Şimdi Ara

25 Mb Akksiz Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba internetimiz superonline 50 megabit 150 gb akkli olan paket.30 mayısta 24 aylık taahhütümüz bitiyor,geçen cuma günü beni süperonlineden biri aradı ve taahhütünzün bitmesine 58 gün kalmış falan dedi yani telefonda bana yeni bi pakrt önerecek,herneyse bende bi paket beğendiğimizi ona geçeceğimizi söyledim hangi paket diye sordu bende 25 megabit akksiz olan pakrte geçeceğimizi ama taahhütümüzün bitmesini bekleyeceğimizi söyledim.Bana son 2 aydan daha az taahhüt süresi kalan müşterilerin başka pakete geçerken herhangi bi ceza ödemeyeceklerini söyledi.Gerçekten böyle bir durum varmı.Geçen aradım 578 lira cezası varmış başka pakete tahhüt bitmeden geeçersek.Ama arayan kişi sixin 58 gününüz kalmış herhangi bi ceza ödemeyeceksiniz dedi bilgisi olan cevap verebilirmi.Gizliden fatura geçirmesinler?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: trableus12

    Merhaba internetimiz superonline 50 megabit 150 gb akkli olan paket.30 mayısta 24 aylık taahhütümüz bitiyor,geçen cuma günü beni süperonlineden biri aradı ve taahhütünzün bitmesine 58 gün kalmış falan dedi yani telefonda bana yeni bi pakrt önerecek,herneyse bende bi paket beğendiğimizi ona geçeceğimizi söyledim hangi paket diye sordu bende 25 megabit akksiz olan pakrte geçeceğimizi ama taahhütümüzün bitmesini bekleyeceğimizi söyledim.Bana son 2 aydan daha az taahhüt süresi kalan müşterilerin başka pakete geçerken herhangi bi ceza ödemeyeceklerini söyledi.Gerçekten böyle bir durum varmı.Geçen aradım 578 lira cezası varmış başka pakete tahhüt bitmeden geeçersek.Ama arayan kişi sixin 58 gününüz kalmış herhangi bi ceza ödemeyeceksiniz dedi bilgisi olan cevap verebilirmi.Gizliden fatura geçirmesinler?

    s.a bişey sorabilirmiyim neden 99 tl vereceksiniz ki 25 mbps akk siz pakete çokmu önemli akk sizin için

    sürekli internet üzerinden iş mi yapıyosunuz




  • Her ay 200gbdan aşağı indirme olmuyo babamda kızıyo 3megabite düşünce buna geçmemiz lazım 229tlden 99tlye düşmüş sabit fiyat istediğin kadar indirme yap güzel değilmi sizce o fiyata sizde kaçırmayın bence

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • trableus12 T kullanıcısına yanıt
    Yok öyle birşey. Son iki ayın faturasını kitlerler resmen fazladan para koparmaya çalışmış. Taahhütünüz bitmeden değişiklik yapmayın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trableus12

    Her ay 200gbdan aşağı indirme olmuyo babamda kızıyo 3megabite düşünce buna geçmemiz lazım 229tlden 99tlye düşmüş sabit fiyat istediğin kadar indirme yap güzel değilmi sizce o fiyata sizde kaçırmayın bence
    quote:

    Orijinalden alinti: trableus12

    Her ay 200gbdan asagi indirme olmuyo babamda kiziyo 3megabite düsünce buna geçmemiz lazim 229tlden 99tlye düsmüs sabit fiyat istedigin kadar indirme yap güzel degilmi sizce o fiyata sizde kaçirmayin bence

    o zaman sizin için akk siz 99 tl tarifesine geçmeniz mantıklı

    ben 25 mbps hız 50 gb akk kullanıyorum

    ayda en fazla 60 gb kullanımım oluyor

    hız düşse bile sorun yaşamıyorum ben yetiyor bana




  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Ama adamın bana dedigi oyleydi 60 gunden az suresi kalan musteriler ceza odemiyor dedi gecebilirsiniz dedi bende hayaller kurmaya baslamistim 40 mayisada cok var tekrardan arayip ogrenecegim ceza odemek zorunda kalirsakta taahhut suresini bekleyecegiz arada 1 gun var illaki gececegiz o kampanyaya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trableus12 T kullanıcısına yanıt
    Bayilerin ve müşteri hizmetlerinin her lafına inanmayın. binbir türlü yalan söylüyorlar, mevzuat gayet açık. Taahhüt bitmeden önce cayma bedeli odersiniz. 60 gün diye bir kural da yok. Ama mantık olarak yüksek fiyatlı tarifeye istediğiniz zaman gecebılmenız lazım. Bunu araştırın bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 4 Nisan 2016; 8:24:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı kampanyalardan daha üst kampanyalara geçiş olması durumunda kampanya bozumu olarak sayılmıyor ve ceza vs. ödenmiyor.

    Benim kullanmış olduğum 3'lü süper ( ya da ona benzer bir isimli) kampanyadan 99 TL lik 25mbps akksiz kampanyaya geçiş sorun olmuyor ceza vs bakımında.

    Sizinki de öyledir. (Son iki ay vs. kısmı sallama olabilir ama bu şekilde bir kural olabilir)

    Retention diyorlar galiba bu duruma.

    Bir iki farklı MH temsilcisi ile teyid edebilirsniz.
  • Designer83 kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkür ederim müşteri hizmetlerini tekrardan arayıp konuşacağim dediğiniz gibi olması lazım taahhüt korkusu olmaması lazım önce şu kullandığım internetin kotası %70 %80 civarına gelsin o gün geçeceğim o pakete arayıp
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.