Şimdi Ara

3 çocuk sahibiyim iş için yardımlarınızı istiyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
6
Favori
79.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
491 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Subsie

    Olasılıkları daraltma diye bir şey bu tür durumlarda söz konusu olamaz, yaşam üzerinden olasılık olmaz bende evlendiğim zaman tek çocuk isteyenlerdenim, bende farkındayım tek çocuğum olduğu zaman hem onun yaşam standardı yüksek olacak hem daha rahat olacağız, bizim toplumumuzda mantık çocuğu veren allah, rızkıda verir yanlış bana göre de, fakat bana göre yanlış diye herkes aynı düşüncede olacak diye bir kaide yok. Burada arkadaşa saçma sapan çocuk muhabbeti üzerinden yüklenilmesi beni irite etti. 20 tane çocuğun olsun gene aç kalmazsın bu dünyada, bahçedeki ağacı sallarsın gene karnın doyar. Asıl konuyu kaçırıyorsunuz, adam iş arıyorum demiş, konu çocuğa gelmiş.
    Bir daha cevap vermeyeceğim ama beynin safsatalarla dolu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplara bak yargılayan yargılayana. Yazık, yardımcı oluyorsaniz olun olmuyorsaniz haddinize değil yargılamak. çoğunluğun baba parası yiyenlerden oluşan bir yerde gelen cevaplara bak. Adam sanki para dileniyor pes.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bogazicili_zekiye kullanıcısına yanıt
    bende 3 çocuk babasıyım.vakti zamanında durumum çok iyi idi.çocuklarım doğup büyüyene kadar özel çocuk doktoruna ayda 1 kontrola götürürdüm ırak ta petrol taşımacılığı yapıyordum memurdum.ama ırak işgal edilince bize iş kalmadı.şimdi emekliyim çocuklarımın geleceği için boyacılık yapıyorum.fakat allahın belası suriyeliler gelince iş bulamaz oldum şimdi soruyorum bu günleri geçmişte nasıl ön görebilirdim.hayatın kime ne hazırladığı hiç belli olmaz yardım edeceklerine linç başlamış yazıklar olsun
  • Forumda ne kadar da kötü insanlar var. Adam belli ki çaresiz kalmış ve yardım için buraya gelmiş. Suratım şöyle, burnum böyle, kıçımda sivilce var diye konu açılında OK ama bu tür ciddi konu olunca linç. Yazık cidden hepinize.
  • dsoto kullanıcısına yanıt
    Türkiye hiç bir zaman 3 çocuk dünyaya getirecek kadar iyi bir ekonomiye sahip olmadığı için tek çocuk yapabilirdin ya da hiç yapmayabilirdin. İleri görüşlü biri olsan zaten ülkenin gidişatını görüp buna göre karar vermen gerekirdi ama senin yapmış olduğun hatayı 3 tane suçsuz çocuğun çekecek. En azından çalışıp bir şekilde onlara yardım etmek istiyorsun ama durum bu şekilde.
  • kamisama- kullanıcısına yanıt
    .vakti zamanında durumum çok iyi idi.DİYE YAZMIŞTIM bak bunu okudun mu o zaman milyarderler de 3 çocuk yapmasın
  • dsoto kullanıcısına yanıt
    Durumum iyi = Birikimim var olmuyor ve Irak gibi bir yerde çalışıyordun bu durumların yaşanacağını ön görmeliydin. Zaten çocuğun çalışmasa bile yaşamasına yetecek kadar para-birikim sahibi değilsen yapmayacaksın çocuk. Çocuğun belki engelli doğar , sen çalışamazsan kim bakacak o çocuğa ? Bunları düşünmeden çocuk yapıyorsunuz ya cidden şaşırıyorum size.
  • Sinir hastası olmak isteyenleri yorumları okumaya davet ediyorum.

    Yazık. Ne ara bu kadar duygusuz bir millet olabildik. Hele bazı yorumlar var sanki yapay zeka tarafından yazılmış. Yok onu hesaba katmadın yok şunu düşünmedin. Şimdi birisi çıkıp 6 ayda bir check-up yaptırmadı diye suçlar.
  • konunun ciddi açıldığını varsayarak,

    Güzel abicim bu forum kansız, karaktersiz üyelerinin çoğunluğuyla biliniyor. Söylemediler mi sana? Görünüşe göre söylememişler lakin verilen cevaplara moral bozmamanızı öneriyorum. Onların bu hayattaki herşeye karşı bakışı bu, size özel değil. Allah yardımcınız olsun.
  • İşkur'a, belediyelere falan başvurdunuz mu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zor durum, cidden piyasa küçüldü. Kaç yıldır çalışıyorsunuz? Deneyiminiz varsa belki restoran müdürü olabilirsiniz, onun için uğraşın. Umarım bir an önce rahat edersiniz.
  • NoyanDervis kullanıcısına yanıt
    Senin yarınının garantisi var mı hatta 1 saniye sonranın? Boş muhabbet misiniz? Abicim siz ya biri doktor olmuş bel fıtığı şöyle bel fıtığıyla hamallık yaparım diyor bel fıtığından felç olan var beyinlerinizi bırakıp mı foruma giriyorsunuz anlamadım ki ?

    Daha konuyu okumadan cevap verenler mi bir kaç dal tutunup kendini bişi sananlar mı hepsi burda

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Forum baba parasından başka para harcamadan PC başında cavusu tokatlatip netflix ve pornodan başka bir bok bilmeyen aptallarla doluyken buraya konu açmanız yanlış hocam. Konu dışı özele açarsanız daha iyi olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-E41A5AE05

    Konuda senin dediğin gibi bir durum yok. Ben adamın rahatsızlığına laf etmedim zaten, işi varken ki durumundan bahsediyoruz, o durumda neden 3 çocuk yapmış diye, insan işini elbette kaybedebilir, ama kapasiten belli yani ne diye 3 çocuk yapıp hayatlarını zorlaştırıyorsunuz ki ?
    Sana mı soracak 3 çocuk yapıp yapmayacağını?
  • Veledler sussun bi. gidin ... unuzla oynayın. Senin de Allah yardımcın olsun yalnız iş internette aranmaz bizzat gidip yüz yüze müracaat edin, emin olun daha çabuk bulunuyor. Ben öyle buldum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 13 Ağustos 2019; 23:55:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapılan yorumlar gerçekten çok ayıp ve küçük düşürücü. Arkadaşlar holding sahibi de olsanız çok yüksek miktarlar da birikiminiz olsa bile bir anda 0a düşebiliyorsunuz. Hayatta her zaman üstte kalamazsınız. Er ya da geç 0a düşeceksiniz. Bunu ailemden yaşamış birisi olarak söylüyorum. Çocuklarınızın hayatı hiç bir zaman garanti olmayacak.

    Konuyu açan abimizin zaten bir işi varmıştı ve 3 çocuk ile geçinebiliyormuş demek ki ve abimiz sizden para istemiyor. İş bulmayı kolaylaştırmak için konu açmış. Neden bu kadar üzücü yorumlar yapıyorsunuz?

    Şimdi bu şekilde atıp-tutuyorsunuz, yok neden 3 çocuk yapmış? Maddi durumu iyi olmadan çocuk mu yapılırmış?
    Hayat bu ne olacağı belli olmaz. İlerde maddi durumunuz iyi iken çocuk yapıp bir anda açlıkla boğuşabilirsiniz. Umarım o duruma düşmezsiniz.

    Edit :
    "Türkiye'nin en iyi otomobillerini ben üretiyorum ama oğlum bu otomobillerden birini bile kullanamıyor"
    -Sakıp Sabancı

    Türkiyenin en zengin insanlarından birisi olan bu adam oğlunu tedavi ettiremedi ona mutlu bir hayat sunamadı.
    Mutluluk paradan önce gelir unutmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezio Da Firenze -- 14 Ağustos 2019; 0:28:14 >




  • Ezio Da Firenze kullanıcısına yanıt
    Babaları batınca anlarlar kardeşim. Bunlar daha küçük ve hayatın gerçeklerinden soyut yetişmişler belli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.