Şimdi Ara

3 boyutlu web cam şimdi Türkiye de...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tanıtım fiyatına sınırlı sayıda adet ile 189 tl yerine sadece 99 tl ye gitti gidiyor, sanal pazar ve sahibinden.com web adreslerinden satın alabilirsiniz.Teknoloji marketlerinde 189 tl den en kısa sürede satışa çıkacaktır.www.minox.com.tr den ürün hakkında ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.



  • çocuk değilim ki ben



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuSSeiL -- 24 Kasım 2011; 11:26:16 >
  • Benim Adım Minox...
    Japonya doğumluyum. Beni diğer web kameralar gibi PC' nizin USB portuna takıp kullanabilirsiniz. Ancak diğer web kameralarla benzerliğimiz burada son bulmaktadır.

    Teknolojim için yıllarca AR-GE çalışması yapıldı. Rengim kırmızı olarak belirlendi. Ergonomik şeklim sayesinde monitörünüzün üstünde, masanızda sizi yormadan rahatça durabilirim. Gözlerimin ikisindede ışık var. Ayrıca iki mikrofonum ile seslerinizi stereo kayıt ederim. İki gözümle baktığımda sizi üç boyutlu görürüm ve gösteririm, tek gözümlede size HD bakarım.

    Bende iki tane göz var ve bu gözlerim sayesinde dünyaya üç boyutlu bakabilirim. Benimle sevdiklerinizi yanınızda hissedersiniz. Windows Live Messenger, Skype, AOL, ooVooo gibi proglamlar üzerinden 3D görüşmeler yapabilirsiniz.

    Benimle 3D fotoğraflar ve videolar çekebilir, YouTube, Facebook vb. paylaşım sitelerinde paylaşabilir, herkesin ilgi odağı olabilirsiniz.

    Dilerseniz beni diğer web kameralar gibi de kullanabilirsiniz. Bu şekilde kullandığınızda dahi görüntü kalitemi hissedeceksiniz.

    Kutu içeriğimden çıkan 5 adet gözlüğü sevdiklerinize dağıtabilirsiniz. Ben her türlü mönitörde üç boyutlu bakabilirim. Benim için monitörünüzü ya da bilgisayarınızı değiştirmenize gerek yok. Yazılımımı kurun, USB ye takın, sevdiklerinize 3D bakın...




  • idare eder




  • Elimde yüklü miktarda var tanesi 7 tl den verebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba minox.

    Hd kamera yaparsanız daha çok tutar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.