksikliği, ışık sızması gibi eksikliklerini bildiğim halde ips panelleri seviyorum o yüzden yine Vestel'in, BOE markalı ips panelini kullanan 55UG9630 modelini alacaktım. Sonra denk geldi Grundig markalı yine BOE panel kullanan bir tv aldım. Bunlar tavsiye olarak değil kendi tercihlerim olarak yazdım, satın almadan önce mağazalardan gezerek kendiniz deneyimleyin derim.





  • ONURTO kullanıcısına yanıt

    Ben de konuya mağazaları gezip karar verirsiniz kısmından girmek istiyorum. oradaki tüm tvlerde aynı görüntü olunca farkı anlayamıyorum. bir tek ben mi böyleyim? yanlış bir yere mi odaklanıyorum bilmiyorum. Beni de aydınlatırsanız çok sevinirim.

    saygılar...

  • umute01 U kullanıcısına yanıt

    Evet, o durum da mağazalarda ki tv'lerin mağaza modu ayarında olmasından kaynaklı oluyor. Öyle bir ayar var ekranı normal ev kullanımında seyredemeyeceğimiz kadar parlaklaştıran, tüm ayarların fullendiği çok sağlıklı olmayan bir mod. Yine de yan açı görüntü kaybı seviyesi gibi kendi gözlerimizle görmemiz gerekn bir kaç şey için bir fikir yaratır. Yine de en iyisi, kullanıcı deneyimlernden bir kaç tane model belirleyip mağazaya, içine referans bir kaç tane video olan bir usb bellekle gitmek ve mağaza modundan çıkarttırıp standart ayarlarda o görüntüleri izlemek.

  • ONURTO kullanıcısına yanıt

    Hocam Grundig cihazın model kodu nedir?

  • Ussuz kullanıcısına yanıt

    Grundig 55 GHQ 9500, Vatan gece indiriminden 18.750'ye aldım.

  • ONURTO kullanıcısına yanıt

    Görüntü kalitesi ve ses kalitesinden memnun musunuz? Almayı düşünüyorum. İnceleme gelirse seviniriz.

  • Teknosadan grundig alırsanız kodla %10 daha düşer
  • Uwais kullanıcısına yanıt

    Bir hafta gün sonra yeni eve geçeceğim için daha kurulum yaptırmadım ama hep ips panel kullandığım için genel olarak karakteristiğini biliyorum, ama artı olarak ses seviyesi de oldukça iyiymiş. Kurdurduktan sonra izlenimlerimi paylaşırım. 32-50-55 inç TV indirimleri [Ana Konu] 

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.