Şimdi Ara

2si1 'Canlı' Teknoloji ve Oyun Programı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
3.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2 si 1 'in olması gereken formatı budur bence ayda 1 değilde tüm yayınlarda program bu formatta olmalı
  • Şimdi 1080p ilerde 4k yayınlarınızı görmekte nasip olur inşallah.

  • Video gözükmemesi sorunu bir tek bende mi var? Başka tarayıcılar da açmıyor.
  • Video yu seyredemeyenler, oynatıcı tercihlerinden : mobil (HTML5) i seçin.

  • Canlı yayını nasıl unuttum, Canlı yayını unuttuk yav, 2 saat önceden oturmuş onu bekliyordum.O arada oyuna daldım, program gitti.Neyse böyle izledik olsun, bu arada baya güzel program olmuş, konular baya iyiydi bu programda..


    Edit:Aslında bu tarz canlı yayın öncesi forumdan bildirim gelse güzel olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfin. -- 24 Ocak 2015; 14:55:29 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Greatness Awaits

    "bu ülkenin kurallarına uyacaksını" diyen mesut çevik gözümden düştü. atatürk bu ülkenin kurallarına uysaydı halimiz ne olurdu bi düşün mesut bey. biz bu anlayışla geri kaldık zaten.

    dostum özgürlük bir insanın hakkına gasp etmek deyildir dusunce ozgurlugu olabilir ama özgürlügünde belli kuralları vardır sen benim anama kufur edersen suratına yumrugu yersin
  • Mesut Bey sonunda çocuğumun rızkını veremem dedi orada koptum ben :) gayet keyifli ve güzel toplumsal mesajlar içeren bir yayın olmuş devamının gelmesini diliyorum.
  • şu romalı askerin savaştığı oyunun adı nedir?

  • Hata 1 : Mesut Çevik az bile söylenmiş bu dünyanın bir kuralı.Southpark taki İsa sahneleri beni rahatsız eder. ATV deki animasyonla Kılıcdaroglu nu dansoz seklınde yansıtmıslardı o da beni rahatsız eder.Vicdanınız çürümesin siyaset ugruna.
    Hata 2 : Atatürk gibi evrensel bir insanı ucuz siyasetinize alet etmek.Bunun içinde yazıklar olsun size. Bu ulke de 1 Mustafa Kemal Ataturk istismarı bir de Din istismarı var bunlara yapanlara binlerce kez yazıklar olsun.
    Hata 3 : Biz bu anlayıstan cok hep birilerinin bir tarafını yalamak yuzunden geri kaldık.Sen ucak uretme al bizimkisini sen ucak uretme al benım vıetnam savasından kalan ucagı. Ulkendeki en buyuk şirket " biz neredeyse yerli araba uretıyoruz yenisine gerek yok " derse sıkıntıyı anlarsın.Siyasette , oyunda , konsolda fanatiklik yapan ve burayı kirletenlerede binlerce kez yazıklar olsun.

  • Yok arkdaşlar sizin veya mesut efendinin özgürlüğe saygı duyduğu yok. Zaten bu zihniyetten dolayı da kalitesiz işler yapıyorlar. Ama bizim kaliteden anlamayan milletimizin umrunda değil tabii.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: strathmorea

    Siteden her çıktığımızda tekrar girerken password sorma ekranını lütfen karşımıza çıkartmayın artık. O Vodafone reklamını açmak için her defasında tekrar giriş yaptırmayın. Özellikle son 2 aydır yetti dedirttiniz. Reklam açtırmak için böyle yollara başvurmanız size yakışmıyor.

    Gerçekten artık şu sorunu çözün ya, tabletten giriyorum BSC'ye masaüstü versiyonunda şifre giriyorum iki dakika sonra bir bakıyorum çıkış yapmış. Çok uzun zamandır bu tür problemler var BSC'de. Anlamadığım şey, DH'de bu tür problemler yokken BSC'de nasıl oluyor?
  • Güzel bölüm olmuş teşekkürler

  • süper bir bölümdü...

    "insanların birbirlerine saygı duyması, işlerine karışmaması falan" bu bizim millette malesef gerçekleşmez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: javaprof

    quote:

    Orijinalden alıntı: ahmet1905_47

    quote:

    Orijinalden alıntı: javaprof

    quote:

    Orijinalden alıntı: ahmet1905_47

    Casper Nirvana CSD.4712-BH45A-S Notebook


    Kampanya Fiyatı
    2.923,00 2.339,00 TL
    KDV Dahil
    Kredi Kartına Tek Çekim Fiyatı
    2.292,22 TL
    KDV Dahil
    Nakit / Havale / EFT Fiyatı
    2.268,83 TL
    KDV Dahil
    » İŞLEMCİ
    :
    Intel Core i7-4712QM 2.30GHz. (Turbo Bost Teknolojisi İle Max 3.30 GHz.) 6 MB Akıllı Bellek
    » RAM
    :
    16GB DDR3 1600 MHz. (Max. 16 GB)
    » SABİT DİSK
    :
    1 TB HDD (7200rpm) + 8GB SSD
    » İŞLETİM SİSTEMİ
    :
    Windows 8.1
    » EKRAN KARTI
    :
    3 GB DDR3 Nvidia GT840M (2 GB Ayrılmış Bellek)

    yada

    Lenovo Z5070 59-432064 i7-4510U Lenovo Z5070 59-432064 i7-4510U

    not: core m işlemciler 6 aydan once piyasada yaygın şekilde bulunamayacak şuan çıkan seriler de 2 çekirdekli ve bu işlemcilerin performasınıo fiyatan alamayacaını düşünüyorum

    bunlar ın 5 saat üstü performans vereceğini sanmam.emin olmam lazım bir de herkes casperdan şikayetçi forumda.herkesin bir yeri kırılmış.

    bende casper kullanıyorum elimdeki youğn yükte 3 saat kullanım veriyor orta seviye sistem tabi daha iyi süreler veren modelleri de var i7 li model 8 saat kullaım sunuyordu ynlız mq işleci konusunda haklısın biraz ancak kırılma bozulma gibi bir durum yaşamadım gülük kullanma süremde 6-7 saat civarı

    lenovo biraz daa düük performansla çok daha iyi kullanım sürleri verebilir tavsiyem mağazaya gidip cihazlar gözünle görmeden almaman yöünde. inşallah ihtiyacını görebilecek uygun fiytlı olanı alırsın

    sende ki casper da herhangi bir donanımsal veya yazılımsal sorun var mı bazıları f2 f5 tuşları basmıyor diyor casper ın gercekten çok iyi f/p cihazları var ama kalitesine güvenemiyorum geçen vatan da şunu gördümhttp://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-vsm4210x-core-i5-4210m-26ghz-4gb-500gb-hdd-156-2gb-w81-notebook.html?srt=UP fiyatına göre çok iyi ama pil yetersiz miş bide çok kalın geldi bana.

    bende cnc i5 3317u 4gb model var tek problemi klavyede bazı tuşlara düzgün basılmazsa işlemiyor (benden kaynaklı olabilir fazla yazı yazmadıım için tuşlara elim alışık değil klavye değişirdikçe sorunlar yaşayabiliyorum belki tam ortasına basmıyorudur çünkü kenar tuşlarda "ü" "ğ" gibi uzak tuşlarda yaşıyorum bunu)

    ram dolduğu zaman biraz ısınma yapıyor. tam yükte 60 dereceyi geçmedi aslında ama masada kullanmadığım için rahatsız edici olabiliyor. yine bendeki model için ses zayıf çııyor duymak çoğu zaman güçleşiyor ekran kartı olmadığı için ram fazla yük altıda kalabiliyor. fm 14 + tarayıcıdan video ile ram bir süre sonra doluyor. tabi bunların hiçbiri casper ile alakalı değil

    forumlarda casper markalı hiçbir ürün önerilmesede ben aynı görüşte değilim ulladığm süre oyunca hiç şikayet etmedim sonuçta o fiyata hangi ürünü alırsanız alın benzer özellikte olacaktır ve kusursuz olması beklenemez; yazılım yada donanım olmasa bile düşük hafza daha zayıf ekran kartı veya işlemci sdd yerine hdd kullanma gibi kullanıcıyı uzaklaştıracak şeyler olabiliyor . benim sorunumda düşük bellek ve harici grafik kartının olmamasıydı. Yolladığınız modelle ilgili ise gt 840m yetersiz ekran özünürlüğü 1366x768 ki bence full hd olmalıydı ve içinde hdd yerine 240 gb ssd olmalıydı 4gb ram de çok yetersiz. benim amd athlon 64 5000+ pc'mde bile 4gb ram zaten mevcut en düşük 8 gb bir model tercih etmenizi ve hdd yerine ssd + harici bir hdd ile daha performanslı sisteme sahip olabilirsiniz 4gb sıkıntısını yaşıyorum ve ssd kesinlikle çok mutlu edebilecek bir depolama birimi.
    9
    pil konusunda hiçbir model (ultrabook olmayan) en az 5 saat çalışma süresi veremez (standart veb gezinmeleri ve multimedya haricinde tabi)

    benim önerim bu fiyatlar çerçevesinde 2000 tl altı istemiştiniz sanıyorum bu üründen başka tavsiye sistem bulamadım maalesef mumarım yardımcı olabilmişimdir




  • Örnek baba mesut çevik.Abi resmen takdir ettim keşke her baba senin gibi düşünse.Hele o xboxla drğil çocukla oynuyorum sözü beni bitirdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arka planı görünce programın açılışında selvi boylum al yazmalım şarkısını bekledim :)

  • Yine dopdolu bir orogram olmuş. Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Programlar böyle olacaksa hep canlı olsun abi.

  • Yerimizi alalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Holo Lens gerçekten çıkarsa efsane olur. Hayran oldum desem yeridir :)

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.