Şimdi Ara

3 cihaz arasından tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar, öncelikle şuan kullandığım telefonum iphone 4s fakat süresini doldurduğunu ve değişmesi gerektiğini düşünüyorum. ancak değiştireceğim telefona şuan karar veremedim ve siz değerli dostlar ile paylaşmak istedim. aklımda 3 adet telefon bulunmakta;
    - sony xperia z3
    - lg g3
    - iphone 6

    öncelikle ios işletim sistemine alışık olduğum için diğer işletim sistemlerine biraz değişik gözle bakıyordum fakat şuanda yeni çıkan telefonların gayet ileri teknoloji olduğunu gördüğüm için fikrimde değişiklikler oldu.

    bütün cihazların aklımda bıraktıkları soru işaretlerini sizlerle paylaşmak istiyorum. öncelik ile iphone kullanıcısı olarak tekrar iphone tercih etmeme sebebim diğer telefonlar gibi özgür kullanım şekli örn: istediğimiz melodiyi uğraşmadan ( itunes'a ihtiyaç duymadan ) kullanabilmemiz mümkün olmadığı için. ana ekranımızı şekillendirip haberler, hava durumu, arama motoru vs gibi aktiviteler için kullanamamamız.
    sony için aklımda bulunan sorun 6 ay gibi kısa süre müddetlerine benzer sürelerde yeni cihazlar üretip piyasaya sürmesi ve alacağım modelin en az 1.5 sene sonra en eski modele düşecekmiş korkusu.
    lg ise evde kullandığım led tv'min markası. televizyonumdan memnunum fakat telefon konusunda nasıl olduklarından emin değilim ve servis sıkıntısı yaşamaktan korkuyorum.

    evet arkadaşlar sizlerden gelecek düşünceler ile beyin fırtınamı dindirmeyi düşünüyorum. şimdiden herkese teşekkürler iyi forumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 1.5 ay sonra z4 çıkacak. Z3 yerine z3c saha doğru tercih olur. G3 ise malesef tam anlamıyla performans veremiyor.2k ekrandan dolayı islemci kaldiramiyor malesef. Iphone6 yi ben begendim ama o kadar para vermem acikcasi. Yani 3ünü de almazdım. Ihtiyaciniz cok acil ise ekran boyutuna gore note4 veya z3c arasindan secim yapmanizi oneririm.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle iphone 6 al derim ben güzel telefon ekranın büyük olması da video izlemek için diğer iphone modellerine göre avantaj.http://www.markado.com/elektronik/telekom/akilli-telefon/apple-iphone-6-16gb.html
  • Iclerinde z3u alirdim,ayrica z4 ten sonra 2015te bir baska amiral gemi model cikmayacak.

    Yani 2016 da bile senin z3unun altinda z1 ve z2 olmis olacak en alt model falan olmaz hemen bir yilda,hala xperia Z alan var ve android L yi xperia z ye bile verecek sony.
     3 cihaz arasından tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevejones -- 3 Aralık 2014; 16:57:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tavsiyede bulunan arkdaşlarıma teşekkür ederim. başka tavsiyeleri de bekliyorum modelleri incelemeye başladım. zaten en çok dikkatimi z3 çekmişti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

    1.5 ay sonra z4 çıkacak. Z3 yerine z3c saha doğru tercih olur. G3 ise malesef tam anlamıyla performans veremiyor.2k ekrandan dolayı islemci kaldiramiyor malesef. Iphone6 yi ben begendim ama o kadar para vermem acikcasi. Yani 3ünü de almazdım. Ihtiyaciniz cok acil ise ekran boyutuna gore note4 veya z3c arasindan secim yapmanizi oneririm.

    +

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z3c dostum ekran senin icin onemli degilse z3c tam bir performans canavari

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence G3 de yabana atılacak cihaz değil LG nin face sayfasına bakarsanız yakında güncelleme vereceğini görürsünüz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.