Şimdi Ara

2si1 'Uzaktan bakınca 5 yakından 10 numara' Teknoloji ve Oyun programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cep telefonsuz ne kadar güzel oldu bu bölüm.

  • Canlar bu konularla ilgilenseydiniz, İzlanda'nın borçlarını ödemeyi reddettiğini bilirdiniz. Herkes korkak konformist değil. Gülmek yerine ekonomik açıdan kandırılmış, sömürülmüş insanların hak arayışına destek olmak lazım. Ama ne gerek, bu sistemin tuzu kuru adamı güler geçer, sonra korsan ahlaksızlık der, başka bir şey diyemez zaten, firmalardan sample gelmez sonra.

  • Reklam konusunda "Black Mirror" öneririm, harikadır.

  • yapma etme talha abi biz bekleriz eşin beklemez

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Reklam konusunda "Black Mirror" öneririm, harikadır.


    Tam olarak 2si1'de bahsedilen şey yaşanıyor hatta.
    Black mirror 2. bölümü izleyebilir merak eden arkadaşlar.

    bu arada 2. bölümü izlemek bir şey kaybettirmez çünkü Black Mirror her bölümü farklı hikayeyi anlatan, farklı oyuncuların oynadığı ve farklı yönetmenlerin yönettiği bir dizi. Genelde gelecek teknolojileri ile alakalı her bölümü film tadında,o yüzden direk 2. bölümü izleyebilir merak edenler.
  • Yine çok güzel bir program.

    Keşke o unreal engine demosunun indirilebilir olduğunu söyleyip link verseydiniz.
    https://mega.co.nz/#!gFg1DKib!1FTdK8gaPOV5BBdq8_bJFgyiW6T7LCkXYjGdYBUmVqk

    Ayrıca yine söyleyeceğim. Oynatıcınıza oturayım.

    Saygılar sevgiler.
  • Gerçek Nemesis RE3 de Jill Valentine tarafından öldürülmüştür. Kavgada gözlerinin içine bakçak delikanlı bulunmazdı. Filmde onun yerine geçen ise Yossi Kohendir. Yufka yürekli bu mason çok duygusal bir yapıya sahipti. Bu kadar gözyaşı dökecek ne vardı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freemium -- 31 Ocak 2015; 5:03:42 >
  • herşeyi ile güzel bir program. ben elon musk ve yaptıklarına bakıyorum. tesla arabalar Space x projesi. Elektrikli Arabalara hayranım. Dakika başı 1 iniyorsa 5 çıkan benzin fiyatları ve doların yükselişi bahanesi can sıkıcı bir durum. Evin önünde araba olduğu gibi duruyor. Para yok iş yok bizimkiler 1.8 benzinli motor otomatik vites arabayı bıraktı. Kardeşim sağolsun yardım etmese arabada öyle yatacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala 30FPSyi savunuyorsunuz ya daha birşey demiyorum
  • Beyler biraz da gunumuzdeki sag partilerin geyigini yapsanizda gorsek, Yunanistanda en azindan 40 yasina kadar calisiyorlarmis Turkiyede 4 senede emeklilik getirdiler, Gulun oglu 13-15 yasinda islere girdi emeklilik icin bunlardan da bahsedin lutfen. Tabii yerse!

    Bir burayi severek takip ediyorum, lutfen siyaseti karistirmayin, eger kimseyi kirdiysam ozur dilerim saygilarimla.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: rockype

    Beyler biraz da gunumuzdeki sag partilerin geyigini yapsanizda gorsek, Yunanistanda en azindan 40 yasina kadar calisiyorlarmis Turkiyede 4 senede emeklilik getirdiler, Gulun oglu 13-15 yasinda islere girdi emeklilik icin bunlardan da bahsedin lutfen. Tabii yerse!

    Bir burayi severek takip ediyorum, lutfen siyaseti karistirmayin, eger kimseyi kirdiysam ozur dilerim saygilarimla.


    +1 kesinlikle
  • Yunanıstan 40 yasında emeklılık sağladıgı ıcın battı zaten ...Emperyalıstler bu ülkeyı 3. dünya savaşında kukla olarak kullanmak ıcın krızte soktular...önce yedırdıler sonra kendılerıne mecbur ettıler...10 sene kadar da krızde olacaklar ...zengın olanlar servetını tüketecek...syrıza fılan hıkaye anlayacagınız.

    sen bu küresel krızde sadece hızmet sektörüyle bol keseden dagıtırsan böyle uğraşırsın .

    yok 10 bın euro allıyolarmışta yok oymuşta bunlar hıkaye ...ülkenın büyük çoğunlulugu krızın etkısını ağır b şekılde ödüyo...4 mılyon göç yaşandı ülkede...Aynen 1. DÜNYA savaşı stratejılerı uygulanıyor. krıze sok ve yönet.

    Yunanıstan avrupanın hımayesınden kurtulamazsa ılerde Türkyeye karşı kullanacaklar .Rusya ıle yürürse Türkye ıcın problem olmaz.

  • Kadınların ürün reklamlarında kullanılması manipülasyon tekniğidir,bu tüketicinin ürünü tercih etme esnasında mantıklı seçenekler haricinde cinsel dürtüleri ile karar vermesini sağlamaktır.Bu reklamlarda kullanılan mankenleri eleştirmek fayda etmez,sizin dediğiniz ''feministler reklamları eleştireceğine,bunu yapan hem cinsleri ile uğraşsınlar'' konuyu kestirip atmaya benziyor.Bu manipülasyon teknikleri sadece reklamlarda değil,çocukların izlediği çizgi filmlerde de kullanılıyor,tepki reklamda oynayan mankene değil,tepki çizgi filmdeki karaktere değil,bu tür yayınları yapan şirketlere olmalı.Elon Musk yaptığı projeler tutacak cinsten,elektirikli araçları yaygınlaştırma çalışmaları ve uzay projelerinin daha ucuz,hızlı olması için yaptığı geliştirmeler sırtını yere getirmeyecek cinsten.
  • the last of us filmi the road'dan çok esinlenecek bana göre

    bu arada talha reyis yengeyi ihmal etme
  • güzel bir bölümdü teşekkürler

  • talha kardeş bak bende 2 senelik evliyim salonda yatı verirsin :)

  • Halkı bilgi almaktan mahrum bırakıyorlar güzel taktik misal benzine %100 zam gelsin 2 haber sosyal medya kapalı haber kanalları da susturulur . Seve seve benzini alır herkes.
    Şuan bile vergiler ütopik kim şikayetçi.

  • sanal stüdyoda problem var heralde, arada gidip geliyor güzel bölümdü bu arada
  • Güzel blümdü, teşekkürler
  • Güzel bölüm :)teşekkürler

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.