Şimdi Ara

3000 liraya kadar telefon önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Xperia Z5 kullanıcısıyım. Isınmayan, net ve canlı kameralı, uzun şarj süreli ve dayanıklı bir telefon arıyorum. Bana 3000 liraya kadar önerilerde bulunursanız sevinirim. Şu an Honor 10, P20, P20lite'ın arasında düşünüyorum bunlarla ilgili yorumlar yaparsanız sevinirim.

    Öncelikle sizlerle kendi deneyimlerimi de paylaşmak istiyorum.


    Turkcell Marka Telefon Deneyimim:Nokia N95 gibi güzel bir deneyimden sonra elime geçen ilk akıllı telefon Turkcell markaydı. Dönemi için iyiydi elbette ama sonra daha büyük ekranlar daha cazip gelmeye başladı, en büyük sorunu takılmalardı bu telefonun. Fakat önceliğim olmadı.

    GM Discovery: Telefon internetlerinin hızı yükseldi ve General Mobile Discovery oldu sonraki durağım. Bu gerçekten çok başarılıydı. Samsung muadili olan S3 ile benzer hatta dayanıklılık açısından çok daha başarılıydı ki diğerinin kız arkadaşımda olduğu için söylüyorum bunu. S3 pert oldu Discovery ise halen annem tarafından sapasağlam kullanılıyor. Isınma sorunu yoktu. Tek sorun oyunlardaki takılmasıydı.

    Iphone5:GM discovery'nin kamerası eski gelince elime geçmiş bir telefondu bu da. Iphone telefonların dayanıklı olduğunu söyleyemem. Ekranları çok çapuk çiziliyor, kırılıyor. Arka kamerası gerçekten başarılıydı Discorvery'den sonra zira Discovery'nin arka kamerası çok kötüydü. Iphone5'in ise ön kamerası yetersiz geliyordu. Ekran çözünürlüğünün de düşük olması ve Full HD'nin günlük hayata iyice geçmesiyle yeni bir telefon aradım.

    Xperia Z5:En son deneyimim bu telefon oldu. Alırken öne çıkan özellikleri kamera, oyun performansı ve ekran kalitesiydi. Öncelikle ekran kalitesinde yiğidi öldür hakkını yeme derler Sony müthiş bir deneyimdi gerçekten. Dokunmatiği sorunsuz. Dayanıklılık konusunda en iyisiydi. Hani telefon düştüğünde korkmuyordum artık çünkü çok uzun süre bir sorun yaşamadı. Fakat kötü yanlarına gelelim. Aldığımda çok pahalıydı öncelikle. Ve hakkını veren özellikleri de vardı. Fakat ön kamerası bunlardan birisi olamadı. Gerçekten çok kalitesiz bir ön kamerası var. Muadili bir çok telefon daha güzel çekimler sunabiliyor. İkincisi dayanılmaz ve bir daha sony almamama sebep olacak bir ısınma problemi var. Tamam servisleri çok güzel telefonun işlemcisi bir kere yandı yenilediler ama hocam yerinde dururken ısınan telefon mu olur yav. Hani oyunları da bu telefonu aldıktan sonra tıpa başlayıp oynamayı bıraktım tamamen zarar oldu işlemcisi bana. Şu an telefondan ısı problemi yüzünden soğumuş durumdayım artık. Kullanım konforu denen bir şey kalmadı. Bunu anlattığım herkes "benim de telefonum ısınıyor" diyor sonra benim kaynar tencereye dönmüş sony'e gelip dokununca anlıyor sorunu. Bir kaç kere elim yandı çok ciddiyim.

    Kısaca bu sebeple artık oyun performansı düşük olup fiyatını oradan kısabileceğim, ön kamera performansı güzel, şarj süresi uzun ama en önemlisi ısınmayan bir telefon istiyorum. Bir de dayanıklı olursa güzel olur. Fiyat bandım artabilir ama dayanıklılık, canlılık, şarj, ısınmama sıralaması çok önemli benim için. Yardımcı olursanız tekrar teşekkür ederim.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.