Şimdi Ara

22 inç 2 adet Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 22 inçlik 2 adet monitör alacağım.

    http://www.vatanbilgisayar.com/viewsonic-vx2253mh-led-21.5-vx2253mh-led-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=55367

    şu model gözüme çarpanlardan biri bunun kalitesinde veya daha iyi özellikleri olan monitör tavsiyesinde bulunabilir misiniz? yoksa bunu mu alıyım. Şimdiden teşekkürler.



  • Dostum bunu alırsan sorun yaşamaz ve memnun kalırsın.Uzun yıllar kullanırsın.Kafanda başka marka varsa eğer onuda söyle yardımcı olalım.
  • Cevabın için teşekkür ederim Aklımı karıştıran samsungun şu modeli bu model hakkında bilgin var mı veya hangisi daha iyidir viewsonic mi yoksa samsung mu?

    http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-bx2231-21.5-bx2231-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=50840
  • Daha önce Viewsonic kullanma fırsatım olmadı,dolayısıyla kalitesi konusunda net bir şey söyleyemem ancak kullanan kişilerinde memnun olduklarını biliyorum.

    Samsung kendini özellikle ülkemizde kabul ettirmiş bir firma.Alırsan pişman olmazsın.Seçimini yaparken kullanıcı yorumlarını incelersen kafanda az çok net bir karara varabilirsin.
  • Yorumların için teşekkür ederim Bugün vatan bilgisayardan viewsonic i aldım. Bir görevliyle test ettik ilk üründe 1 adet ölü piksel çıktı sağolsunlar hemen değiştirdiler. Şu ana kadar birkaç filmde ve üründe denedim monitörün görüntüsü gayet güzel. Input lag olayınıda ps3 de denedim görüntü gayet akıcı hiç bir sorun yaşamadım. Bilgisayarda da 2 ekranı birlikte kullanıyorum geçişlerde hiç bir sorun yok. Alacak olanlara tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.