Şimdi Ara

3000 tl ile en iyisi hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar biliyorum çok soruldu edildi konuşuldu falan. Tv Tavsiyeleri konusuna da baktım ancak aradığım kriterlere uyan bişey bulamadığımdan yeni konu açtım. Şimdi sorum şu; 3000tl bütçem var. Ancak daha az fiyata olursa tabi ki daha iyi. Neyse, maksimum 3000tl ile alabileceğim en iyi Tv hangisidir? Kriterlerim de şöyle:

    - en önemli kriterim görüntü kalitesi. Bazı Tv'lerde yayın tam akmıyor, takıla takıla gidiyor gibi geliyor. Ben öyle istemiyorum, akıcılığı güzel olsun. Bir de rengi mengi pikseli falan iyi olsun, varsın smart olmasın internete girmesin. Görüntü iyi olsun da başka özelliği olmasın hatta :)

    - mümkünse 49 inç olsun. Salonun ölçüleri 4.5m - 5m. 40-42 inç biraz küçük gelir diye düşünüyorum.

    - İlk başlarda UHD 4K istiyordum. Ancak şu an o da olmasa olur. FHD Tv'ye de razıyım yani. Çünkü ülkemizdeki mevcut yayın kalitesini düşünürsek FHD ile UHD arasında çok fark hissetmezsin dediler bana. O yüzden önceliğim UHD 4K ama FHD olsa da olur fiyatı uygun olduktan sonra.

    - Marka olarak da kime sorsak LG Samsung ikilisini söylüyor ancak onların fiyatları da malum. Vestel-Regal-Grundig markalarını da tam tersi pek tavsiye etmiyorlar ama onlar da ucuz olanlar :) Ancak yine de marka konusu çok önemli değil mesela memnun kaldığınız markalar varsa önerin lütfen.

    Evet netice olaraktan bu paraya alınabilecek en iyi cihaz hangisidir ? Şimdiye kadar benim baktığım televizyonlar da şunlar:

    - LG 49UH610V

    - SAMSUNG UE 49J5200

    - GRUNDIG 49VLX8650

    - SAMSUNG UE 40JU6470

    - Samsung 40KU7000

    Şimdiden çok teşekkür ediyorum.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.