Şimdi Ara

3. Seneye Kaldım. Öneri bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İlk sene mf 110k ikinci sene 45k yaptım. Bu sene tekrar sınava gireceğim.Dershaneye gidip gitmeme arasında kaldım.Geçen sene gitmiştim.Sizce bu sene için + ve -‘leri neler? Gitmeli miyim yoksa evde mi çalışayım? Bir dershaneden öğretmenin birisi yarı fiyatına yazabileceğini söyledi [yeni bir dershane] ama kadrosu hakkında pek bir fikrim yok o yüzden emin değilim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 3. senede kazanmış ve her iki seçeneği de denemiş biri olarak:

    ARTILAR: konuları kendin çalışmana gerek kalmıyor, dershenelerin çoğu rehberlik/danışmanlık hizmeti sağlıyor, düzenli denemelerle kendini deneyebiliyorsun ve rakiplerinin durumunu görebiliyorsun (bazı dershaneler bütün sınavlarına dışarıdan öğrenci alıyor, bazıları da sadece türkiye genellerine alıyor), kütüphanede çalışmayı düşünmüyorsan dershane sosyalleşme imkanı sağlıyor, yapamadığın soruları çözdürme imkanın oluyor (bunu özel ders veya uygulamalar ile de halledebilirsin)

    EKSİLER: konuları kendin bitireceğin zamandan daha uzun sürede bitirirsin çünkü dershaneler belli bir programa göre gidiyor ve haftalık ders saatleri kısıtlı, her gün dershane insanı biraz yorabiliyor.

    Ben ikinci senemde full evdeydim. Kütüphanede çalışamayan biri olarak ilk zamanlarda ev çok iyi olduysa da son zamanlarda feci sıkılmaya ve çalışamamamaya başladım. Üçüncü senemde evime yakın ucuz bir dershaneye gittim. Kadrosu fena değildi. Yapabileceğimden emin olduğum ders ve konulara girmezdim, tekrar etmek istediğim ve emin olmadığım konulara girerdim. Denemeleri kaçırmamaya çalışırdım.

    Konulardaki bilgi birikimine göre karar verebilirsin. Eğer maddi imkanın yeterliyse ortalama bir dershaneye gidip benim 3. senemde yaptığım gibi yapabilirsin. Ki çok güzel bir çekiş yapmışsın, konularında büyük eksikler kaldığını sanmıyorum




  • Sağol Hocam. Ayt mat kısmında pek sıkıntı yaşamıyorum ama fen kısmı beni çileden çıkaracak. 10 gündür falan çalışıyorum geçen seneden paraf mat kalmıştı sadece türev integral kaldı çözmediğim. Fen kısmına 15’inde başlayacağım umarım bu sene sıkıntı yaşamam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.