Şimdi Ara

23 yaşında hiç sevgilisi olmamış erkek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
4
Favori
23.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Keira-

    belli bir yaşa gelip de hiç sevgilin olmamışsa bir daha hiç olmuyor. Bu yüzden lise döneminde buldun buldun. Bir daha da bulamıyon apışıp kalıyon. Ünide bulursun diyenlere de inanmamak lazım çünkü ünide tipi ve arabası olanlar tercih ediliyor genelde.

    aynen. merak etme üni'de yaparsın deniliyor sonra merak etme iş hayatında yaparsın deniliyor. bakalım nereye kadar  

  • 28 var mı artıran ? ufak tefek konuşmalar hariç düzgün bir sevgilim olmadı. İster inanın ister inanmayın züğürt tesellisi deyin ama gerçekten kızlara yüz vermiyorum, kızlarda bana teklif etmedikleri için sevgilim olmadı.


    Evlenmelik istediğim gibi bir kız bulsam teklif ederim ama çevremde tanışabileceğim kız yok. Ortam lazım ama ev+iş ve spor harici bir ortamım yok. Sporda birkaç güzel kız var ama sporumu yapıp eve geliyorum kızlara yavşayıp sevgili olmaya çalışan bir tip değilim. Bir de tanımadığım insanlarla pek konuşmuyorum, işimi yapıp gidiyorum, yüz vermiyorum pek.  

  • bu konuda yalnız değilmişiz beyler :D harbi tabu gibi bir şey benim için de 21 yaşındayım şu dakikadan sonra olsa kaldıramam gibi geliyor tecrübe falan yok sıçıp batırırım o yüzden hiç bulaşmama kararı aldım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olm nasıl sevgili yapamıyonuz lan 22 yaşındayım lise 1 den beri sürekli sevgilim oldu 3 tane sevgilim aynı anda olduğuda oldu
    Ama düzenli sevgili zor iş sürekli düşünmek zorundasın yok doğum gününü unutma yok sevgililer gününü unutma zor anında yanında ol hiç uğraşmaya değmez



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheContortionist -- 13 Ocak 2021; 0:12:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt

    hocam seninle aramızdaki tek fark, aramızda 5 yaş olması  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hattori- -- 13 Ocak 2021; 0:41:2 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Keira-

    belli bir yaşa gelip de hiç sevgilin olmamışsa bir daha hiç olmuyor. Bu yüzden lise döneminde buldun buldun. Bir daha da bulamıyon apışıp kalıyon. Ünide bulursun diyenlere de inanmamak lazım çünkü ünide tipi ve arabası olanlar tercih ediliyor genelde.

    bence araba>all

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • > Dışarı çıktığım an sevgilileri incelerim ve bu inceleme yıllar sürdü.


    > Kesinlikle %100 genç kızların yanında mutlaka istisnasız jawlinesi güçlü (%90ı böyle) yada normal biri oluyor. Asla jawlinesi güçsüz, geride biri olmuyor imkanı yok.


    > Evlilerde oran çok değişken yani normalin üstünde görmedim ama öyle söyleyeyim. Genelde çirkinle evleniyorlar neden acaba? >> Betabuxx. <<


    > Neden bir kez bile olsa istisnaya denk gelmedim yıllar yılı? Neden? Hani millet diyor ya tipsizlerin yanında kız görüyorum la sizin yakışıklılık anlayışınız ne? Ben yıllar yılı parası olan erkekle çıkan kız göremedim yahu. Evlilik için gördüm evet ama sevgili hayır.


    > Genetiği önemsemeyen kız gördüm mü? = 18 yıl boyunca hayır. Sadece kendim değil mesele genetiği kötü olan biri sevgili bulsa yine görmüş sayardım.


    > Kadın-erkek konusu çok büyük bir dert. Konu cinsellik değil sevgi arıyor çoğu kişi.


    > Dinle





  • Reis konuş be
  • Aileyle yetistirilmeyle ozguvenle ne alakası var q. Boyun kısaysa yakışıklı değilsen otomatik olarak sen arkaplan karakterisin görünmezsin yani. Bu bir yazilim her kadına doğustan yüklü gelir. Evlilik konusu bambaşka birşey şahsen bir kadın benle evlenmek istese bu benim assagilik ve ezik olduğumu gösterir bundan daha utanç verici küçük görücü birşey olamaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John WICK -- 13 Ocak 2021; 15:45:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 diyorum. :) zalim kızlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3DCA2A8C8 -- 13 Ocak 2021; 19:48:38 >
  • Bu zamana kadar benimde sevgilim olmadı bırak olmasın. Ama bu zamandan sonra olacaksa eşim olsun kafasındayım,karşıdaki kişinin güvenini kazanmak zor,kendini anlatman onu anlaman. Yaş 22.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 ocak da 26 yaşıma girecem nasipse.


    benim şu ana kadar hiç sevgilim olmadı ve şubatta açıldım ve sevgilisi varmış. tam başka diyarlara daldım tam onu hayatımdan(veya aklımdan) çıkardım derken araya pandemi girdi. bu da benim böyle bir anımdır. hayatında hiç açılamaya arkadaşlara tavsiyem ben de sizin gibi bir kardeşiniz veya abinizdim. ilk eşiği atlatınca bunda utanılacak ve korkulacak birşey yokmuş ve hayat kaldığı yerden devam ediyor. bu durumu geciktirince ileride çok büyük dert haline getiriyorsunuz ve bütün hayallerinizin yerine geçiyor. birinden eğer 3-15 ay boyunca tanışıklığınız varsa ve hoşlanıyorsanız bu durumu ertelemeyin harekete geçin. sonra iç dünyanızda çok sıkıntı çekiyorsunuz benden söylemesi.

  • Sevgili yapmak kolay. Önemli onu yürütebilmek gençler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BalkanGöçmeniBirBey kullanıcısına yanıt

     

  • TheContortionist kullanıcısına yanıt

    + böyle bir tecrübeli bir arkadaşın olsun .

  • Senin bulman lazım birader bir tane. Kızlar yazmaz kimseye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazacak bir sayfa dolusu argümanım var yazıp yazıp siliyorum seni çok iyi anlıyorum kesinlikle her yetişkin erkeğin bir sevgilisi olmalı yoksa psikolojik sıkıntılar baş gösteriyor bunu bizzat yaşıyorum. Belki de fazla atılgan olamadığım için bazı egosal problemlerimi ve sıkıntılarımı çözemiyorum. Tek pişmanlığım bana zamanında ilgi gösteren bir kıza ters davranmam şimdi elde var 0 .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bazen üzülüyorum -- 13 Ocak 2021; 21:26:38 >
  • Birisinin benimle sevgili olacağına inanmıyorum açıkçası. Kendimi çok değiştirmem lazım özellikle de fiziken. Yani bakıyorum da sevgilisiyle gezen kişiler çok aktifler geyik muhabbeti yapan kişiler çevreleri var. Benim çevrem yok muhabbetim de acayip nerd,çoğu gençle anlaşamayabilirim yani.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.