Şimdi Ara

3000tl alti telefon tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sta07 S kullanıcısına yanıt
    O da 3.5-4k arası almaya karar verildiğimde baya bir ugrasicam anlaşılan. Birde 1-2 ay sonra alicam belki o zamana kadar da yeni tel çıkar. Teşekkür ederim.
  • Sta07 S kullanıcısına yanıt
    Merhabalar size bir şey daha sormak istiyorum? 2000 lira bütçeyle mi 9se alınır mı?Birde mi8 vs mi 9se ve mi 9lite arasinda hangisi daha sağlıklı bir seçim olur?
  • onur7568 O kullanıcısına yanıt

    Merhaba.Mi9se modelinin bataryası epey zayıf.Tavsiye etmem.İlla ki üçünden biri olacaksa mi9 lite daha iyi bir seçim olur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sta07 S kullanıcısına yanıt
    Hmm Valla seçim yapmakta çok zorlanıyorum ya. Bazen 3-3.5kya iyi sd855 felan alayim diyorum bazende 2 binlik tel yeter zaten fazla oyun oynamicam diyorum. Sürekli arada kalıyorum. Ama gönlüm hep en son mi9dan yana olacak gibi. Teşekkür ederim.
  • onur7568 O kullanıcısına yanıt

    Telefonları gün içinde çok kullanıyoruz.Bütçe elverdikçe iyi modeli alıp sıkıntısız kullanmak en iyisi bence.İnsallah alacağınız telefondan memnun kalirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sta07 S kullanıcısına yanıt
    Aynen haklisiniz. Teşekkürler.
  • Sta07 S kullanıcısına yanıt
    Pocophone f1 6-64gb garantisi bitmiş yurtiçi 1700 tl (1600tlye indirsek) sizce nasıl değermi? Birde mi 8 var sanirsam o da 6-64gb(belirtmemis ama öyle sayalim) onuda 2000tlye ceksek hangisi iyi gider?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur7568 -- 11 Şubat 2021; 5:57:32 >
  • Bence M51 i bir incele derim. Bütçenin üstünde de olsa donanımı özellikleri vs. uzun sürece götürebilecek bir cihaz. Ha 3000 i aşamam illaki dersen Poco X3 NFC 128 GB versiyonunu tavsiye ederim. Oda çok güzel cihazdır.

  • cem_23 C kullanıcısına yanıt
    Ya benim aslinda amacim eski amiral gemilerini almak. Telefonlardan fazla anlamıyorum ama mi 8 ikisindende iyi gibi geliyor bana. Birde bu markalarin yan telefonlarını almak istemiyorum (samsungda s serisi harici xiaomidede mi serisi harici). Teşekkürler.
  • onur7568 O kullanıcısına yanıt

    Ne alırsan al her zaman en güncel olanı almaya çalış. Çıkarılan amiral gemileri zamanlarında iyiydiler ama şuan güncelliklerini kaybettiler. Android güncellemelerini alamayacaksın ve eski arayüz kullanıyor olacaksın. Uygulama desteklerinin de eski sürümlere karşı bir bir kalktığını düşünürsek uygulama yüklemek anlamında da sıkıntı yaşarsın. Güncel olan orta segmentte çok güzel cihazlar var. Ha yok biraz amiral gemisi olsun biraz da uygun fiyatlı olsun dersen yine bu fiyat çıtalarını arttırman gerek. 5k civarına çıkabilirsen Mi 10T, S20 FE güzel seçenekler. Eğer oyun falan oynamıyorsun bu kadar üst segment amiral gemisi işlemcilerine de gerek yok. Yani kısaca nelerden fedakarlık verebiliyorsan ona göre değerlendir ve al. Eski amiral gemilerini tercih etmeni kesinlikle önermem.

  • cem_23 C kullanıcısına yanıt
    Evet güncelleme konusunda haklisiniz. Ve gerçekten 5k civarina çıkabilsem ilk alacağım telefonda mi 10t olur. Ve orta segment telefonlarin kameralarin hepsi bana ayni geliyor. O yüzden komplike bir telefon arıyorum. Oyun fazla oynamam(uni hazırlığı için bu sene değilde seneye gidicem) o yüzden ondan sonrası için oynayabilirim.Bu tarafta heralde mi9 ihtiyacimi karsilar. Kamera olayindada bana bunlarin kamerasi daha iyi geliyor. Batarya konusunda 3.5k üstü olsa yeter bana. Evet sizde haklisiniz ama orta segment telefonlar fazla ilgimi çekmiyor ve kronik/guncelleme sıkıntıları da çok oluyor. Birde sizden 2.5kya kadar yurtdışı tel onerisi alabilirmiyim(k30u gordum ben bir tek). Teşekkürler.
  • onur7568 O kullanıcısına yanıt

    İthalatçı garantili kendim prensip olarak tercih etmediğimden öneri veripte boşuna kimsenin ahına giremem. İthalatçı garantili cihazları bu kapsamda önermem. Türkiye garantili cihaz alırsanız, bir sorun yaşadığınızda en azından karşınızda bir muhattabınız olmuş olur. Tabi yine sizin tercihiniz. Mi 9 ihtiyacı karşılar ama batarya kesinlikle sıkıntı çıkarır yeterli değil diye düşünüyorum.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.