Şimdi Ara

25.HAFTA Trabzonspor-Gaziantepspor 21.03.2009 14:15 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
2.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: muribbi

    maçı izlemedimde feci dağılmış bizim takım. bu sene yenildiğimizde olduda bu kadar maçın dışında kaldığımızı hatırlamıyorum. en azından skor olarak.

    iyiki bakmadınız yoksa kahrolurdunuz.Sanki 91 dakika oynanıyor ve futbolcular bitkin gibi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: .:ÖzGüN:.


    quote:

    Orjinalden alıntı: loko


    quote:

    Orjinalden alıntı: .:ÖzGüN:.


    quote:

    Orjinalden alıntı: alibey83

    Maçın sonunda kolbastı mı çalıyordu benmi yanlış duydum..

    evet

    Yok canım Alman marşı çalınıyordu.Hamburgun

    doğrudur tekirdağdan dışarı çıkmadığınız için marşları tam bilmiyorsunuz

    cuk!




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Bakkal Gazi

    Klasik Ersun Yanal takımı. Hakikaten çok ilginç.
    Bu arada TS taraftarı Umut ve Gökhan'a nasıl tahammül ediyor anlayamıyorum.

    ben bunu gs maçından önce söyledim bana senin futbol bilgine şüphe ederim dediler sonunda yine ben haklı çıktım klasik ersun yanal
  • arkadaşlar ta milli takım zamanında ersun ayanal iyi hoca falan değil şovmen diyordum demediğini bırakmamışlardı insanlar.fikrim hala değişmedi.
  • valla ben taraftar olarak hocalara akıl verme taraftarı değilim ama hocalara öfke kusma hakkım var bu yenilgininde baş sorumlusuda ersun hocadır. ve trabzonun bu gidişine bir dur demesi lazım herkez akıl veriyo duruyo adam o kadar eğitim almış teknik anlamda emin olun klavye de fırtına estirenlerden çok şey biliyodur.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tulamistad

    valla ben taraftar olarak hocalara akıl verme taraftarı değilim ama hocalara öfke kusma hakkım var bu yenilgininde baş sorumlusuda ersun hocadır. ve trabzonun bu gidişine bir dur demesi lazım herkez akıl veriyo duruyo adam o kadar eğitim almış teknik anlamda emin olun klavye de fırtına estirenlerden çok şey biliyodur.

    Haftalardır aynı kadro.Rotasyon diye bişey duymamış ersun.Devam aynı oyuncular oynadıgı için yoruldular.Forvetler yoktu zaten,orta saha çokmeye başladı,şimdide defans 2-3 haftadır bittik sinyali veriyor.Hocada tık yok.23 tane yeni futbolcu alındı bu kadroya diyorlarda.Geçen seneden 4-5 futbolcu bu kadroda oynuyor.Yani takıma alışması gereken futbolcu sayısı 7-8.Hoca oyuncularına artık bişey veremiyor.Her maç diyoruz eksik oynuyoruz diye ama ersun aynı bildigini okuyor.Artık bu saatten sonra bu hoca bu oyunculara bişey veremez.Görünen köy kılavuz istemez.Sadri başkanın yaptıgı tüm iyi işler hocanın başarızlıgıyla boşa gidiyor.Başkanın gayretini hocada göremiyoruz malesef.




  • loko ersun hoca takıma bundan sonra bir şey veremez kısmına katılmıyorum. sıfırdan yaratılan ve belli başlı bir çok eksiği olan bir takımın şampiyon olmasını beklemek yada beklentileri azaltıp iyi oynamasını beklemek doğru değil. trabzonun yapacağı en iyi şey istikrarı sağlamak için ersun yanalla uzun süreler çalışmak. sisaspor örneğindeki gibi çok iyi olmayan kadrosuna rağmen uzun haftalar ligin üstünde yer almanın temel sebebi istikrar. türkiye gibi akıllı yöneticilerin olmadığı yerlerde bu istikrarı oturtmak zaten zor iş. ama uzun yıllar liderliğe oynayabilen takım yaratmak için tüm bu mantıksızlıkları kenara atıp istikrar için ne gerekiyorsa yapmalıyız. işte o zaman takımımızın diğerleriyle sivasta olduğu gibi farkı ortaya çıkacaktır. eminimki bundan sonraki senenler bizim zamanlarımız olacaktır.
  • Açıkcası bu sezon için artık benim bir umudum kalmadı.
    Ama transfer döneminde kaliteli bir forvet arkasına tabata ve bir tanede yedeğe kaliteli bir ön libero alındı mı gerçekten çok müthiş bir takım meydana çıkar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: muribbi

    loko ersun hoca takıma bundan sonra bir şey veremez kısmına katılmıyorum. sıfırdan yaratılan ve belli başlı bir çok eksiği olan bir takımın şampiyon olmasını beklemek yada beklentileri azaltıp iyi oynamasını beklemek doğru değil. trabzonun yapacağı en iyi şey istikrarı sağlamak için ersun yanalla uzun süreler çalışmak. sisaspor örneğindeki gibi çok iyi olmayan kadrosuna rağmen uzun haftalar ligin üstünde yer almanın temel sebebi istikrar. türkiye gibi akıllı yöneticilerin olmadığı yerlerde bu istikrarı oturtmak zaten zor iş. ama uzun yıllar liderliğe oynayabilen takım yaratmak için tüm bu mantıksızlıkları kenara atıp istikrar için ne gerekiyorsa yapmalıyız. işte o zaman takımımızın diğerleriyle sivasta olduğu gibi farkı ortaya çıkacaktır. eminimki bundan sonraki senenler bizim zamanlarımız olacaktır.

    Kadro seçimi ve oyuncu degişikliginde ne kadar başarısız oldugunu görüyoruz ersunun.Kaç maçtır 2-3 oyuncu eksik oynuyoruz ama ersun bildigini okuyor.İstikrar tamamda bu hocayla istikrar ile bir yere varamayız.Bizim yenemedigimz gs yi az önce eskişehir yendi.Kadrosu bizdende kötü.Biz kendimizi kadromuz yeni diye kandırmayalım.Geçen seneden oyuncular var.Zaten alınan 23 oyuncudan 16 kesin oynatılmadı.Takımda rotasyon yapılmıyor.Oyuncularını bu kadar yorarsan sonunda başarısız olacak ve moralleride bozulacak.Kaç haftadır ersun artık maç kaybetmeye tahammül yok diyor.Klasik ersun açıklaması.Şuanda hoca başarısızlıga engel olamıyor.Taraftarımız ayaklanma sürecine girdi.Bu çok tehlikeli.Hoca güven vermiyor.Bu durumda başkanımızın emeklerine yazık oluyor.




  • benimde korktuğum kısa dönemli başarısızlıkların takımın geleceğine olumsuz yansıma yapması. hepimizin bildiği gibi türk takımları bir iki maçta puan kaybettinmi hocayı gönderir. bunu yaparsak bir beş sene daha toparlanamayız. benim dikkati çekmek istediğim konu bu. kim nasıl oynamış yada hocanın bunlara etkisi veya hamlesi değil. önemli ve asil olan istikrarı sağlamak. zaten hepimiz ersun yanalın türkiyenin en iyi çalıştırıcısı olduğunu biliyoruz. daha önce yaptıklarına bakarsak bunda hemfikir oluruz.
  • bu sene çok tuhaf şeyler oluyo ya ama ligimiz biraz daha kaliteli hale geldi desek yalan olmaz yani büyük takımlar artık eskisi gibi kolay kazanamıyolar. işde ben trabzonsporun böyle bir ligde şanpiyon olmasını çok isterim galatasarayın yenilmesinden sonra gene biraz umut var içimde bakalım ne olacak bu halimiz lig fikstürü olarak avantajımız hala devam ediyo lakin moral özgüven ve kondüsyonda çok eksilerimiz var
  • Dile kolay son 4 maçta 11 puan kaybettik.3 yenilgi ve 1 berabere.Bu durumda takımın teknik direktörüne türkiyenin en iyisi asla demem.Beşiktaşta mustafa denizli takıma geldi nasıl degiştirdi?Önümüzde ibb maçı var.Onlar düşme potasında.Zor maç.Şimdi önümüzdeki maçlarıda kaybedersek hala istikrar diyecekmisiniz?6 puan öndeydik 4 puan geriye düştük.Demekki ersun takıma etki edemiyor.Ersunun kapasitesi belli.Bunca takım çalıştırdı galibiyet serisi dışında bişey yok.Hadi bizim camia büyük ersunun arkasında duruyordu.Ama kredi bitti artık.Türkiyede hiç bir teknik direktöre istedigi her oyuncu alınmadı.Ersun dışında.Ama alınan 23 oyuncudan sadece 7-8 ile oynuyor.Digerlerini niye aldın o zaman?Takımımın düştügü durumun tek sorumlusu ersun.
  • Bu takım geçen sene sezon sonunda puanı şimdiden neredeyse topladı.Bunlar yapanların kredileri 11 puanla silinmez @loko. Hele bir sezon sonu gelsin bakalım takım ne yapıyor kaçıncı sırada ona göre bir değerlendirme yapmak en mantıklısı.Şu anda t.direktör değişikliğine gitmek oyuncularında teknik kadronunda konsantrasyonunu bozar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Scotti0061

    Bu takım geçen sene sezon sonunda puanı şimdiden neredeyse topladı.Bunlar yapanların kredileri 11 puanla silinmez @loko. Hele bir sezon sonu gelsin bakalım takım ne yapıyor kaçıncı sırada ona göre bir değerlendirme yapmak en mantıklısı.Şu anda t.direktör değişikliğine gitmek oyuncularında teknik kadronunda konsantrasyonunu bozar.

    konsantrasyonmu kaldı?Ayrıca trabzonspor tarihinin en kötü sezonuydu ziya dönemi.Yani illaki o dönem ile kıyaslamamak lazım.O dönemle kıyaslarsan herkes başarılı sayılır.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.