Şimdi Ara

2si1 “Öngörülemeyen” Teknoloji ve Oyun Programı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Nanometreye NewtonMetre dedi beni benden aldı sınıfta kaldın AHMET kardeş. ATIN BUNU DIŞARI.

  • Mümkünse ki olmaması için sebep göremiyorum bu programı sonlandırın üyelik almamama rağmen 10 yıldır donanım haberi takip eden birisiyim ender yıldız gittiğinde 2 ay girmedim her gün girdiğim siteye. gel zaman geç zaman yine döndüm çünkü samimi sevdiğim ailemden gördüğüm başka insanlarda vardı burda forumdaki 100 lerce insanın üstümde hakkı vardır dedim nede olsa çok şey öğrendim onlardan mesut abi nin o terimlerle dolu cümlelerinde samimiyet belliydi onu öyle sevmiştik ya Talha reis mehmet reis kimbilir ne yaptınızda adamlara bıraktırdınız bsc yi eskiden günde 3 kere girer sağda soldaki reklamlara tıklar çıkardım bi nebze destek olayım diye şimdi hiç içimden gelmiyor ha bu arada nanometre yerine newtonmetre demesini neden bu kadar abarttılar diye düşünüyor olabilirsiniz sonuçta Talha abide yakın bi zamanda overclock yerine overlok demişti ama sempatik ve içten oluşu onu kurtarmıştı bu arkadaş ise mesut abi ye özenip teknik takılmaya çalışırken dili sürçmüş kendi gibi değil kaygılı kendine yer edinmenin derdinde ama şunu bilsinki bizim gönlümüzde yer edenler hep kendi oldu samimi oldu (lütfen üşenmeden yazdığım bu yorumu silmeyin hakaret etmedim sonuçta)





  • adam hükümete sövmüyor yapılan milli değerlere sahip çıkıyor diye çıkıyor diye linç ediyorlar muhalefetin geldiği acınası nokta işte budur malesef her yerde kin kusmaya fırsat arıyorlar alakası olsun olmasın :) bunun altında 13 yıllık hezimet gibi nedenler var ama iş çığırından çıktı psikologları göreve davet ediyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erken gelen adam

    adam hükümete sövmüyor yapılan milli değerlere sahip çıkıyor diye çıkıyor diye linç ediyorlar muhalefetin geldiği acınası nokta işte budur malesef her yerde kin kusmaya fırsat arıyorlar alakası olsun olmasın :) bunun altında 13 yıllık hezimet gibi nedenler var ama iş çığırından çıktı psikologları göreve davet ediyorum


    Bence psikologlar göreve önce seninle başlamalı.

  • şimdi kart 14NM tork a sahip tamamda hangi devirde veriyor bunu?kaç HP? şehir içi dışı tüketim ne?hiç detay verilmemiş :D

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Menow

    quote:

    Orijinalden alıntı: mehmetelmas82


    quote:

    Orijinalden alıntı: Menow

    quote:

    Orijinalden alıntı: AvriL3

    quote:

    Orijinalden alıntı: gunman23314 newton metre mi? 14 Nano metre (nm) olmasın o, tork hesabı mı yapıyoruz artık ekran kartlarında :)
    Böyle bişey mi oldu kim dedi


    Hocam video'nun en başında daha 1 dakkika aralığında ekran kartı haberinde direk bunu söylüyori 14 newton metre diyor. Yani kimse kusura bakmasın YUH! dedim, zaten video'yu bu noktadan sonra kapattım!

    2'si 1 programına ne olmuş böyle!!! Uzun zamandır izlemiyordum vakitsizlikten açayım da izleyeyim dedim ama daha da izlemeye gerek yok!

    TR'de en çok hit alan sitenin köklü video programı 2'si 1'de böyle bir teknik veride hatalı söylem olacak ve bu fark edilip düzeltilmeyecek ve ben bu çalışanla çalışmaya devam edeceğim!

    Bravo...

    Daha nanometre ile newton metre arasındaki farkı ayırt edemeyen sunucudan teknik haberler dinleyip yeni şeyler öğreneceğiz!

    Bence bu sunucu arkadaş önce DH forumlarını açıp okusun biraz bilgilensin!



    Biraz abartmadin mi? Adamlar ana haber de hata yapiyor ki sen teknolojiden anlayan biri olarak aslinda onun ne demek istedigini anladin! Allah vere bir hata olsun hemen salliyorsunuz. Sen sunucumusun da sunucuyu bu kadar elestiriyorsun? Ve basinda da erdi ve mesutun olmadigini soylediler. Beklentiler neden bunkadar yuksek anlamis degilim.

    Bu video canlı mı? Değil! O kısım sessizleştirilebilir. Sonradan bir ses ile montaj yapılabilir. Bu sitedeki video izlenme sayısı ana haber bültenleri seviyesinde ayrıca. Ben sunucu değilim ama hatalı bir terim söylediğimde düzeltirim. Kekeme falan da olurum hatta peltekte konuşurum ama nanaometre ye newton metre dersem pardon diyip düzeltirim. Varmı bir düzeltme? Yok! Sonrasında montajda varmı bir düzeltme oda yok. Buda bu video'nun ne kadar kontrolsüz bir şekilde üretilip önümüze servis edildiği anlamına gelir.

    Ben amatörce bir sitede video çeksem ve dilim sürşe ve düzeltmesem kimse bunu umursamaz ama DH gibi bir site için bu kabul edilemez. Kabul edilemeyen şey spikerin düzeltme yapmaması veya montajdaki arkadaşlarında bunu görmeden devam etmeleri. Video nun 1. dk sında olan bu kusur nasıl olurda kimse tarafından yayına konana kadar farke dilmez. Video'nun ortasında olur eyvallah. SOnunda olur hadi neyse. Daha başında 1. dk.sında bunu bile göremeyen bir ekip DH da haber yönetimi yapıyor servis ediyor. Bunu DH kendine yakıştırıyorsa bana b...k yemek düşer zaten o ayrı.

    Bu yazılanlar her ne kadar sert bir eleştiri gibi görünse de DH'yı eskilerden beri takip ettiğimden ve bunun asla olmaması gerektiğini temenni ettiğimdendir. Ancak böyle bir temenniden şu anda DH çok uzaklaşmış.

    +999




  • kusura bakmayın paypal haberine kadar dayanabildim.banka hesabından paypal hesabınıza para göndermek diye bişey yok zaten.çok önce bitti o iş.tamamen atmasyon,kulaktan dolma 3. sınıf video.

  • Herkes kamera karşısında rahat olacak diye bi kural yoktur arkadaşlar ki zaten bu iş tecrübe ile olur. Arkadaşın yaptığı hatayı çok görmemeli, olabilir heyecan yapmıştır, canı sıkkındır, o anda başka bir habere bakıyordur. Daha anlayışlı olmak gerekir diye düşünüyorum. Varsa hata söylenmeli ama böyle azarlarcasına değil, daha yapıcı bir şekilde yorum yapmak daha doğru olur. Bence gayet güzeldi, arkadaş elinden geldiği kadarıyla işini yapmaya çalışmış, eline sağlık. Daha sonraki programlarda montaj esnasında veya konuşma esnasında daha dikkatli olunursa herkes daha memnun kalır. Saygılar.

  • RX480 ve 14 newtonmetre gpu ? Nanometre olmasın ? Yoksa gpu'da araba motoru var da bizim mi haberimiz yok. Baştan savma video edit yapıp yayınlıyorsunuz. yazık..

  • TALHA Ağabey gittikten sonra hiç bir şey eskisi gibi OLMADI :( :( :(

  • quote:

    Orijinalden alıntı: yahyaardadur

    TALHA Ağabey gittikten sonra hiç bir şey eskisi gibi OLMADI :( :( :(


    BİRDE ŞU VİDEO'YA BAKIN :http://www.donanimhaber.com/2si1/haberleri/2si1-Korsan-Teknoloji-ve-Oyun-Programi.htm

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.