Şimdi Ara

3 günlük tatilde yolculuk ızdırabı.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
2.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yalnız eskiden mesela Bursa dağlarında tek şerit, Karacabey'den sonrası sürekli tek şerit ilerlerdi. Şuanda İstanbul'dan çıkıpta, Çanakkale'ye kadar, İzmit körfezi'ni dolaşarak giderseniz sadece Biga'da 2 bölgede tek şeride düşüyor ve inanılmaz dar ve tehlikeli bir yol, ancak çalışmalara başlanmış yakında onlarda biter. Heryer duble yol oluyor. Bozuk, cukurlu vs. ama sanırım tek iyi tarafı bu. Artık heryerde duble yol var neredeyse. Yavaş yavaş ta bu duble yollara kaymak asfalt dökülmeye başlanıyor. İzmit tarafından geliyorlar yapa yapa. Balıkesir, İzmir, Çanakkale yollarıda zamanla kaymak asfalt olacaktır ama belki ömrümüz yetmez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fleetwood

    Yalnız eskiden mesela Bursa dağlarında tek şerit, Karacabey'den sonrası sürekli tek şerit ilerlerdi. Şuanda İstanbul'dan çıkıpta, Çanakkale'ye kadar, İzmit körfezi'ni dolaşarak giderseniz sadece Biga'da 2 bölgede tek şeride düşüyor ve inanılmaz dar ve tehlikeli bir yol, ancak çalışmalara başlanmış yakında onlarda biter. Heryer duble yol oluyor. Bozuk, cukurlu vs. ama sanırım tek iyi tarafı bu. Artık heryerde duble yol var neredeyse. Yavaş yavaş ta bu duble yollara kaymak asfalt dökülmeye başlanıyor. İzmit tarafından geliyorlar yapa yapa. Balıkesir, İzmir, Çanakkale yollarıda zamanla kaymak asfalt olacaktır ama belki ömrümüz yetmez.


    Ben, kim olursa olsun yol yapanlara hayır duadan başka bir şey demem. Bu yollara adam akıllı bir asfalt dökmek için biraz zemininin oturmasını beklemek gerekmez mi?
    Kim ne derse desin, yeni yollar eski yollarımızla kıyaslanamaz bile...

    Ancak, eskisinde ısrar edip illa tek şerit isteyenlere de bir diyeceğim olamaz...




  • Tabiki çift şerit yol çok iyi olmuş..Kazaları acayip azalttı zaten ama daha 3 ay önce gittiğimde yeni açılan kısımlar bile tekrar bakıma alınmış..Sonuçta oraya para harcanıyor..Dünyanın hangi ülkesi 3 aylık 6 aylık yol yapıyor ki? Hep buna şükredin durumuna sokuyorlar bizi..Hem çift şeritli hemde yamasız ve çukursuz yol yapılabilir..
  • zift döküp üstüne mıcır sererek yol yaptığını sananlara, bu iş için halkın parasını sağa sola yandaşa ihale edenlere ve bu halkın namuslu vatandaşlarının hakkını yiyenlere bende hakkımı helal etmiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ulas3567

    Bu kadar olumsuzluktan sonra tek takdir ettiğim İzmir trafiği ve şoförleri oldu..Sahil yolunda kimse 70 i geçmiyor makas atan yok sıkıştıran yok..Ne zaman bir kavşağa girsem ve ya yola çıkmam gerekse birileri mutlaka durup yol verdiler..Bornovadan Balçovaya (nerdeyse İzmirin bir ucundan bir ucuna) 3-4 defa şehir içinden gitmeme rağmen trafikle ilgi en ufak gerginlik yaşamadım..Mutlaka İzmir de de trafik sorunludur filan ama İstanbul a Ankaraya göre trafiği cennet..


    Sahil yolunda radar oldugunu bilmeyen İzmirli kalmamıştır. Radar olmayan Hafta içi 18:00 - 20:30 arası sahil yolunu görmenizi istemem..
  • Burası TÜRKİYE !
  • Ben binek araçları geçtim bolu tüneli yolunda yaklaşık hızımız 120-130 en sol şeritte tır sollama yapıyordu apışıp kalmıştım arkadan monte oluyorduk az daha denetim yok bir şey yok bakım konusunda istanbul çok çok kötü durumda ben yolun kalitesini geçtim adamlar tasarım dahi yapamıyor bir sürü yol var memlekette tasarım hatasından bir sürü kazalar oluyor bunları gören kimseler yok onlar gitsin 3. köprüyü nereye yapıcaz meselesini tartışsın . .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.