Şimdi Ara

299 TL-Tefal Titanium Talent Pro 20 cm + 28 cm Tava Seti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
7.881
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bende uzun zamandır tava arastiriyordum.tefal titanium serisinde karar vermiştim, dün bir yorum kafamı karıştırdı.titanium tavalar alüminyum iceriyormus ve son derece zararliymis.alabilirseniz döküm tava alın yazıyordu.bende dün Lava marka döküm tava aldım.iyi mi ettim bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chh73 C kullanıcısına yanıt
    Temizlenmesi zor olsa da saglik acisindan iyi yaptin hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chh73

    Bende uzun zamandır tava arastiriyordum.tefal titanium serisinde karar vermiştim, dün bir yorum kafamı karıştırdı.titanium tavalar alüminyum iceriyormus ve son derece zararliymis.alabilirseniz döküm tava alın yazıyordu.bende dün Lava marka döküm tava aldım.iyi mi ettim bilmiyorum.
    Hocam hem Lava demir döküm tava hem de Tefal Titanium Talent Pro 20 cm + 28 cm tava seti kullanan biri olarak yazıyorum. Demir döküm tava çok sağlıklıdır ancak bahsettiğimiz bu tavaların kullanım amaçları her zaman aynı olmayabilir.

    Lava demir döküm tavayı genelde et yemekleri için kullanıyorum, diğerlerini ise günlük ufak tefek kızartma, omlet gibi kısa süreli pişirmelerde kullanıyorum.

    Demir döküm tava en sağlıklısı ancak o tavaya gerektiği gibi davranmazsanız faydalı değil zararlı olacaktır. Bu tamamen döküm tavanızı nasıl temizlediğinize ve nasıl sakladığınıza bağlıdır. En sağlıklı tava derken en sağlıksız tava haline gelebilir. Bu tamamen size bağlı.

    Bahse konu olan her iki tavayı düzgün şekilde kullanırsanız size abartmadan söyleyim 10-15 yıl kullanabilirsiniz. Buna Tefal'in bu tavaları da dahildir.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.