Şimdi Ara

300 - 350 TL Telefon Önerisi? (Samsung S4 - LG G2 - GM 4G)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Emektar General Mobile Discovery 2 yi bir sinirle kırdıktan sonra 2. elden uygun bir telefon arayışına girdim. Bütçem 300-350 TL daha üstünü vermek istemiyorum. Kafamdaki telefonlar;

    1. LG G2 - G2 lerde kronik arızalar var mıydı hiç bilmiyorum. Bilen/kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

    2. Samsung S4 - Belki de aralarındaki en sorunsuz telefon. Ama Exynos işlemci Performansı yeterli kalır mı bilmiyorum

    3. General Mobile 4G - evet discovery 1 ve 2 Den çok çektim ama android one olması ve ucuz olması kendine çekiyor. Klasik GM sorunları bu telefonda da var diye biliyorum ama emin değilim.

    Benim eleyebildiklerim bu şekilde. Ucuz bulabilsem hiç düşünmeden Meizu Mx4 veya LG Nexus 5 alacağım ama ortalama 500 TL onların piyasası. Bu Seçeneklerden hangisi mantıklı olur? Özellikle G2 ve GM 4G nin kronik sorunlarıyla ilgili bir tavsiye bekliyorum. Sizlerin farklı telefon tavsiyesi varsa da açığım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • G2 yi 1 sene kadar kullandım. Kronik sorun oluşmadı bende ama ahizenin içine siyah bant gibi dandik bisey takmışlar orayı silerken içine kaçti falan serviste çok çekmiştim. O yüzden G2 ye garanti veremem. Gm 4g de hiç kullanmadım ama çok sorunlu bir marka olduğu söyleniyor sizin de diliniz yanmış uzak durun derim. Geriye birtek s4 kalıyor ama onun da performansı kullanim ihtiyacınıza göre yeterli gelmeyebilir ve temizini bulmak sıkıntı. Bataryası özellikle yeni alınmış veya az kullanılmış olması lazım. Stabillik konusunda ise rom işlerinden anlıyorsanız sıkıntı yaşamazsınız diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S4 alabilirsin fakat 4 yillik telefondan fazla bir islemci performansi bekleme.Video izleme ve forumda takilma sirasinda seni uzmez lakin oyun performansi bekleme.Ayrica s4ler batarya omru konusunda cok cimri telefonlardir.Yogun kullanimda gunde iki kere sarj etmeye hazirlikli ol.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2 Tabii ki de..
  • bulabilirsen G2

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam G2 iyiydi de kamerasında sıkıntı vardı hatırlıyorum özellikle gece çekiminde odaklamayla ilgili.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. g2 yi biraz araştırınca özellikle ısınma sorunu nedeniyle ekranında oluşan problemlerden ötürü uzaklaşmıştım biraz.

    En son dün 350TL ye Nexus 5 buldum ve aldım. Telefon hala efsane takılma vb. hiçbir sorunu yok ama 2e00mah batarya şarj sorunu doğuruyor bu telefonda da.

    Tekrar teşekkür ederim
  • Hayırlı olsun güzel cihazdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.