Şimdi Ara

3000 TL ile bisiklet önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese iyi günler öncelikle. Öncelikle biraz kendimden bahsedeyim. 90 KG bir birey olarak, yıllardır ara ara (3 ay) ağır spor yapan birisiyim. Gerek koşu olsun gerek ağırlık çalışmaları gerekse yüzme olsun, çoğu sporu aynı anda yapabilecek kıvamdayım, gelin görün ki iş hayatı veya diğer etkenler yüzünden sürekli devamlılık halinde yapamıyorum. Bunlara ek, yemeklerle de aram iyidir. Damak tadım iyidir ve yemek yemenin de bir sanat olduğuna inanır ona göre güzel yemek yer ve içecek içerim. Boyum 182 cm. Bacak uzunluğum vs. hepsi orantılıdır.


    Gezmeyi, gezerken de spor yapmayı çok severim. Genellikle yürüyüş yaparım. Günlük yürüşlerim 17 ile 20K arası adımdır. Bu aralar hem ulaşım aracı olarak hem gerek şehirler arası gezmek hem sahilde spor amaçlı sürüş için bisiklet arıyorum. Evim bulunduğum şehre nazaran yüksek bir kısımda kalıyor, dolayısıyla yokuş çıkma gibi durumum da var, üstelik biraz dik bir yokuş diyebilirim.


    Bisiklet sürmekte ustayım, son bisikletim çalınana kadar zaten sık sık sürerdim. Lakin iyi bir sürücü olmak bisikletlerden iyi anladığım anlamına gelmez. Sizlerden yardım isteyişim tam burada devreye giriyor. Az çok fiziğim hakkında bilgi edindiniz, ihtiyaçlarımı karşılayabilecek bir bisiklet arıyorum, ama disk frenmiş, karbon veya aliminyum gövdeymiş bu kavramlardan hiç anlamıyorum. Ayrıntılı bir biçimde bana uygun sıfır veya 2. el bisiklet önerilerizi bekliyorum. 2. el önerecekseniz açıkcası pek bilgim olmadığı için katakulliye gelmekten korkuyorum. Sıfır önerecekseniz, kargo ile elime ulaşır mı, ulaşırsa tek parça halinde mi yoksa parça parça halinde mi, zarar görerek mi ulaşır açıkçası korkuyorum.


    Önerilerini ve zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.