Şimdi Ara

22000 tl Maksımum araç onerısı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
3.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Otomobil #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Valla arkadaş brc marka LPG olduğunu bunlarda sadece bu markanın uyumlu olduğunu söylediki birkaç yerde daha duydum. Palio benimde istediğim bi araç hem hanım kullanacak hem ben ikimizde hb tarzı nispeten ufak araç istiyoruz. Ya işte adıyamandayız istediğimizi bulamadık bulduklarımız fiyatı yüksek, bakalım nasıl olacak fiesta larada bakayım bi o zaman. Aramaya devam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadirsu kullanıcısına yanıt
    vallahi bu devırde araç bulmak sabır işi , konuyu nezaman açmışım ne zaman bulmuşum yanı bır bak :)
  • otter123 kullanıcısına yanıt
    konuyu açtığınız zaman bende araba bakıyordum,o yüzden konuyuda takip ettim o zamandan beri.aslında carisma konusunda uzman birisi çıkıp burda içimi rahatlatsa hemem pazarlığa girişecem ama kararsız kaldım işte.bu arada eş dost arkadaş kimi görsem söylüyorum araba arıyorum diye halen bulamadık ona rağmen.
  • kadirsu kullanıcısına yanıt
    aynı durum benım ıcın de gecerlıydı . en guzelı sız bır yada ıkı markada karar kılın ve araba pazarlarına gıdın.. begendıgınızle pazarlıga oturun.. yoksa olmuyor..
  • otter123 kullanıcısına yanıt
    araba pazarları çakal galerici dolu,genede bakacaz mecburen.siz buldunuz kurtardınız darısı başıma diyeyim artık.teşekkürler cevaplar için.
  • Hocam bi tavsiye vereyim, pazarlar 9~14 arasi oluyor genelde burda, gercekten ihtiyaci olanlar, satmak isteyenler ya cok erken geliyor yada cok gec saatlere kadar bekliyorlar.. hakkinizda hayirlisi olsun. Darisi size.. onemli degil. Denk gelirse o aralikta bi arac size ulasirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.