Şimdi Ara

301/ C-Elysse 1.2 VTI LPG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Dizel araç almak istemiyorum. O yüzden 1.2 vti 301 veya c-elyse düşünüyorum.
    Aracın gücü 72 beygir. Sizce yeterli mi. Atmosferik olduğu için turbo falan ugraşmak istemiyorum. Dizel sesi duymakta pek istemiyorum ama karar veremedim. Yoksa dizel mi almak lazım?



  • Bende aynı endişeyle işe gidip gelmek için aldım. Şaşırtıcı şekilde 1.2 75 Röno ve 1.4 77 HP fiat motorundan çok daha atik. Deneyin şaşıracaksınız.
  • şehir içi akıcı trafikte 7 litre civarı yakıyor.
  • Skayn kullanıcısına yanıt
    Lpgli olarak mı kullanıyorsunuz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sadri.abi kullanıcısına yanıt
    Klima açıkken yolda performans kaybı oluyor mu hissettiniz mi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • otomatik vitesini kullandım. araba kalkışlarda canı istediği şekilde ilerliyor. "hadi gidelim dostum" deyip komut veriyorsun ve çayını kahveni alıp takılıyorsun. bir şekilde hızlanıyor. uzun yolda rahat. bagajı güzel. iç hacmi fena değil. benim sevdiğim bir araba. küçük şehirde yakıtı da 5-5.5 litre arasında geziyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizel motor gürültülüdür algısı nereden çıktı? Benzinli araba yürümeyeceği için daha çok devir çevireceksiniz yani dizelden daha çok gürültü çıkacak. Uzun yolda benzinli araba sürmek tam bir işkence motor ciyak ciyak bağaracak. Bir yere gitmeyecek. Dizel öyle mi? Mercedes Travego gibi yokuşta bile yaslar ses falanda çıkarmaz. Benzinli arabada gaza basınca yolcularınız tedirgin olur. Bilakis benzinli araçlar daha gürültülüdür.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sonne911

    Klima açıkken yolda performans kaybı oluyor mu hissettiniz mi
    ben kışın kullanmıştım. klima açmadım. performans ile ilgili hiç bir sıkıntı hissetmedim. belki 5 kişi falan varken sıkıntı olur.
  • Çekişi iyi olsun derseniz dizel veya turbo benzin alacaksınız. 1.2 atmosferik motor sizi üzebilir. Tek binerken pek problem olmazda yanınıza biri binince nazlanmaya başlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sonne911

    Lpgli olarak mı kullanıyorsunuz?
    Evet.
  • 1.2 motorun performansı 3 silindirli olduğu için yeterli geliyor ama çok kötü araba. Sanırım kullandığım en kötü araçlardan birisi. Yalıtım hiç yok hatta o kadar yok ki linea'nın benzinlisi bundan daha sessiz. İçerideki tüm kaplamalar plastik 20 santimetre kumaş koymayı bile fuzuli saymışlar. Koltukları rezalet, arka kafalık bile koymamışlar oradan hesap et. Stok ses sistemi attraction pakette konsol üstünde 2 hoparlörlü. Ucuza satabilmek için her şeyi yapmışlar.

    Pozitif yönü az yakıyor, hız sabitleme ve sınırlama standart, esp standart ve istenirse kapatılabiliyor. Hacmen geniş. Alacaksan çok para verme.

    Bu arada benzinde kullandım, lpg takmaya gerek yok o araca.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diatta1903 -- 27 Şubat 2020; 12:24:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.