Şimdi Ara

25 Aralık perşembe USA'den sipariş.!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar perşembe günü ny a gdiyorum iphone almak istiyorum ama nasıl anlaşmasız alırız yada anlaşmalı alırsak nasıl kırarız vs.. gibi bilgilerde bana yardımcı olurmusunuz? birde kaç adet sınır var yardımcı olucak bir arkadaşa da 1 adet getirebilirim. Buda benim güzelliğm olsun 15 gün sonra geri dönücem ona göre hesabınızı yapın... google g1 android nasıl bir telefon? bilgili birine ihtiyacım var son 3 günüm hızlı bir şekilde yanıtlarsanız sevinrim... iyigünler.. Şimdiden teşekkürler.!



  • amerikada son bıraktığımda sözleşmesiz iphone satmıyolardı, ancak ebaydan alabilirsiniz sözleşmesiz durum değişmediyse, yaklaşık 600-700 dolar olacaktır..
    normalde türkiyeye bir adet telefon sokabilirsiniz, ama bakmazlarsa tabi daha çok da deneyin..tabi o zaman kayıt için başka birine ihtiyacınız olacak..kırma derseniz kırma olayı yılbaşında çıkacak, yani döndüğünüz zaman iphone 3g kırılmış olacak..
    g1 güzel bi telefon ama türkiyede ne kadar destekleniyor bilmiyorum, aynı zamanda iphone hala daha bence muadillerinin çok ötesinde.
  • Eger hicbir baginiz, iliskiniz yok ise Amerika'yla hicbir magazadan telefon alamazsiniz. Eger akrabaniz var ise size guvenip 2 yillik kontrat imzalamasi gerekiyor.

    Arkadasin dedigi gibi Ebay yada craigslist uzerinden $600-$800 araliginda bulabilirsiniz ancak. Onun disinda alma sansiniz yok maalesef.
  • Anladım teşekkür ederim. Arkadaşım var orda çalışma izni vs.. de var belki onun yardımıyla sözleşmeli alabilirim. duyduğum kadarıyla 199 dolara 8 gb sözleşmeli alıyorsunuz. 40$ üyelik parası verip 1 ay içinde sözleşmeyi iptal ettirdiğiniz zaman sadece 170$ cezasını ödeyerek telefona sahip olabiliyormuşsunuz? doğruluğu hakkında bilgi sahibi olan varmı?
  • evet arkadaşlar bu 170$ ceza işini bende duydum doğru mudur?
  • kimsenin bu konuda bilgisi yok galiba? eğer olan varsa yardımcı olursa sevinirim...
  • su an alacaklariniz 2.2 ile gelirse hemen kirmaniz mumkun olmayabilir
  • bende almadan once cok arastırdım amerikadan gelecek arkadasıma sordum ve burada gittigidiyor dan aldım
    sıfır turkcell jelatinleri dahi uzerinde ve neredeyse 2/3 fiyatına geldi.
    gittigidiyordan guvenilir bir satıcıdan sıfır urun alırsanız ne turbosim ne de kayıt kapanma ile ugrasırsınız.
    ama kargo ile IMEI numarasını alıp genpadan kontrol ettirin ben oyle yaptım ve urunun garantisi oldugunu ve ne zaman basladıgını ogrendim.
  • arkadasLar ben Amerika`da New York`tan aLdim. BiLdikLerimi sizinLe payLasayim: Dediginiz gibi SosyaL GuvenLik Numaraniz (SociaL security number) oLmadan hicbirsekiLde Iphone aLamazsiniz. Ancak ben de Craigslist`te gordugum bir iLan uzerine biriyLe buLustum ve pazarLik da yapip (biz turkLere has) aLdim. ya da New York Times Square`deki unLocked teLefon satan magazaLardan aLabiLirsiniz ki onLar da baya fahis fiyatLara satiyorLar. Bana sorarsaniz en iyisi CraigsList derim. Ayrica sozLesmeyi iptaL ettirip butun cezaLari odedktn sonra bu kadar ucuz 1fiyata denk geLmiyor; yakLasik 800-900 $`i buLuyor. Ayrica bu sekiLde kontrati iptaL ettirmek de Amerika`da yasayan vatandasLarin kredi kaybina sebep oLuyor; zira bu da pek iyi birsey degiL. Kredi bi nevi siciL gibi. Yardimci oLduysam ne mutLu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.