Şimdi Ara

300 tonluk vinç focus3 ün üzerine düşerse (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aracın üzerine vinç değil sondaj makinesi düşmüş. Rahmetli olan sürücü, hepimiz gibi sabah evinden çıkıp işe gidiyormuş. Saçma sapan bir inşaat bölgesi kazanın olduğu yer. Güyâ trafiği rahatlatmak için yeni bulvar yapıyorlar. Ancak, koskoca iş makinelerinin çalıştığı inşaat alanında hiç ama hiçbir güvenlik önlemi yok. Geçenlerde aynı bölgeden geçerken, üzeri açık kanalizasyon çukurunun etrafında top oynayan çocukları ben ikaz ederek uzaklaştırdım.

    Üst tarafta sonda çalışması yapmak için köprünün üzerine koskoca bir sondaj makinesi geliyor ve o makine çalışırken altından, etrafından geçen araçlar için hiçbir önlem alınmıyor. Göz göre göre gitmiş rahmetli. Ne diyelim, böylesi ancak bizim gibi geri kalmış, cahil, bilinçsiz, görgüsüz bir toplumda olur.

    Araç Focus değil ne olursa olsun, o ağırlıktaki bir malzemenin altında kaldığında maalesef durum farklı olmazdı. Allah (c.c.) rahmet eylesin.




  • Bu haberi dün haberlerde izlemiştim içim bir kötü olmuştu Allah rahmet eylesin.

    Allah ölümün bile hayırlısını versin.

    İnsan düşündükçe aklı almıyor yahu koskoca vinç makinası nasıl bu hale alır hadi aldı hiç mi önlem alınmaz yahu araç trafiğine nasıl dikkat edilmez bu kadar ucuz mu insan hayatı ?

    Bir arkadaşımız yazmış o yerin olduğu yerde çocuklar top oynuyorlar diye hiç mi önlem alınmaz o çocukların orada işi ne tamam yetkililere sitem ediyoruz ama ya ailelere ne demeli ?

    Ülkemizde her zaman olduğu gibi tam takım önlemler birileri hayatını kaybettiğinde alınıyor bu da böyle olur görün şimdi orada ne önlemler alırlar.

    Yazık.
  • Yok arkadas bu mukadderat falan degil. Yurdum vatandasi/sirketinin vurdumduymazliginin sonucu. Ilk degil, bu gidisle son da olmayacak.

    Kazadan sonra devlet buyuk bi yaptirimda bulunmayacagi icin sirketler onlem almadan isci/makina calistirmaya devam edecek. Yurdum vatandasi da mukadderat diyip gececek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne desek boş mekanı cennet olsun. ölümün nerede geleceği belli olmuyor şansız bir kaza olmuş bunda tabi ihmallerin payı büyük.
  • Bu kadar salakça bi olayın gerçekte olamayacağını düşünerek başlığı gördüğümde Discovery Channel kanalında bi programın testi falan sandım. Meğer gerçekmiş. Fırsat bulduğum ilk anda bu ülkeden gitmek için sabırsızlanıyorum.
  • Allah rahmet eylesin, yüce rabbim yakinlarina sabir versin
  • İnşallah içinde kimse yoktur diye bakıyordum ki varmış. Çok feci Allah rahmet eylesin
  • ALLAH rahmet eylesin
  • kesinlikle İHMAL
    daha ötesi ne olabilirdi ki o olmuş zaten ÖLÜM

    güvenlik önlemleri alınmaz mı arkadaş bu ülkede gerçi ülke ne alaka o ihaleyi kim almışsa o firmanın ihmalkarlığı
    tabelalar konur yol çevrilir ne bileyim koca koca işler yapıyorsun sen bunu düşünmelisin arkadaş

    ben öğretmenim öğrencimi okulun karşısındaki kırtasiyeye yollamıyorum kendim gidiyorum ne olur ne olmaz arkadaş can bu herşey olabilir
  • Allah rahmet eylesin.
  • Ozyegin in oraya da sanırım öğrenciler rahat geçsin diye bisiler yapıyorlarmış yanılmıyorsam

    Oradan geçerken ya bu vinç düşse ne olur diye düşünüyordum .

    Meger oluyormuş simdi oradan geçerken aklıma gelir bu olay

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin.Bir yerde görmüştüm ''Amerika'da insanlar kazara ölürler Türkiye'de kazara yaşıyorlar.'' diye bir yazıydı.
  • Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin.2 saat önce inşaatın önünden geçerken iskele devrildi.İnşaatlara çok dikkat etmek gerek.Denetimler yetersiz.
  • Başlığı görünce test falan yapmışlar sandım meğer gerçekmiş. çok acı gerçekten.
  • Mekânı cennet olsun.Kelle koltukta yaşıyoruz malesef...
    Is guvenliginin onemini bir kez daha anlıyoruz fakat bu tarz islere ilgilenenler soyle para kazanılıyormus su kadar yer baglasak ayda bu kadar para kazanariz diye baktıkları icin düzelecegi varsa da duzelmez bu durumlar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İs guvenligini kimse umursamiyor arkadas. İzmirin en merkezi yerlerinden birinde evimizin yanina villa yapilmaya baslandi. İlk once apartmani yikarken veranda duvarimizi ve catisini yiktilar, onaracagiz dediler testere ile kesilen dandik bir gazbeton duvar orduler ve catiyi yamadilar dandik bir sekilde bir sey demedik ev tadilattaydi zaten yenileyecektik yeniledik.

    Aradan 2 ay sonra kahvalti yaparken metrelerce yukaridan kalaslar dustu catimiza dik olarak saplandi bahcemize kopegin kulubesine kalaslar dustu bahcede olsak saka maka olebilirdik.

    Gittigimizde ise olur kaza pardon sikayet edeceksen et tarzi cevaplar aldik, bir de salon duvarimiza zarar verdiler. Her gun kavga hir gur sokagi batirdilar sokagin ortasina kum doktuler dozerle arabalara vurdular tek yaptiklari bekciyi degistirip bir dayak yerse olecek bir adami koymak oldu hani adamdan ofkemizi cikaririz diye, adam dayak yer de duygu somurusu yaparlar diye.

    Karsiyaka belediyesine dilekce verdik, nedense her seferinde dilekceler kayboldu, sonunda da dava actik.

    İlk durusmaya davali sahis gelmeye bile zahmet etmedi, ikincisinde de zorla getirildi goz gore gore yalan soyledi haberim yoktu oyle bor seu y olmadi falan diye, ben de babam davaliyla yaptigi konusmayi gizlice videoya cekmistim onlar gosterildi tutanaklar resimler vs derken karsi taraf suclu bulundu. Belediyeye de ceza odedi biz de tazminat davasi actik toplamda 130.000 lira tazminata mahkum edildi, odedi.

    Gecen gun adam ile karsilastik, bize allah belanizi versin dedi.

    Kendisi cemaatten son derece musluman olup insaat sektorunde calismakta olan bir hacidir.

    Simdi ise karsiyaka belediyesindeki dilekcelerimizi saklayan adam hakkinda suc duyurusunda bulunduk, soz konusu muteahhite sokakdaki diger apartmanlar da dava acti onlar da gorulecek bir kac haftaya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 11 Nisan 2014; 17:32:04 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • allah rahmet eylesin.

    o ağırlık focusun değil tankın üzerine düşseydi gene sonuç aynı olurdu.
  • Ölümün bile hayırlısı..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada mı başka bir yerde mi duymuştum bilmiyorum

    Amerikalı profesörün lafı

    Amerika'da insanlar kazara ölür Türkiye'de insanlar kazara yaşıyor...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.