Şimdi Ara

30 iş günü dolmak üzere

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 25.12.2013 tarihinde casper laptop umu garantiye gönderdim alalı daha 1.5 ay olmuştu fanından ses çıkarıyordu. 30 iş günü dolmasında ücretimi veya laptopun yenisini isteyebilir miyim. Birde garanti süresi 20 iş günümü 30 iş günümü yardımlarınızı bekliyorum.



  • 20 işgünü para yada değişim talep edin.Bana sorarsanız para talep edin.
  • bende ücreti talep etcem kardeşim teşekkürler
  • 20 iş gününü geçtiği anda para iadesi veya aynı ürün veya bir üst modeli ile değişim hakkını kazanırsınız. Sakın gidip ürünü almayın. Satın almış olduğunuz firmaya veya teslim etmiş olduğunuz teknik servise Tüketiciyi Koruma Kanununun ilgili maddesinide eklediğiniz bir dilekçe yazın ve servis formunuzun, faturanızın ve garanti belgenizin 1 er fotokopisinide ekleyin. İadeli taahütlü olarak gönderin ve gönderim belgenizi saklayın. Dilekçede eğer para iadesi yapılmaz veya tarafınıza 7 iş günü içerisinde bilgi verilmez ise önce hakem heyetine başvurup delil niteliğinde karar çıkarttıktan sonra tüketici mahkemesine başvuracağınızı ve mahkeme masraflarıda dahil tüm yasal faizi ile birlikte paranızı alacağınızı ekleyin. Ve beklemeye geçin. 7 gün içinde bişey demezlerse Servis formunuz ile birlikte gidin hakem heyetine hiç korkmayın yasa sizden yana çatır çatır alırsınız. Öte yandan hazır elinizde böyle bir fırsat varken sakın bir daha casper a bulaşmayın. Geçmiş olsun. Şanslı kesimdesiniz.


    Not: İlgili kanun maddesi olarak şunu gerekçe göstereceksiniz.

    Madde 14- Tüketicinin onarım hakkını kullanmasına rağmen malın;
    a) Tüketiciye teslim edildiği tarihten itibaren, belirlenen garanti süresi içinde kalmak kaydıyla, bir yıl içerisinde; aynı arızanın ikiden fazla tekrarlanması veya farklı arızaların dörtten fazla meydana gelmesi veya belirlenen garanti süresi içerisinde farklı arızaların toplamının altından fazla olması unsurlarının yanı sıra, bu arızaların maldan yararlanmamayı sürekli kılması,
    b) Tamiri için gereken azami sürenin aşılması,
    c) Firmanın servis istasyonunun, servis istasyonunun mevcut olmaması halinde sırasıyla satıcısı, bayii, acentesi, temsilciliği, ithalatçısı veya imalatçı-üreticisinden birisinin düzenleyeceği raporla arızanın tamirinin mümkün bulunmadığının belirlenmesi, durumlarında, tüketici malın ücretsiz değiştirilmesini, bedel iadesi veya ayıp oranında bedel indirimi talep edebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turn table -- 6 Şubat 2014; 18:00:44 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.