Şimdi Ara

256/512 bağlantıda eMule kredileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • evet başlıktaki bağlantı hızı doğru nedenini bilmiyorum ama benim upload hızım 64 yerine 512. (tarifem ADSL 256/64 sınırsız).

    paylaşımcı bir kullanıcıyım netlimiter kullanmıyorum haliyle download hızımın 2 katı upload yapıyorum eMule'de fakat downloadda aynı verimi alamıyorum örneğin geçen gün indirmeyi bitirdiğim bir iso doyasının (650 MB) bitmesi 3 günümü aldı bu arda aynı dosya benden 5GB indirilmiş. Kaynağı ne kadar çok olursa olsun en fazla 2 veya 3 kullanıcıdan downlaod edebiliyorum bi türlü sıra gelmiyor çoğu zaman hiç indiremiyorum. şu an ultimativ Modunu kullanıyorum ve bu kadar upload yaptığım halde kararlı bir hızda download yapamamak beni sinir ediyor bana kredilerimin hakkını verecek hangi modu tavsiye edersiniz ve hangi ayarları yapmam gerekir.

    Bir de mod değiştirdiğimde eski modda topladığım kredileri nasıl yeni moda aktarırım bunları tecrübeli arkadaşlar, bilgisayar konusunda iyi ama eMule'de yeni olduğumu göz önünde tutarak açıklarsa çok minnettar kalırım. Şimdiden teşekkür ederim.

    istatistik







  • sana eDonkey 1.3 ya da eDonkey 1.4.3 öneririm. aynı serverlara bağlanıp aynı dosyalara ulaşıyorsun ve kredi olayına bağlı kalmıyorsun. ben değişmez 1 kb/s upload ile 20-25 kb/s ile download yapıyorum. kaynak ne olursa olsun, en az 4-5 kişiden alabiliyorum. hele ki fazla kaynak içeriyorsa 15 kişiye kadar çıkıyor.

     256/512 bağlantıda eMule kredileri


    resimde gördüğün download sadece eDonkey ile yapılıyor. 3 şubat saat 15:24 de 4,78 GB. bence iyi bir değer. günde 1 GB ın üstünde. sanırım eDonkey, eMuleden daha iyi. webcache özelliği olmamasına rağmen...


    kolay gelsin...
  • arkadaşa katılıyorum bende emule de 20-24 arası indirirken edonkeyde 20-30 arası downlod yapıyordu.
  • saolun arkadaşlar kurdum zaferin verdiği linkten indirdim deneyeceğim yalnız overnet'e bağlanamıyor ve benden bi ip ve UDP port istiyor. onu nası halledeceğiz varmı bildiğiniz ip yoksa overneti kapatsam mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.