Şimdi Ara

2400 TL'ye Mosso Legarda 2121 Mi Yoksa 1600 TL'ye Carraro Active 280 Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aradaki fiyat farkına kalite açısından değer mi? Şehir içinde kullanacağım üniversiteden eve git gel ve gezmek için almak istiyorum. Almışken kaliteli bir şey alıp sıkıntı çıkarmasın istyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Madem 2400 lira çıkabiliyorsunuz. O zaman Mosso Legarda 2121 ile Carraro Sportive 321 arasında seçim yapmak daha mantıklı.

    Active 280 tek avantajı fiyatı. Tasarımını bir türlü beğenemedim. O kadar para vermişken tipi de göze hoş gelmeli bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Active 280 modeli fiyat olarak avantajlı fakat üzerindeki komponent olarak yorucu gözüküyor. Komple kadro ve maşa çelik rijit. Çelik bisiklet gerçekten ağır ve yorucudur. 2400 liraya kadar çıkabiliyorsanız legarda daha iyi tercih olacaktır.


    Ama active modeli öyle rezalet bi model değil. Günlük kullanımlarda gerçekten iş görür. Arada 800 liralık bir fark var ve az değil. O 800 lira ile öncelikle aldığınız active'in dış lastiklerini + olarak ışık çanta gibi ekipman alabilirsiniz.


    Günlük max. 10 KM veya 20 KM den fazla yol yapılmayacaksa ve amaç sadece basit geziler ve gel git ise Carraro tercih edilebilir. Biraz daha profesyonel binmeye yakınlaşacaksanız legarda alın geçin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.