Şimdi Ara

235 binde ki arabaya bakım yaptıracam!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emretns

    Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için tabi ki bide bakım yapılacak araba da taunus hiç bari malzeme kalitesi var araçta Allah herkese iyisini güzelini nasip etsin yaş 22 e şimdiye kadar ki birikimle alınacak arabayı aldım tabi gönül ister ki daha yüksek daha konforlu arabaya binmek ama oda azimle çalıştıktan sonra olacak birşey Allah hepimizin yardımcısı olsun kazadan beladan korusun gerisi hallolur zaten güzel yorum yapan gönlü yüreği güzel insanlara da ayrı ayrı teşekkür ederim arabaya bakım konusunda ufkumu baya baya genişlettiler ne yapacağım konusunda çok fikirlere sahip oldum sağolun varolun dostlar :)
    Dört teker bir direksiyon olsun, senin olsun. Felsefem budur. 22 yaşında kendi arabanızı almışsınız, daha ne olsun? Ben de "Biraz biner değiştiririm" diye aldım bir araba, 5 sene 97 bin kilometre oldu hala biniyorum.
    Azıcık dilini çözdüğünüzde, biraz da bakım gördükten sonra sorunsuz dünyayı gezdirir o araba. Ayrıca şöyle bir rahatlığınız daha var, diyelim ki en kötüsü oldu araba elinizde "patladı". Sıfır araba almaya karar verdiğinizde mis gibi hurda indiriminiz sizi bekliyor.

    Bir de aklıma gelmişken LPG sistemine bir baktırırsınız.




  • Teşekkür ederim hocam sağolun :)) haklısınız ne güzel bir söz dört teker bir direksiyon olsun sizin olsun.Aklım da ölene dek unutmam bu sözünüzü saygılar sevgiler :))

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ford taunus a zaten 20 binde bir bakim yeterlidir . Soylediklerinize ek olarak , karburatoru temizletmeniz , conta test sivisi alip kacak var mi kontrol etmeniz kacak varsa bir sure kullanip suya yag yaga su veriyor mu kontrol etmek , antifriz su degisimi , lastik ve frenlerin kontrolu , fren hidroligi degisimi yeterli olacaktir .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Emretns E kullanıcısına yanıt
    Hani antika araçlar var ya onlardan demek istedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yigitali1 Y kullanıcısına yanıt
    Evet işte sonradan anladım :))

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.